Vad vill du boka?

Annat

EJ FÖLJD INSTRUKTION NEDAN KAN INNEBÄRA ATT VI INTE KAN MUSTA ALLA DINA ÄPPLEN!

I kalendern nedan visas nu lediga tider fram till sista mustningsdagen den 9/11. Vi bekräftar din bokningstid med sms och e-post som du bör ta med dig när du kommer.

VIKTIGT 1: Där det står "Antal personer" väljer du 1 för upp till 100 kg äpplen, 2 för upp till 200 kg, 3 för 300 osv. (Detta har ingenting att göra med hur många ni är som följer med utan handlar om att reservera tidsutrymme för den mängd äpplen du har). Om det inte finns plats för till exempel en 2:a för 200 kg, gör ytterligare en bokning senare samma dag.

VIKTIGT 2: Uppskatta också i rutan Noteringar hur mycket äpplen du tror att du kommer med på 50 kg när (50 kg= 3 - 4 fulla papperskassar.

Om det inte finns lediga tider då du vill komma kan det löna sig att gå in på bokningen lite nu och då eftersom avbokningar dyker upp som bokningsbara tider.


Äppelfabriken

Vi mustar dina äpplen, pastöriserar musten och tappar upp den på bag in box medan du väntar. Du kan förvara kartongerna i rumstemperatur i ett år och alltid ha ett kallt paket i kylen. 0% tillsatser. 100% äppelmust.

Café och gårdsbutik har öppet lördag - söndag 11.00 - 17.00 Vi har lättare luncher, vår egen öl, fransk cider och bakverk från vår kakverkstad. Övriga mustningsdagar har vi "Kaffeluckan" med enklare utbud öppen i musteriet.

Web
Epost info@appelfabriken.se
Öppet Vi mustar bokningsbara onsdag - söndag, endast bokade kunder. Café och gårdsbutik har öppet Lördag - Söndag 11 - 17. Onsdag, torsdag och fredag har "kaffeluckan" med enklare utbud öppet på musteriet.
Adress
Viksundsvägen 63
179 96 Svartsjö