Vad vill du boka?

Viktigt information för er som ska boka tid hos oss:

För att ge dig som ny kund bästa möjliga behandling vill vi att ni ringer och bokar första besöket så att vi kan ta emot dig på bästa sätt. Telefonnummer: 0732421391 eller 031-151512

Återbesök för akupunktur behandling, är senast tiden: kl 16:15 som går att boka på nätet. Det finns senare tider på vissa dagar men de måste bokas på telefon031-151512 eller 0732421391


Tjänster

Vid första besöket, gör vi en helhetsbedömning av din hälsa utifrån ett traditionellt kinesiskt medicinskt perspektiv, vi identifierar de obalanser som är bakomliggande orsaker till dina besvär. Ni får ofta råd om kosten och livsstilen som är anpassad för din konstitution och eventuella obalanser.
Det ingår även 1 st akupunkturbehandling i avgiften.
När man får behandling med akupunktur krävs det ofta en serie med behandlingar. Här kan du boka tid för återbesök hos oss. I vanliga fall tar det ca 45 min till 60 min med en akupunkturbehandling, men ibland kan det ta upp till 75 minuter.
Gua Sha är en teknik som ingår i den traditionella kinesiska medicinen. Det är en enkel men effektiv behandlingsmetod som har använts i över tusen år inom den kinesiska medicinen. Den används för att behandla spänningar och smärta i muskler orsakade av störningar i cirkulationen samt vid behandlingen av vissa sjukdomstillstånd. Man använder ett verktyg samt en Gua Sha olja som stryks över olika delar av kroppen i enlighet med det kinesiska tänkandet om meridianer och aku-punkter.
I Traditionell kinesisk medicin lägger man mycket vikt vid att behålla hälsan och förebyggandet av sjukdomar, man behöver inte vara sjuk för att besöka oss. Du kan boka in en konsultation om du vill få en helhets bedömning om ditt hälso tillstånd och få råd angående kost eller livsstil.
Om du vill ha kinesiska örter, kan du boka in en konsultation för detta. Vi utför en helhets bedömning över ditt hälsotillstånd och identifierar dina obalanser, du får örter som är individuellt anpassad för dig.
Tui Na är traditionell kinesisk massage, den är medicinskt behandlande och en individuellt anpassad massage. Det är en helhetsbehandling som berör mycket mer än huden. Man använder olika massagetekniker beroende på de problem man behandlar.
Här kan du boka en Tui Na massage hos Ren Yong.
När man använder kinesiska örter,behöver man regelbundna återbesök och att man kan göra förändringar i örtblandningen så dessa kan anpassas till de förändringar som har varit under tiden när du tagit örterna.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

AM Kliniken

På Am-kliniken arbetar vi med Traditionell Kinesisk Medicin, vi erbjuder akupunkturbehandling,Tuina massage och kinesiska örter allt i enlighet med traditionell Kinesisk Medicin.

Telefon 031-151512
Webbsida
E-post
Öppettider Måndagar till Fredagar
Kl 9:00 till kl 17:00.
Adress
Ranängsgatan 16
416 64 Göteborg
Centrum