Vad vill du boka?

2. Frisör Susanne

Priset är från 600:-
Priset är från 1600:-
Priset är från 400:-
Barn under 10 år
Priset är från 1500:-
Priset är från 1680:-
Priset är från 1100:-
Priset är från 1200:-
Priset är från 900:-
Priset är från 145
Priset är från 1680 kr

Frisör Linda

Maskinklipp sidor och nacke
Priset är från 1300:- och uppåt
Priset är från 1400:- och uppåt.
18. Linda - Avfärgning
Fullbokat
320 min 2.800,00 kr Mer info
Priset är från 2800:- och uppåt

Hugo Alexander

Ska du på fest, snygga till dina toppar eller maskinklipp mellan behandlingen KLIPP / DESIGN. Boka gärna en QUICK FIX, behandlingen tar ca 25 minuter. Vill du även ha ditt hår tvättat bokar du istället TVÄTT / FÖN / STYLING.

PRIS ÄR FRÅN 295 SEK / 25 MIN

Hugo Alexander hälsar dig varmt välkommen till BLOND
När du kommer till oss för en KLIPP/DESIGN så börjar ditt besök med en konsultation. Du och din frisör pratar igenom hur du tänkt din frisyr och din frisör hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar din frisör vad hon/han gör och vilka produkter som används. Vi avsätter ca 1 timme för denna behandling.

PRIS ÄR FRÅN 600 SEK / 45-60 MIN (Uteblivet besök debiteras 100%)

Hugo Alexander hälsar dig välkommen till oss på BLOND
LUGG/DESIGN
- Konsultation
- Enklare styling

PRIS ÄR FRÅN 145 SEK / 15 MIN

Hugo Alexander hälsar dig välkommen till oss på BLOND
Färgbehandlingen FASHIONCOLOUR innebär att vi använder flera olika färger eller slingor, med eller utan folie. Tekniken och appliceringen är densamma som för FÄRG/TONING men vi använder här flera olika nyanser. Tekniken kräver mer tid än en vanlig färgning. Efter konsultation appliceras färgen och du får nu en stund att läsa tidningar och bara koppla av. När verkningstiden gått är det dags för schamponering som avslutas med en stärkande hårkur och en avslappnande huvudmassage. Slutligen så fönas ditt hår torrt och stylas efter dina önskemål. Vi avsätter ca 3 timmar för denna behandling.

PRIS ÄR FRÅN 1900 SEK
En färgbehandling hos oss innebär att det läggs en och samma färg ELLER enfärgade folieslingor genom hela håret. När du och din frisör kommit överens om vilken färg som ska skapas så appliceras blandningen i ditt hår. När verkningstiden gått så förflyttar ni er till schamponeringen där ditt hår tvättas noga, först med schampo och avslutningsvis med en långverkande hårkur. Innan ni lämnar schamponeringen får du njuta av en avkopplande huvudmassage. Tillbaka på din plats fönas slutligen ditt hår torrt och stylas efter dina önskemål. Under behandlingen förklarar din frisör de olika stegen och de produkter som används i ditt hår. Vi avsätter ca 1,5 timmar för denna behandling.

PRIS ÄR FRÅN 1195 SEK

Hugo Alexander hälsar dig välkommen till oss på BLOND
En färgbehandling hos oss innebär att det läggs en och samma färg ELLER som enfärgade folieslingor genom hela håret. När du och din frisör kommit överens om vilken färg som ska skapas så appliceras blandningen i ditt hår. När verkningstiden gått så förflyttar ni er till schamponeringen där ditt hår tvättas noga, först med schampo och avslutningsvis med en långverkande hårkur. Innan ni lämnar schamponeringen får du njuta av en avkopplande huvudmassage. Tillbaka på din plats fönas slutligen ditt hår torrt och stylas efter dina önskemål. Under behandlingen förklarar din frisör de olika stegen och de produkter som används i ditt hår. Vi avsätter ca 2 timmar för denna behandling.

PRIS ÄR FRÅN 1595 SEK

Hugo Alexander hälsar dig välkommen till oss på BLOND
FÄRG/UTVÄXT hos oss innebär att det läggs en och samma färg i din UTVÄXT (MAX 3 CM). När du och din frisör kommit överens om vilken färg som ska skapas så appliceras blandningen i ditt hår. När verkningstiden gått så förflyttar ni er till schamponeringen där ditt hår tvättas noga, först med schampo och avslutningsvis med en långverkande hårkur. Innan ni lämnar schamponeringen får du njuta av en avkopplande huvudmassage. Tillbaka på din plats fönas slutligen ditt hår torrt och stylas efter dina önskemål. Under behandlingen förklarar din frisör de olika stegen och de produkter som används i ditt hår. Vi avsätter ca 1,5 timmar för denna behandling.

PRIS ÄR FRÅN 900 SEK / 90 MIN

Hugo Alexander hälsar dig välkommen till oss på BLOND
PRIS ÄR FRÅN 1750 SEK

Hugo Alexander hälsar dig varmt välkommen till BLOND
PRIS ÄR FRÅN 1940 SEK

Hugo Alexander hälsar dig varmt välkommen till BLOND
PRIS ÄR FRÅN 1595 SEK

Hugo Alexander hälsar dig välkommen till oss på BLOND
Färgbehandlingen NYANS/TONING bokar du om du vill fräscha upp nyansen på ditt hår mellan övriga färgbehandlingar, exempelvis om du vill behålla ditt blekta hår i en kall/askton eller intensifiera ditt varm/röda hår.

PRIS ÄR FRÅN 600 SEK

Hugo Alexander hälsar dig välkommen till oss på BLOND
Kom in till oss och få ditt hår noggrant tvättat med schampo, balsam och en långtidsverkande hårkur. Dessutom får du njuta av en avkopplande huvudmassage. Efter tvätten fönas ditt hår torrt och stylas enligt dina önskemål. Vi avsätter ca 45-60 minuter för denna behandling.

PRIS ÄR FRÅN 595 SEK / 45-60 MIN

Hugo Alexander hälsar dig varmt välkommen till oss på BLOND
PRIS ÄR FRÅN 295 SEK

Blond

Välkommen!

Telefon 018109400
Webbsida
Adress
Trädgårdsgatan 3
75309 Uppsala