Vad vill du boka?

Massage

En mjukare form av massage med inriktning på avslappning och eliminering av stress. Kroppen bearbetas mjukt och rytmiskt med strykningar och mjuka massagegrepp. Denna form av massage påverkar muskulaturen positivt genom att minskad stress gör att musklerna blir mer avslappnade.

En mjukare form av massage med inriktning på avslappning och eliminering av stress. Kroppen bearbetas mjukt och rytmiskt med strykningar och mjuka massagegrepp. Denna form av massage påverkar muskulaturen positivt genom att minskad stress gör att musklerna blir mer avslappnade.

Utifrån en undersökning av rörelseapparaten sker behandling av olika problem såsom muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor. Behandling genomförs med olika massagetekniker, triggerpunktbehandling och terapeutisk stretching. Syftet med behandlingen är att återställa funktion och rörlighet i leder och muskler. För ett varaktigt resultat rekommenderas upprepade behandlingar och egen träning/ stretching däremellan. Här hinner massören med tex nacke, axlar. Halvkropp

Utifrån en undersökning av rörelseapparaten sker behandling av olika problem såsom muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor. Behandling genomförs med olika massagetekniker, triggerpunktbehandling och terapeutisk stretching. Syftet med behandlingen är att återställa funktion och rörlighet i leder och muskler. För ett varaktigt resultat rekommenderas upprepade behandlingar och egen träning/ stretching däremellan.

Hot Stone-massage är en fantastisk behandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. Lavastenarna har en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av avslappning i massagen.

Kraftigare, djupgående muskelmassage för minskad muskelspänning, ökad cirkulation, smidighet och rörlighet i muskulaturen. Bearbetning med knådning, tryck och töjning av hud och muskler. Denna form av massage har en positiv påverkan både fysiskt och psykiskt genom att behandlingen frigör kroppens eget ”lugn och ro” hormon oxytocin. Här jobbar massören mera fokuserat på ett område som tex nacke & skuldror.

Kraftigare, djupgående muskelmassage för minskad muskelspänning, ökad cirkulation, smidighet och rörlighet i muskulaturen. Bearbetning med knådning, tryck och töjning av hud och muskler. Denna form av massage har en positiv påverkan både fysiskt och psykiskt genom att behandlingen frigör kroppens eget ”lugn och ro” hormon oxytocin. Här hinner massören arbeta igenom hela kroppen.

Träning

Effektiv och rolig konditionsträning på cykel. Musiken och instruktören Anki får dig att göra ditt bästa.
Passet är 60 min om inget annat anges.
Betalning sker kontant innan passet börjar.
OBS: Om du måste boka av så gör det via bokadirekt eller sms till mig på : 0760-503443.

Din massör Anki Ahnén

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. Massagens positiva effekter:

Sänker blodtrycket
Ökar välbefinnandet
Ökar blodcirkulationen i musklerna
Ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter ur kroppen
Gör stela och spända muskler mjuka
Ökar lymfcirkulationen
Motverkar stress
----------------
Erbjuder även massage och friskvård för personal ute på olika företag.

Varm välkommen till mig.
Jag är både diplomerad & certifierad massageterapeut. Är även medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Hos mig kan du betala med kort eller kontant.

Nu börjar jag med spinning på Fysfab i Klintehamn

Telefon 0760-503443
Webbsida
E-post ankiahnen@live.se
Öppettider Måndag-Fredag 8-19
Lördag 10-16
Kliniken finns i Tandvårdshuset , Hemse
Adress
Storgatan 23
623 50 Hemse