Vad vill du boka?

Vi står för friskvård!

Över 80 % av alla Kvinnor har fel BH, känner du någon av dom?
Vill du boka BH-skola med Jill rekommenderas 4-8 personer.
Vill du boka hudvårspresentation rekommenderar vi 3-10 personer.
Vill du boka travellparty finns inget max tak men boka tid direkt med Jill.

Besök andra webb:
www.sporthouse.se
www.pxc.se/jills.se
www.jillsunder.jenuesseglobal.com

Blogg: jillsunder.wordpress.com

Vi har olika behandlingar, hudvårdsprodukter, friskvårdsprodukter, kosttillskott, städutrustning, sportutrustning och underkläder från PXC underwear hos oss. Boka tid för konsultation, presentation, behandling, köp av presentkort samt produkter. 

Välkomna!

Ansiktsbehandling

Effektiv sockersyrebehandling med pensling av högre AHA-koncentration, bra för dig som redan har använt glykossyreprodukter. Ger dokumenterad effekt på torr hy, fina linjer/rynkor, acne/oren hud, grov/solskadad hud, pigmentfläckar och inåtväxande hårstrån.

I behandlingen ingår: Rengöring, prepping, pensling med AHA-syra koncentrat en ansiktsmask efter behov och avslutas med en ansiktskräm och UVA/UVB skydd.

En kur på 10 gånger 4000 kr (du får den 11:e gratis).
AHA behandling, mask efter behov inklusive färgning & form av ögonbryn.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudande.
Ansiktsbehandling Champagne här använder vi Babors Champagneprodukter. Det ingår rengöring, peeling, färgning av fransar och bryn inklusive formning av bryn, en skön ansiktsmassage som avslutas med serum, ögon och ansiktskräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Ansiktsbehandling Champagne här använder vi Babors Champagneprodukter. Det ingår rengöring, peeling, AHAbehandling, färgning av fransar & bryn inklusive formning, ansiktsmassage, mask, handmassage, serum, ögon och ansiktskräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Rengöring, peeling, porrengöring, ansiktsmassage, mask och hudvårdande dagkräm anpassad för din hud.
Har du mycket porer rekommenderar vi ansiktsbehandling portömning med mask och massage.
Klassisk ansiktsbehandling med pensling av AHA samt
färgning av fransar & bryn inklusive formning.

En specialbehandling med inriktning på specifika behov. Pensling med AHA och BHA i hög koncentration för dig som redan är van vid AHAprodukter/behandlingar. Denna behandling ger kraftfulla resultat på fina linjer, pigmentering/solskador, acne/orenheter och förstorade porer.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling, portömning, prepping, pensling med AHA och BHA i hög koncentration, ansiktsmassage, mask, kraftfullt serum efter hudtillstånd, avslutande kräm och UVA/UBVskydd samt färgning av fransar & bryn inklusive formning.
Går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
MD formulations alpha/beta

En specialbehandling med inriktning på specifika behov. Pensling med AHA och BHA i hög koncentration för dig som redan är van vid AHA produkter/behandlingar. Denna behandling ger kraftfulla resultat på fina linjer, pigmentering/solskador, acne/orenheter och förstorade porer.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling, portömning, prepping, pensling med AHA och BHA i hög koncentration, ansiktsmassage, mask, kraftfullt serum efter hudtillstånd, avslutande kräm och UVA/UBV skydd.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Vi arbetar här med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.
Vi arbetar med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, aha-syra, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.
Vi arbetar med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, aha-syra, färgning av ögonbryn inkl. formning, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.

Gäller inte enjoy.
Vi arbetar här med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, aha-syra, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.
Ånsiktsbehandling för dig med mycket porer, det ingår rengöring, peeling, portömning, lugnande mask, ansiktsmassage samt avslutande kräm.
Ansiktsbehandling, rengöring av ansiktet, peeling, portömning samt avslutande kräm. Kom gärna osminkad till behandlingen. För bästa effekt rekommenderas att köpa med hemmaprodukter.

Gäller återbesök inom 3 veckor för er som varit på ansiktsbehandling med portömning.
Reponsè Vitalitè! Du får ny vitalitet och spänst i huden med en fantastisk lyster! Regöring, peeling, längre ansiktsmassage med en vitaminampull, vitaliserande mask serum samt hudvårdande dagkräm.
Reponsè Vitalitè!
Du får ny vitalitet och spänst i huden med vitaminberikade produkter och en fantastisk lyster. Det ingår regöring, peeling, AHApensling, ansiktsmassage med en vitaminampull, vitaliserande mask, handmassage, serum och en hudvårdande dagkräm samt färgning av fransar & bryn.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Reponsè Vitalitè!
Du får ny vitalitet och spänst i huden med en fantastisk lyster! Regöring, peeling, ahapensling, ansiktsmassage med en vitaminampull, vitaliserande mask, handmassage, serum samt hudvårdande dagkräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Rengöring, peeling, portömning, plock av bryn, ansiktsmassage, mask, specialmask för ögon & läppar, handmassage, serum samt hudvårdande dagkräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter eller etbjudanden såsom Enjoy m.m.

Djuprengöring, peeling, porrengöring, ans av bryn, ansiktsmassage, mask, specialmask för ögon och läppar, handmassage, serum samt hudvårdande dagkräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden såsom Enjoy m.m.
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och hudvårdande dagkräm.
Köp 6 aha-behandlingar a 500 kr ggr 6 behandlingstillfällen = 3000 kr
Du får en gratis ryggmassage eller färgning av fransar & bryn inkl. plock.

Gäller till ordinarie pris, går inte att kombinera med andra rabatter/kuponger och mot kontant betalning eller in på konto.
Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5-16.

Bh affärspresentation/bli säljare

Vill du veta mer om att bli säljare för Pxc underwear. Boka tid med Jill så får ni den information och hjälp ni behöver. www.pxc.se/jills.se

Bh-skola

Vi hjälper dig att prova ut rätt modell och storlek. Du får kunskap om hur en bh ska sitta, tvättråd m.m. Vi jobbar med Pxc underwear och har en del på lager, det som inte finns hemma beställer vi hem.
Handlar ni ett set underkläder bjuder jag på avgiften dvs. 500 kr som det kostar för en person.

Har ni protes/er så ta med dessa.

Ni kan se hela kollektionen på www.pxc.se/jills.se

Fransar & Bryn

Här rensar och formar vi brynen efter egna önskemål. Billigaste ansiktslyftet du kan göra.
Här får du en vacker look utan att behöva måla dig varje dag. Hållbarhet upptill 4-6 veckor. Lika bra för Man som Kvinna.
Vi färgar & formar ögonbryn, du får en naturlig look. Hållbart upp till 4-6 veckor.
För dig som vill få en djupare look. Hållbart upp till 4-6 veckor. Kom gärna osminkad till din behandling.
Vi börjar med rengöring av ansiktet sen peelar vi bort den döda huden så du får en fin lyster. Färgar fransar & ögonbryn och plockar dessa, ett bra ansiktslyft som formar och framhäver en naturlig look. Vi avslutar behandlingen med passande kräm för ansiktet.

Hudvård

Här ger vi råd och vägledning av din hud. Rengör och peelar.
Vi arbetar med Babor och Jeunesse hudvård.
Terapeutiska produkter, naturliga råvaror.

Vid köp av produkter över 1200kr bjuder vi på konsultationen.
Blir du medlem i Jeunesse får du inköpspriser på produkterna.
www.jillsunder.jeunesseglobal.com

Händer & Fötter

Här peelar och masserar vi dina händer samt underarmar och du blir riktigt mjuk & len därefter masserar vi dina vader och dina fötter.

Kosttillskott

För dig som vill köpa kosttillskott, proteindryck, kreatin, vassleprotein, fettförbrännande osv. Ni kan komma till Sporthouse.se i Majorna och handla. Vi har produkter från Dalblads, Pepti Power m.m.

Kroppsvård

Rengöring, peeling samt en brun utan sol kräm.
Kom gärna osminkad.
Ge din hud en vacker färg på ett skonsamt sätt. Huden peelas innan du masseras in med en brun utan sol produkt. För bättre effekt rekommenderas en produkt även för hemmabruk.
Slankande, vattendrivande och bra mot svullnad, fettansamlingar samt mot celluliter på lokalt område. Verkar nedkylande så att fettförbränningen ökar. Gärna som en kurbehandling för en bättre effekt!
Djuprengörande, vitaliserande, väldoftande scrub som effektivt tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len.
Vi har en specialbänk så magen får plats då ni ligger behagligt under kroppspeelingen och du blir riktigt len och mjuk.

Make Up

Dag, kvälls eller festmake-up. I priset ingår 1 mascara (värde ca 250 kr). Även make-up kurs om så önskas.

Massagebehandlingar

Rengöring peeling och ansiktsmassage.
Rengöring, peeling, massage, mask och hudvårdande dagkräm.
Mjuk avslappningsmassage för hela kroppen med eteriska oljor.
Mjuk avslappningsmassage för hela kroppen med eteriska oljor inkl. ansiktsmassage.
Avslappningsmassage för rygg och nacke.
Värmande rygg- och nackmassage med en massagekräm som har en avstressande effekt för dig.
Massage av fot och hela ben.
Vi kommer till er arbetsplats och utför massage. Ni är även välkomna till vår salong. Priser enligt offert.
Är du gravid och vill ligga bekvämt på magen? Vi har en bred gravidbänk, passa på att få en klassisk behandling hos Jill där vi tar bearbetar musklerna på djupet. Behandlingen är en helkroppsmassage inkl. ansikte.
För dig som är gravid och vill kunna ligga på magen och slappna av. Du får en avslappningsmassage över hela kroppen och avslutar med en ansiktsmassage.
Vi har en bänk för gravida så ni ligger på magen och får en avslappnings massage.
Vi har en massagebänk för gravida. Vi bearbetar dina muskler och lägger fokus på problemområden.
Vi har en specialbänk för gravida.
Helkroppsmassage där vi bearbetar musklerna.
Rekommenderas efter v 12. Vi har en specialbänk för gravida då ni även ligger på magen under behandlingen.
Skön avslappnings massage för ditt ansikte, rengöring, peeling och hudkräm ingår.
Djupgående klassisk muskelmassage.
Klassisk djupgående helkroppsmassage, bra för dig med trötta och onda muskler.
Djupgående helkroppsmassage inklusive avslappnande ansiktsmassage.


Här behandlas stela, onda samt trötta ryggar och nackar med djupgående klassisk massage.
Klassisk djupgående rygg & nackmassage efter massagen blir du inpackad i lera. Bra behandling för onda ryggar, värk i muskler och leder samt att leran även är bra mot acne och plitor på ryggen.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Vi rengör och peelar din rygg därefter lägger vi en mask/inpackning därefter valfri massage dvs klassisk eller avslappning.
Djupgående ryggmassage samt ansiktsmassage.
Bra för er som har spänningshuvudvärk, migrän m.m.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.

Myday

Rengöring, peeling, hudanalys, aha-syra, mask och vårdande dagkräm.
Rengöring, peeling, hudanalys, ansiktsmassage, mask och vårdande dagkräm.
Rengöring och peeling av ansikte, inklusive färgning och form av ögonbryn.
Hudanalys, djuprengörning, peeling, portömning, plock av bryn, ansiktsmassage, mask, specialmask för ögon och läppar, handmassage, serum och hudvårdande dagkräm.
Välj mellan choklad, svart lera eller alger.
Choklad är avstressande, rik på antioxidanter och motverkar celluliter. Svart lera verkar läkande, är peelande och har en lugnande effekt. Alger motverkar celluliter, ökar ämnesomsättningen och rengör huden.

Presentkort

För dig som vill köpa presentkort, vi har på behandlingar, sportutrustning, kosttillskott, hudvård, friskvård, underkläder m.m.

Det går bra att komma till lokalen i Majorna eller mejla till: info@jills.se
Vill ni kan jag skicka presentkortet till er alternativ till den som ska få det, bli överraskad.

Resor

Gillar du att resa? Då passar detta för dig. Du kan vara kund/medlem och få ta del av prisgaranti på flyg, hotell och gruppresor världen över. Du kan även bli samarbetspartner. Jag visar och hjälper dig vilket du vill. Går bra att även boka i grupp.

Smartbox

En AHA behandling, rengöring, peeling, AHA-syra, mask och anpassad kräm för din hud.

Det ingår inte färgning av fransar och bryn i denna behandling!
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och hudvårdande dagkräm.

Det ingår inte färgning av fransar & bryn i denna behandling!

Gäller för en person.
Uppge nummerserien på din Smartbox/värdebevis.

För 200 kr kan du utöka din smartbox "standard" så du får en portömning i din behandling. Betalas på plats hos Jill.
Ansiktsbehandling Fresh-up (rengöring, peeling och kräm) samt färgning av fransar & bryn inklusive plock av bryn.

Gäller för en person.
Uppge nummerserien på din Smartbox/värdebevis.
AHA-ansiktsbehandling.
Färgning av fransar & bryn inklusive formning av bryn. I behandlingen ingår även rengöring, peeling av ansikte.
En klassisk ansiktsbehandling, rengöring, peeling, portömning, massage, mask och kräm för din hud.
Ansiktsbehandling vitamin.
Rengöring, peeling, massage med en ampull med vitaminer, massage, mask och kräm anpassande för din hud.
Aromamassage, avslappning med aromaolja.

Gäller för en person!
Har ni Wellness för två? Boka två tider.
Ange nummerserien på Smartbox/värdebevis.
Ryggmassage inkl. ansiktsmassage.

Gäller för en person!

Har ni Wellness för två? Boka två tider.
Ange nummerserien på Smartbox/värdebevis.
80 % av alla Kvinnor har fel storlek. Är du en av dom?
Här får du prova ut din rätta storlek, vilken modell som passar dig etc. PXC underkläder finns i storlek 65-130, A-N kupa. Du får veta hur en bh ska sitta och får goda tvättråd.
Finns din storlek får du köpa med direkt från stången, om inte är det beställningsvaror.

SPA-behandlingar

Kroppsinpackning med alger, motverkar celluliter, har en uppstramande effekt, ökar ämnesomsättningen och rengör huden. Är fuktighetsgivande samt gör din hud mjuk och len.I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med eteriska oljor. Aromaoljorna påverkar din kropp och själ via huden och luktsinnet. Gör huden mjuk och smidig. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med choklad som är avstressande för dig och din hud, rik på antioxidanter, fettförbrännande, motverkar celluliter samt innehåller alger. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med aromatisk kroppsbalsam som är närande och mjukgörande för din hud. Ger en silkesmjuk och underbar känsla. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med svart lera som är peelande, läkande och har en lugnande effekt för din hud. Bra vid muskelinflammationer, dålig blodcirkulation och vid värk. Djuprengörande, motverkar acne och är fuktgivande.
I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Bodyscrub & ryggmassage.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Bodyscrub & aromamassage för hela kroppen.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.

Sportutrustning

Boka tid för köp av innebandyutrustning på Sporthouse.se i Majorna på Karl Johansgatan 19.

Underkläder till försäljning

Här lär ni er hur en BH ska sitta och ni får prova PXC underkläder i hemmiljö då Jill hjälper er finna rätt modell och rätt bh-storlek.

Lämna gärna uppgifter om antal personer.


Här får ni prova PXC underkläder individuellt och vi hjälper er att finna rätt modeller och rätt bh-storlek.

Lämna uppgifter om hur många ni är.
Du får hjälp och tips med att finna ut en passande bh. Det som inte finns på lager är beställningvaror. Vi arbetar med Pxc underwear som är ett svenskt företag.
Har du proteser, tag gärna med dom.
Jill är utbildad och har tystnadsplikt.
Vi har trosor i storlekar 36-60
BH omfång 65-130
Kupa A-M
Underkläder med bra kvalitet, snygga och bekväma.
Boka BH skola så provar vi ut din modell och storlek.

Vid beställning över 500 kr drar vi av hela konsultationspriset.

Vaxning

Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages fläckvis.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Vaxning mage
20 min 400,00 kr

Wellnet

För er som är anslutna till Wellnetportalen. Vill ni lägga till en behandling med portömning och mask tillkommer 200 kr boka då en 60 minuters behandling.
För er som är anslutna till Wellnetportalen. Vill ni lägga till portömning och mask tillkommer 200 kr boka då denna 60 minuters behandling.

Vårfin

Boka klassisk ansiktsbehandling och du får färgning av bryn inklusive plock för 50%

Gäller ordinarie pris, ej i samband med andra rabatter eller presentkort, endast kontánt betalning.
Boka ryggmassage och få en ansiktsbehandling standard för 50%

Gäller ordinarie pris, ej i samband med andra rabatter eller presentkort, endast kontánt betalning.

Jills Skönhet & Hälsa

Ingång från spårvagnshållplats Kaptensgatan bredvid bankomaten. Ica och garage finns på bottenplan. Vi är på våning 4, hiss finns.

Parkering i garaget är gratis första timmen, du måste ha biljett i rutan. Ska du på en längre behandling betalar du för näst kommande timme.

Avbokning av tid skall ske senast 24 timmar innan behandling.
Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras med 100 % av behandlingskostnaden.

Välkommen!

Telefon 031-135 145
Webbsida www.jills.se www.pxc.se/jills.se www.sporthouse.se
E-post
Öppettider Varierande öppettider! Kalendern finns på: www.jills.se
Adress
Karl Johansgatan 19
414 59 Majorna, GÖTEBORG
Våning 4, Majorna