Vad vill du boka?

Vi står för friskvård!

80 % av alla Kvinnor har fel BH, är du en av dom?
Vill du boka BH-skola med Jill rekommenderas 4-8 personer.
Vill du boka hudvårspresentation rekommenderas vi 3-10 personer.
Vill du boka travel party finns inget max tak men boka tid direkt med Jill.

Besök våra webb:
www.sporthouse.se
www.pxc.se/jills.se
www.jillsunder.jenuesseglobal.com

Blogg: jillsunder.wordpress.com


Vi söker återförsäljare av underkläder & hudvård, kosttillskott, tipsa oss gärna!

Vi har olika behandlingar, hudvårdsprodukter, friskvårdsprodukter, kosttillskott, städutrustning, sportutrustning och underkläder från PXC underwear hos oss. Boka tid för konsultation, presentation, behandling, köp av presentkort samt produkter. 

Vi kommer inom kort hålla öppet en kväll i veckan där ni kan komma och besöka oss, ta en kaffe, köpa presentkort och produkter. Tider och dagar kommer att finnas på hemsidan.

Välkomna!

Ansiktsbehandling

Effektiv sockersyrebehandling med pensling av högre AHA-koncentration, bra för dig som redan har använt glykossyreprodukter. Ger dokumenterad effekt på torr hy, fina linjer/rynkor, acne/oren hud, grov/solskadad hud, pigmentfläckar och inåtväxande hårstrån.

I behandlingen ingår: Rengöring, prepping, pensling med AHA-syra koncentrat en ansiktsmask efter behov och avslutas med en ansiktskräm och UVA/UVB skydd.

En kur på 10 gånger 4000 kr (du får den 11:e gratis).
AHA behandling, mask efter behov inklusive färgning & form av ögonbryn.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudande.
Ansiktsbehandling Champagne här använder vi Babors Champagneprodukter. Det ingår rengöring, peeling, färgning av fransar och bryn inklusive formning av bryn, en skön ansiktsmassage som avslutas med serum, ögon och ansiktskräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Ansiktsbehandling Champagne här använder vi Babors Champagneprodukter. Det ingår rengöring, peeling, AHAbehandling, färgning av fransar & bryn inklusive formning, ansiktsmassage, mask, handmassage, serum, ögon och ansiktskräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Rengöring, peeling, porrengöring, ansiktsmassage, mask och hudvårdande dagkräm anpassad för din hud.
Har du mycket porer rekommenderar vi ansiktsbehandling portömning med mask och massage.
Klassisk ansiktsbehandling med pensling av AHA samt
färgning av fransar & bryn inklusive formning.

En specialbehandling med inriktning på specifika behov. Pensling med AHA och BHA i hög koncentration för dig som redan är van vid AHAprodukter/behandlingar. Denna behandling ger kraftfulla resultat på fina linjer, pigmentering/solskador, acne/orenheter och förstorade porer.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling, portömning, prepping, pensling med AHA och BHA i hög koncentration, ansiktsmassage, mask, kraftfullt serum efter hudtillstånd, avslutande kräm och UVA/UBVskydd samt färgning av fransar & bryn inklusive formning.
Går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
MD formulations alpha/beta

En specialbehandling med inriktning på specifika behov. Pensling med AHA och BHA i hög koncentration för dig som redan är van vid AHA produkter/behandlingar. Denna behandling ger kraftfulla resultat på fina linjer, pigmentering/solskador, acne/orenheter och förstorade porer.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling, portömning, prepping, pensling med AHA och BHA i hög koncentration, ansiktsmassage, mask, kraftfullt serum efter hudtillstånd, avslutande kräm och UVA/UBV skydd.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Vi arbetar här med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.
Vi arbetar här med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, aha-syra, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.
Vi arbetar med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, aha-syra, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.
Vi arbetar med en hudvårdsserie som bygger upp din hud underifrån, arbetar med stamceller. I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, aha-syra, färgning av ögonbryn inkl. formning, massage, mask, serum och avslutas med ögon och ansiktskräm.

Gäller inte enjoy.
Ånsiktsbehandling för dig med mycket porer, det ingår rengöring, peeling, portömning, lugnande mask, ansiktsmassage samt avslutande kräm.
Ansiktsbehandling, rengöring av ansiktet, peeling, portömning samt avslutande kräm. Kom gärna osminkad till behandlingen. För bästa effekt rekommenderas att köpa med hemmaprodukter.

Gäller återbesök inom 3 veckor för er som varit på ansiktsbehandling med portömning.
Reponsè Vitalitè! Du får ny vitalitet och spänst i huden med en fantastisk lyster! Regöring, peeling, längre ansiktsmassage med en vitaminampull, vitaliserande mask serum samt hudvårdande dagkräm.
Reponsè Vitalitè!
Du får ny vitalitet och spänst i huden med vitaminberikade produkter och en fantastisk lyster. Det ingår regöring, peeling, AHApensling, ansiktsmassage med en vitaminampull, vitaliserande mask, handmassage, serum och en hudvårdande dagkräm samt färgning av fransar & bryn.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Reponsè Vitalitè!
Du får ny vitalitet och spänst i huden med en fantastisk lyster! Regöring, peeling, ahapensling, ansiktsmassage med en vitaminampull, vitaliserande mask, handmassage, serum samt hudvårdande dagkräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Rengöring, peeling, portömning, plock av bryn, ansiktsmassage, mask, specialmask för ögon & läppar, handmassage, serum samt hudvårdande dagkräm.

Djuprengöring, peeling, porrengöring, ans av bryn, ansiktsmassage, mask, specialmask för ögon och läppar, handmassage, serum samt hudvårdande dagkräm.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och hudvårdande dagkräm.
Rengöring, preeling, portömning, pensling med AHA-syra koncentrat en ansiktsmask efter behov och behandlingen avslutas med en ansiktskräm samt UVA/UVB skydd.

Lämna ditt värdenummer vid bokningen.

Effektiv sockersyrebehandling med pensling av högre AHA-koncentration, bra för dig som redan har använt glykossyreprodukter. Ger dokumenterad effekt på torr hy, fina linjer/rynkor, acne/oren hud, grov/solskadad hud, pigmentfläckar och inåtväxande hårstrån.
För bästa effekt återupprepas behandlingen, en kur på 6-10 gånger. För bättre resultat rekommenderas att använda MD Formulation hemma.
Köp 6 aha ansiktsbehandlingar och få en gratis valfri produkt från MD Formulation som vi har hemma.
500 kr ggr 6 behandlingstillfällen = 3000 kr

Gäller till ordinarie pris, går inte att kombinera med andra rabatter/kuponger och mot kontant betalning eller in på konto.
Erbjudandet gäller t.o.m. 31/5-15.

Bh affärspresentation/bli säljare

Vill du veta mer om att bli säljare för Pxc underwear. Boka tid med Jill så får ni den information och hjälp ni behöver. www.pxc.se/jills.se

BH-SKOLA

Jill hjälper att finna rätt modell och storlek samt berättar hur en bh ska sitta. Pxc underwear, finner ni passande storlek på stången kan ni handla med er detta direkt, om inte är det beställningsvara.
Handlar ni minst ett set underkläder bjuder jag på 500 kr som det kostar för en person.

Har ni protes/er så ta med dessa.

Ni kan se hela kollektionen på www.pxc.se/jills.se

Fransar & Bryn

Här rensar och formar vi brynen efter egna önskemål. Billigaste ansiktslyftet du kan göra.
Här får du en vacker look utan att behöva måla dig varje dag. Hållbarhet upptill 4-6 veckor. Lika bra för Man som Kvinna.
Vi färgar & formar ögonbryn, du får en naturlig look. Hållbart upp till 4-6 veckor.
För dig som vill få en djupare look. Hållbart upp till 4-6 veckor. Kom gärna osminkad till din behandling.
Vi börjar med rengöring av ansiktet sen peelar vi bort den döda huden så du får en fin lyster. Färgar fransar & ögonbryn och plockar dessa, ett bra ansiktslyft som formar och framhäver en naturlig look. Vi avslutar behandlingen med passande kräm för ansiktet.

Hudvård

Här ger vi råd och vägledning av din hud. Rengör och peelar.
Vi arbetar med Babor och Jeunesse hudvård.
Terapeutiska produkter, naturliga råvaror.

Vid köp av produkter över 1200kr bjuder vi på konsultationen.
Blir du medlem i Jeunesse får du inköpspriser på produkterna.
www.jillsunder.jeunesseglobal.com

Händer & Fötter

Här peelar och masserar vi dina händer samt underarmar och du blir riktigt mjuk & len därefter masserar vi dina vader och dina fötter.

Kosttillskott

För dig som vill köpa kosttillskott, proteindryck, kreatin, vassleprotein, fettförbrännande osv. Ni kan komma till Sporthouse.se i Majorna och handla. Vi har produkter från Dalblads, Pepti Power m.m.

Kroppsvård

Rengöring, peeling samt en brun utan sol kräm.
Kom gärna osminkad.
Ge din hud en vacker färg på ett skonsamt sätt. Huden peelas innan du masseras in med en brun utan sol produkt. För bättre effekt rekommenderas en produkt även för hemmabruk.
Slankande, vattendrivande och bra mot svullnad, fettansamlingar samt mot celluliter på lokalt område. Verkar nedkylande så att fettförbränningen ökar. Gärna som en kurbehandling för en bättre effekt!
Djuprengörande, vitaliserande, väldoftande scrub som effektivt tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len.
Vi har en specialbänk så magen får plats då ni ligger behagligt under kroppspeelingen och du blir riktigt len och mjuk.

Liveit

Klassisk ansiktsbehandling 60 minuter

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se
Helkroppsmassage 50 minuter

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se
Ansiktsbehandling Standard 40 minuters behandling

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se
För er som vill lägga till portömning i behandlingen kostar det 200 kr som tillägg på er liveit.
Massage 40 minuters behandling

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se
Ansiktskur, rengöring, peeling & massage.

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se
För 400 kr tillägg ingår portömning och ansiktsmassage i behandlingen. Fresh-up är i grunden bara rengöring peeling och mask.
Ansiktsmassage inkl. rengöring och kräm.

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se
Rygg & nackmassage 25 minuters behandling

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se
Silkeshänder, peeling & handmassage 25 minuters behandling

Gäller för er med värdebevis från liveit.
Ange boxnummer och säkerhetskod.
Läs mer på Liveit.se

Make Up

Dag, kvälls eller festmake-up. I priset ingår 1 mascara (värde ca 250 kr). Även make-up kurs om så önskas.

Massagebehandlingar

Rengöring, peeling, massage, mask och hudvårdande dagkräm.
Massage av fötter och vader.
Vi kommer till er arbetsplats och utför massage. Ni är även välkomna till vår salong. Priser enligt offert.
Mjuk avslappningsmassage för hela kroppen med eteriska oljor.
Mjuk avslappningsmassage för hela kroppen med eteriska oljor inkl. ansiktsmassage.
Avslappningsmassage för rygg och nacke.
Skön avslappnings massage för ditt ansikte, rengöring, peeling och hudkräm ingår.
En behandling för dig som är havande, du väljer själv om du vill ha mjuk eller hård massage. Rekommenderas efter v 12. Vi har en specialbänk för er gravida så ni ligger behagligt under hela behandlingen och magen får sin plats i bänken.
Vi har en massagebänk för gravida.
Du väljer själv om du vill ha en hård eller mjuk massage.
Vi har en specialbänk för gravida.
Du väljer själv om du vill ha mjuk eller hård massage.
Djupgående klassisk muskelmassage.
Klassisk djupgående helkroppsmassage, bra för dig med trötta och onda muskler.
Djupgående helkroppsmassage inkl. avslappnande ansiktsmassage.

Gäller inte för liveit.

Här behandlas stela, onda samt trötta ryggar och nackar med djupgående klassisk massage.
Klassisk djupgående rygg & nackmassage efter massagen blir du inpackad i lera. Bra behandling för onda ryggar, värk i muskler och leder samt att leran även är bra mot acne och plitor på ryggen.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Djupgående ryggmassage samt ansiktsmassage.
Bra för er som har spänningshuvudvärk, migrän m.m.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Värmande rygg- och nackmassage med en massagekräm som har en avstressande effekt för dig.

Presentkort

För dig som vill köpa presentkort, vi har på behandlingar, sportutrustning, kosttillskott, hudvård, friskvård, underkläder m.m.

Det går bra att komma till lokalen i Majorna eller mejla till: info@jills.se
Vill ni kan jag skicka presentkortet till er alternativ till den som ska få det, bli överraskad.

Smartbox

En AHA behandling, rengöring, peeling, AHA-syra, mask och anpassad kräm för din hud.

Det ingår inte färgning av fransar och bryn i denna behandling!
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och hudvårdande dagkräm.

Det ingår inte färgning av fransar & bryn i denna behandling!

Gäller för en person. Gär ej att byta mot andra behandlingar.
Uppge nummerserien på din Smartbox/värdebevis.

För 200 kr kan du utöka din smartbox "standard" så du får en portömning i din behandling. Betalas på plats hos Jill.
Ansiktsbehandling Fresh-up (rengöring, peeling och kräm) samt färgning av fransar & bryn inklusive plock av bryn.

Gäller för en person. Gär ej att byta mot andra behandlingar.
Uppge nummerserien på din Smartbox/värdebevis.
AHA-ansiktsbehandling.
Färgning av fransar & bryn inklusive formning av bryn. I behandlingen ingår även rengöring, peeling av ansikte.
En klassisk ansiktsbehandling, rengöring, peeling, portömning, massage, mask och kräm för din hud.
Ansiktsbehandling vitamin.
Rengöring, peeling, massage med en ampull med vitaminer, massage, mask och kräm anpassande för din hud.
Aromamassage, avslappning med aromaolja.

Gäller för en person!
Har ni Wellness för två? Boka två tider.
Ange nummerserien på Smartbox/värdebevis.
Ryggmassage inkl. ansiktsmassage.

Gäller för en person!

Har ni Wellness för två? Boka två tider.
Ange nummerserien på Smartbox/värdebevis.
80 % av alla Kvinnor har fel storlek. Är du en av dom?
Här får du prova ut din rätta storlek, vilken modell som passar dig etc. PXC underkläder finns i storlek 65-130, A-N kupa. Du får veta hur en bh ska sitta och får goda tvättråd.
Finns din storlek får du köpa med direkt från stången, om inte är det beställningsvaror.

SPA-behandlingar

Kroppsinpackning med alger, motverkar celluliter, har en uppstramande effekt, ökar ämnesomsättningen och rengör huden. Är fuktighetsgivande samt gör din hud mjuk och len.I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med eteriska oljor. Aromaoljorna påverkar din kropp och själ via huden och luktsinnet. Gör huden mjuk och smidig. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med choklad som är avstressande för dig och din hud, rik på antioxidanter, fettförbrännande, motverkar celluliter samt innehåller alger. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med aromatisk kroppsbalsam som är närande och mjukgörande för din hud. Ger en silkesmjuk och underbar känsla. I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Kroppsinpackning med svart lera som är peelande, läkande och har en lugnande effekt för din hud. Bra vid muskelinflammationer, dålig blodcirkulation och vid värk. Djuprengörande, motverkar acne och är fuktgivande.
I behandlingen ingår kroppspeeling och en ansiktskur.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Bodyscrub & ryggmassage.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.
Bodyscrub & aromamassage för hela kroppen.

Går ej att kombinera med andra rabatter/erbjudanden.

Sportutrustning

Boka tid för köp av innebandyutrustning på Sporthouse.se i Majorna på Karl Johansgatan 19.

Underkläder till försäljning

Här lär ni er hur en BH ska sitta och ni får prova PXC underkläder i hemmiljö då Jill hjälper er finna rätt modell och rätt bh-storlek.

Lämna gärna uppgifter om antal personer.


Här får ni prova PXC underkläder individuellt och vi hjälper er att finna rätt modeller och rätt bh-storlek.

Lämna uppgifter om hur många ni är.
Vi har trosor i storlekar 36-60
BH omfång 65-130
Kupa A-M
Underkläder med bra kvalitet, snygga och bekväma.
Boka BH skola så provar vi ut din modell och storlek.

Vid beställning över 500 kr drar vi av hela konsultationspriset.

Boka tid för utprovningar av PXC underkläder.
Har du proteser, ta med dom.
Har du proteser, ta med dom.
Jill är utbildad och har tystnadsplikt.

Vaxning

Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages fläckvis.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Oönskad hårväxt borttages.
Vaxning mage
20 min 400,00 kr

Wellnet

För er som är anslutna till Wellnetportalen. Vill ni lägga till portömning och mask tillkommer 200 kr boka då denna 60 minuters behandling.
För er som är anslutna till Wellnetportalen. Vill ni lägga till en behandling med portömning och mask tillkommer 200 kr boka då en 60 minuters behandling.

Vårfin

Boka klassisk ansiktsbehandling och du får färgning av bryn inklusive plock för 50%

Gäller ordinarie pris, ej i samband med andra rabatter eller presentkort, endast kontánt betalning.
Boka ryggmassage och få en ansiktsbehandling standard för 50%

Gäller ordinarie pris, ej i samband med andra rabatter eller presentkort, endast kontánt betalning.

Jills Skönhet & Hälsa

Ingång från spårvagnshållplats Kaptensgatan bredvid bankomaten. Ica och garage finns på bottenplan. Vi finns på våning 4, hiss finns.

Parkering i garaget är gratis första timmen, du måste ha biljett i rutan. Ska du på en längre behandling betalar du för andra timmen och längre.

Avbokning av tid skall ske senast 24 timmar innan behandling.
Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras med 100 % av behandlingskostnaden.

Välkommen!

Telefon 031-135 145
Webbsida
E-post info@jills.se
Öppettider Varierande öppettider! Kalendern finns på: www.jills.se
Adress
Karl Johansgatan 19
414 59 Majorna, GÖTEBORG
Våning 4, Majorna