1. Hem
  2. Friskvård Örebro

Monks Kiropraktik

betyg4.8 Fantastiskt bra(44 betyg)
Norrgatan 44, 703 56, Örebro
Varmt välkommen till Monks Kiropraktik på Norrgatan 44 i Örebro. Vid ditt första besök kommer du, innan bokad tid, att fylla i ett hälsoformulär som skickas ut via mail. Vi kommer tillsammans att gå igenom det när vi ses. Jag kommer att göra en undersökning av rygg och nacke samt ditt besvärsområde. Därefter lägger jag upp en rekommenderad behandlingsplan för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.
9081

Boka tjänst

Kiropraktik

  • Kiropraktik nybesök
    45 minuter, 900 kr
    Boka
  • Kiropraktik återbesök
    15 minuter, 650 kr
    Boka

Personal

noImage
Annie
4.8
(44 betyg)
Leg. kiropraktor

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
44 betyg
Matts D.
till Annie
Ett halvårs resultatlös pina med läkarbesök, sjukgymnastik och akupunktur äntligen över. Här räckte det med ett första besök för att känna att förbättringen är på god väg. Smått fantastiskt!

Visa mer

Helen E.
till Annie
Kände mig omhändertagen på alla sätt. Bra bemötande och kände mig trygg med hennes kunskap.

Visa mer

Britt-Marie B.
till Annie
Går alltid därifrån som en ny människa. Ingen smärta kvar och kan röra mig obehindrat. Dessutom är Annie väldigt trevlig. Bara pluspoäng.

Visa mer

Sandra S.
till Annie
Annie är mån om sina kunder och man känner hennes engagemang för att man ska få en bättre fungerande kropp. Rekommenderar Annie varmt till alla!

Visa mer

Om företaget

Jag hjälper dig, gammal som ung, med besvär med rygg och nervsystem. Det kan handla om allt från långvariga besvär som till nytillkomna skador. Jag vill ta reda på och hjälpa dig förstå vad den underliggande orsaken för dina besvär är där fokuset kommer vara att förbättra och optimera funktionen mellan rygg och nervsystem. Genom kiropraktisk justering kommer vi förbättra ryggradens funktion och rörlighet. För långvarig hälsa så rekommenderar jag att få din ryggrad kontrollerad regelbundet, på så sätt hjälper du nervsystemet bibehålla god funktion och rörlighet.

Bilder

Detaljer och kontakt