Vad vill du boka?

Behandlingar

Österländsk behandlingsmetod som innefattar muskelär manipulering, osteopati, massage, akupressur mm för att läka både kroppsliga och själsliga sår.
Djupgående kraftåterhämtande healing där vi jobbar med att dels hämta upp energi, dels att lösa djupgående obalanser eller skador som är svåra att komma tillrätta med på andra sätt.
Massage är en läkande behandlingsform där muskler, senor och ledband bearbetas för att lösa upp fysisk värk och muskelsmärta.
Detta är en behandling med både skön, avslappnade, mer djupgående massage och framförallt töjningar av muskler. Det generösa tidsgreppet 90 min är satt för att vi i lugn och ro ska hinna med en analys av muskulaturen, ordentlig massage, töja musklerna i de muskelgrupper som behöver balanseras, samt gå igenom vad du själv kan göra i vardagen för att hålla problemen borta.

Meditation

Njut av skön meditation i Solrummet
Passa på att kombinera en skön stund i solen med meditation. I mjuk och behaglig solnedgång träffas vi och mediterar. Meditationstillfällena har olika teman och inriktar sig på olika tekniker. Du behöver inga förkunskaper utan kan komma som du är.

Yoga

Grundkurs i Yoga. Lär dig grunderna inom yoga - andning, kroppslås, solhälsningar och andra grundställningar.
Anmälningsavgift om 700 kr betalas in via det bekräftelsemail du får när du anmäler dig.
Pris 3.500 kr varav 700 kr i anmälningsavgift

Yoga - Drop in

Aerial Yoga är en utveckling av den yogiska traditionen på mattan till att med stöd av ett mjukt tyg i form av en hängmatta kunna utforska, förfina och utveckla traditionell asana både i luften som nere på mattan.
Aerial Yoga är ett nytt spännande sätt att lyfta själen på,samtidigt som den bibehåller den traditionella filosofin inom yoga.
Klassen är utformad så yogisar från alla nivåer från nybörjare till avancerade kan njuta av Aerial yogans fördelar och inspirerande utmaningar. Klassen blandar asanas i mattan med asanas i hängmattan.
Övningarna anpassas till individuella behov och förutsättningar.
Klassen inleds med andningsövning som hjälper dig att landa i din kropp och i nuet. Till ditt andetags rytm länkas mjuka rörelser som sedan stegrar till ett energi-givande dynamiskt (yang) flöde av positioner för att öppna och stärka kroppen. Sekvensen övergår sedan till en mer stillsam och meditativ (yin) del med mer långt hållna djupgående positioner. En uppskattad och skön kombination som ger dig ökad fysisk styrka och rörlighet, bättre energiflöde, balans och medvetenhet i kropp och sinne.
Alla nivåer är välkomna!
Med fokus på ditt andetag guidas du genom en sekvens av positioner som är utformad för att öppna, stärka och balansera kropp och sinne. Fokus ligger på individen och dess förutsättningar. Med olika läkande och renande tekniker samt olika hållnings-tekniker skapar vi förutsättningar för att utveckla och stärka muskulatur, energinivån och kroppens egen läkande kraft.
Alla nivåer är välkomna!

NIRVANA

Nirvana - din oas i Stockholm.
Läk kropp och själ med österländsk kunskap och teknik.
Hos oss hittar du behandlingar, yoga, kurser, workshops och solljusterapi.

Telefon 073-078 17 98
Webbsida
E-post kontakt@nirvana.se
Öppettider Öppettiderna kan variera, men vanligtvis är vi där mellan 10.00 och 19.00. För akuta tider eller hembesök ring 073-078 17 98
Adress
Åsögatan 166
116 32 Stockholm
Södermalm