Vad vill du boka?

Behandlingar

Österländsk behandlingsmetod som innefattar muskelär manipulering, osteopati, massage, akupressur mm för att läka både kroppsliga och själsliga sår.
Djupgående kraftåterhämtande healing där vi jobbar med att dels hämta upp energi, dels att lösa djupgående obalanser eller skador som är svåra att komma tillrätta med på andra sätt.
Massage är en läkande behandlingsform där muskler, senor och ledband bearbetas för att lösa upp fysisk värk och muskelsmärta.
Detta är en behandling med både skön, avslappnade, mer djupgående massage och framförallt töjningar av muskler. Det generösa tidsgreppet 90 min är satt för att vi i lugn och ro ska hinna med en analys av muskulaturen, ordentlig massage, töja musklerna i de muskelgrupper som behöver balanseras, samt gå igenom vad du själv kan göra i vardagen för att hålla problemen borta.
Den Österländska massagen är en del av TaoKité-tekniken. Musklerna mjukas upp och stretchas samtidigt som energipunkter stimuleras och låst energi löses upp.

Kurser

Kurs i Healing och Kroppsmedvetenhet
Steg 2 av tre i healing-utbildningen

Pris för kursen är 3.500 kr.
700 kr i anmälningsavgift betalar du online via det bekräftelsemail du får när du bokar. Anmälningsavgiften ska vara betald senast 10 dagar efter bokningen är gjord eller senast vid kurstillfället om bokningen är gjord mindre än 10 dagar innan kursen.

Solrum

I vårt solrum kan du glömma mörker och kyla, få en riktig energikick och samtidigt känna dig varm och avslappnad.

OBS Gör en bokning per person. Bokningen garanterar dig inte vilken stol som finns ledig för dig. Kom i tid om du föredrar den ena eller den andra.
Njut av sol och värme samtidigt som du äter lunch. Just nu härligt luncherbjudande - en timmes sol och mat för 249 kr (ord pris 310 kr)
Gäller vardagar. Klippkort gäller ej.
Här bokar du en timmes avkoppling i vårt Solrum om du har värdebevis från Liveit.se

Obs att du gör en bokning per person.

Vänligen fyll i värdebevisets boxnummer och säkerhetskod i rutan för noteringar
I vårt solrum kan du glömma mörker och kyla. Du fyller på med energi och känner dig varm och avslappnad.
Vill du passa på att njuta av fräsch och energigivande mat när du solar, beställer du det här.
OBS GÖR EN BOKNING PER PERSON

Yoga

En mer fysisk klass där vi utmanar våra kroppar och sinnen i nya spännande serier av rörelser.
Avslappnande Hatha yoga relax i solen är en mjuk och helande klass som hjälper oss med återhämtning, avslappning och medveten närvaro. Denna klass utförs i ett speciellt solrum, som ger ett mjukt ljus motsvarande en ca 25 grader varm och behaglig solnedgång. Avslutas med djupavslappning.

Alla nivåer
Drop-in
Rörelser och flöde som stimulerar Yin - den kvinnliga kraften och den inre känslan i kroppen.
Den här kursen passar dig som gått vår grundkurs för nybörjare eller har yogat ett tag. Vi repeterar grunder och fortsätter att utveckla yogapositioner, andningsövningar mm.

Anmälningsavgift 700 kr betalas online vid anmälan.
Grundkurs i Yoga. Lär dig grunderna inom yoga - andning, kroppslås, solhälsningar och andra grundställningar.
Anmälningsavgift om 700 kr betalas in via det bekräftelsemail du får när du anmäler dig.
Pris 3.500 kr varav 700 kr i anmälningsavgift
Yoga i solen är en mjukare klass, där vi jobbar med lättare rörelser. Yogan utförs i ett speciellt rum med lampor som avger ljus och värme så att det efterliknar solens ljus och värme.
Mjuk och avstressande yoga som utförs i härligt solljus och ca 25 grader. Mindre teknik och mer fokus på stretch och avslappning.

Betalas online i samband med bokningen
Fysisk, flödande yoga där olika positioner binds ihop till ett skönt flow. De olika passen kombinerar ihop rörelser på olika sätt och fokuserar på olika teman som tex bäcken, ben, andning bandhas, teknik, fokus osv. Klasserna stärker och smidiggör muskler och leder och stillar sinnet.
Nivå 2 - du behöver grundläggande kunskaper om yogans positioner, solhälsningar, andning, bandhas mm.

NIRVANA

Nirvana - din oas i Stockholm.
Läk kropp och själ med österländsk kunskap och teknik.
Hos oss hittar du behandlingar, yoga, kurser, workshops och solljusterapi.

Telefon 073-078 17 98
Webbsida
E-post kontakt@nirvana.se
Öppettider Öppettiderna kan variera, men vanligtvis är vi där mellan 10.00 och 19.00. För akuta tider eller hembesök ring 073-078 17 98
Adress
Åsögatan 166
116 32 Stockholm
Södermalm