Vad vill du boka?

Behandlingar

Österländsk behandlingsmetod som innefattar muskelär manipulering, osteopati, massage, akupressur mm för att läka både kroppsliga och själsliga sår.
Djupgående kraftåterhämtande healing där vi jobbar med att dels hämta upp energi, dels att lösa djupgående obalanser eller skador som är svåra att komma tillrätta med på andra sätt.
Detta är en behandling med både skön, avslappnade, mer djupgående massage och framförallt töjningar av muskler. Det generösa tidsgreppet 90 min är satt för att vi i lugn och ro ska hinna med en analys av muskulaturen, ordentlig massage, töja musklerna i de muskelgrupper som behöver balanseras, samt gå igenom vad du själv kan göra i vardagen för att hålla problemen borta.

Kurser

Under hösten och vintern kommer vi att ha matkurser med Josef, där han lär ut olika tekniker i vegansk matlagning. Alla tillfällen har olika teman.

Solrum

I vårt solrum kan du glömma mörker och kyla, få en riktig energikick och samtidigt känna dig varm och avslappnad.

OBS Gör en bokning per person. Bokningen garanterar dig inte vilken stol som finns ledig för dig. Kom i tid om du föredrar den ena eller den andra.

OBS! uppehåll 18/2-22/2 pga ombyggnation i yogasal och solrum på Nirvana.
Njut av sol och värme samtidigt som du äter lunch. Just nu härligt luncherbjudande - en timmes sol och mat för 249 kr (ord pris 310 kr)
Gäller vardagar. Klippkort gäller ej.
Här bokar du en timmes avkoppling i vårt Solrum om du har värdebevis från Liveit.se

Obs att du gör en bokning per person.

Vänligen fyll i värdebevisets boxnummer och säkerhetskod i rutan för noteringar

Yoga

För alla er som är intresserade av aerial yoga misa inte höstens kurs.

Kurslärare:Monika Jacob
Aerial Yoga är en utveckling av den yogiska traditionen på mattan till att med stöd av ett mjukt tyg i form av en hängmatta kunna utforska, förfina och utveckla traditionell asana både i luften som nere på mattan.
Aerial Yoga är ett nytt spännande sätt att lyfta själen på,samtidigt som den bibehåller den traditionella filosofin inom yoga.
Klassen är utformad så yogisar från alla nivåer från nybörjare till avancerade kan njuta av Aerial yogans fördelar och inspirerande utmaningar. Klassen blandar asanas i mattan med asanas i hängmattan.
Övningarna anpassas till individuella behov och förutsättningar.
Klassen innehåller övningar där du själv kan välja hur djupt in i övningen du vill gå. Positionerna hålls en längre stund för att skapa en medvetenhet i kroppen och sinnet. Klasserna innehåller Pranayama (andningstekniker) och meditationstekniker och passar dig som har erfarenhet av yoga.

This open level ISHTA YOGA class by Ulrica Norberg welcomes students of all levels and is specially sequenced to focus on a longer (25 min) meditation at the end of class. It is a well-rounded class combining philosophy, vinyasa flow with alignment, and encourages you to establish your own degree of intensity.
På grundkursen går vi på ett pedagogiskt sätt igenom grunderna i yoga. Du får lära dig de vanligaste yoga-positionerna, hur du ska tänka tekniskt och fysiskt för att hitta rätt i rörelsen. Vi går igenom och tränar andning, hållningsteknik mm. Vi kommer också att jobba med fokus och närvaro för att hitta flödet och vår inre styrka, samt att stärka vår fysiska styrka och att öka vår smidighet. Mellan gångerna kommer du att få uppgifter att göra hemma och olika träningspass att träna på. Grundkursen ISHTA yoga passar dig som aldrig har provat yoga tidigare eller dig som har provat lite men inte fått grunderna ordentligt. Du får en bra grund i yogan som du kan gå vidare med i andra klasser.

14ggr (start 16/9)
Pris: 3.500kr (700kr i anmälningsavgift)
Klasserna blandar mer utmanade positioner med en djupare utforskning av pranayama (andningstekniker) och meditation. Passar den som har erfarenhet av yoga.


Master Class är en miniworkshop där olika ISHTA 500 hr lärare håller en klass kring ett specifikt tema för att fördjupa kunskapen om ISHTA Yoga.

Antal platser är begränsade och du bokar och betalar din plats här.
Denna klass är öppen för såväl nybörjare som mer erfarna yogisar. Genom en balanserad sekvens av övningar inspireras du till att finna en nivå och intensitet i din praktik som passar dig som individ. Anpassningar erbjuds med förenklingar för för dig som är nybörjare och mer utmanande variationer och fördjupning för dig som har en mer avancerad praktik.

En öppen klass för alla nivåer (se ovan ISHTA Open). Yogan utförs i ett speciellt rum med lampor som avger ljus och värme så att det efterliknar solen. Temperaturen ligger på ca 25 grader vilket gör att leder och muskler får ytterligare hjälp att mjukna upp och blodcirkulationen kommer igång. Ljuset gör att du känner dig piggare. Alla är välkomna.

Mjuk, helande klass designad för att lösa upp spänningar som är lagrade I den fysiska och energetiska kropppen. Mjukare flödande rörelser blandas med mer lugnande, avslappnade och långt hållna, positioner inspirerade av Restorative- och Yin-yoga. Klassen avslutas med Yoga Nidra, en guidad meditation för en djupare avslappning.

Yin Yoga är långsamma sittande eller liggande övningar som man oftast håller en lång stund för att hitta kroppens bindväv för att öka cirkulationen och förbättra flexibiliteten. ISHTA yin fokuserar på individens unika flexibilitet och anatomi för att utövaren ska kunna hitta sin egen gräns. Klassen lämnar utrymme för att hitta sitt eget lugn, balans och reflektion.

En dynamisk flödande klass som passar alla nivåer. Du guidas genom en sekvens av rörelser där ditt andetag leder takten. Rörelserna hjälper till att linjera kropp och sinne och ur det uppleva ett naturligt flöde och lätthet för ökad närvaro, styrka och smidighet.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

NIRVANA

Nirvana - din oas i Stockholm.
Läk kropp och själ med österländsk kunskap och teknik.
Hos oss hittar du behandlingar, yoga, kurser, workshops och solljusterapi.

Telefon 073-078 17 98
Webbsida
E-post kontakt@nirvana.se
Öppettider Öppettiderna kan variera, men vanligtvis är vi där mellan 10.00 och 19.00. För akuta tider eller hembesök ring 073-078 17 98
Adress
Åsögatan 166
116 32 Stockholm
Södermalm