Vad vill du boka?

Behandlingar

Österländsk behandlingsmetod som innefattar muskelär manipulering, osteopati, massage, akupressur mm för att läka både kroppsliga och själsliga sår.
Djupgående kraftåterhämtande healing där vi jobbar med att dels hämta upp energi, dels att lösa djupgående obalanser eller skador som är svåra att komma tillrätta med på andra sätt.
Massage är en läkande behandlingsform där muskler, senor och ledband bearbetas för att lösa upp fysisk värk och muskelsmärta.
Detta är en behandling med både skön, avslappnade, mer djupgående massage och framförallt töjningar av muskler. Det generösa tidsgreppet 90 min är satt för att vi i lugn och ro ska hinna med en analys av muskulaturen, ordentlig massage, töja musklerna i de muskelgrupper som behöver balanseras, samt gå igenom vad du själv kan göra i vardagen för att hålla problemen borta.
Den Österländska massagen är en del av TaoKité-tekniken. Musklerna mjukas upp och stretchas samtidigt som energipunkter stimuleras och låst energi löses upp.

Yoga

Lilla träningspaketet 1 person 3 ggr 2.400 kr (ord pris 2.850 kr)

Med individuell träning får du ett pass som är skräddarsytt utifrån just dina behov och kunskaper oavsett om du är nybörjare eller har tränat yoga länge.

Utnyttja vårt träningspaket för att få en bra start på din träning. Första gången går vi igenom dina förutsättningar, vad du vill ha ut av träningen. Andra gången tittar vi på hur det har fungerat att träna själv, vad som varit svårt mm. Gång tre kan vi antingen fortsätta att finslipa programmet och övningarna eller utveckla det.
Fysisk, flödande yoga där olika positioner binds ihop till ett skönt flow med både stående och sittande positioner. Klasserna stärker och smidiggör muskler och leder och stillar sinnet.
Alla nivåer är välkomna.

Endast yoga. Vill du kombinera med lunch i solen, väljer du tjänsten "Lunch yoga med mat i solen"
Med Personlig Yoga får du ett pass som är skräddarsytt utifrån just dina behov och kunskaper oavsett om du är nybörjare eller har tränat yoga länge. Perfekt om du vill få hjälp att träna hemma, vill fördjupa dina kunskaper, har speciella behov och förutsättningar.
Med Personlig Yoga får du ett pass som är skräddarsytt utifrån just dina behov och kunskaper oavsett om du är nybörjare eller har tränat yoga länge. Perfekt om du vill få hjälp att träna hemma, vill fördjupa dina kunskaper, har speciella behov och förutsättningar.

En meditativ yoga där man med hjälp av olika props (kuddar, bolster mm) avlastar kroppens muskler i olika positioner för att få maximal avslappning i kropp och sinne.

Drop-in
Yoga Grundkurs Fullbokat
75 min 3500 kr Mer info
Grundkurs i Yoga. Lär dig grunderna inom yoga - andning, kroppslås, solhälsningar och andra grundställningar.
Fysisk, flödande yoga där olika positioner binds ihop till ett skönt flow. De olika passen kombinerar ihop rörelser på olika sätt och fokuserar på olika teman som tex bäcken, ben, andning bandhas, teknik, fokus osv. Klasserna stärker och smidiggör muskler och leder och stillar sinnet.
Nivå 2 - du behöver grundläggande kunskaper om yogans positioner, solhälsningar, andning, bandhas mm.

NIRVANA

Nirvana - din oas i Stockholm.
Läk kropp och själ med österländsk kunskap och teknik.
Hos oss hittar du behandlingar, yoga, kurser, workshops och solljusterapi.

Telefon 073-078 17 98
Web
Epost kontakt@nirvana.se
Öppet Öppettiderna kan variera, men vanligtvis är vi där mellan 10.00 och 19.00. För akuta tider eller hembesök ring 073-078 17 98
Adress
Åsögatan 166
116 32 Stockholm
Södermalm