Vad vill du boka?

Behandlingar

Österländsk behandlingsmetod som innefattar muskelär manipulering, osteopati, massage, akupressur mm för att läka både kroppsliga och själsliga sår.
Djupgående kraftåterhämtande healing där vi jobbar med att dels hämta upp energi, dels att lösa djupgående obalanser eller skador som är svåra att komma tillrätta med på andra sätt.
Massage är en läkande behandlingsform där muskler, senor och ledband bearbetas för att lösa upp fysisk värk och muskelsmärta.
Detta är en behandling med både skön, avslappnade, mer djupgående massage och framförallt töjningar av muskler. Det generösa tidsgreppet 90 min är satt för att vi i lugn och ro ska hinna med en analys av muskulaturen, ordentlig massage, töja musklerna i de muskelgrupper som behöver balanseras, samt gå igenom vad du själv kan göra i vardagen för att hålla problemen borta.

Kurser

Kurs i Healing och Kroppsmedvetenhet
Under en spännande helg (lör+sö) får du lära dig om hur energin påverkar kroppsspråket och möten med andra människor. Du får lära dig att hantera och balansera energi. Dagarna blandas med både praktik och teori och mycket reflektion.

Pris för kursen är 3900 kr.
900 kr i anmälningsavgift betalar du online via det bekräftelsemail du får när du bokar. Anmälningsavgiften ska vara betald senast 10 dagar efter bokningen är gjord eller senast vid kurstillfället om bokningen är gjord mindre än 10 dagar innan kursen.
Kurs i Healing och Kroppsmedvetenhet
Steg 2 av tre i healing-utbildningen

Pris för kursen är 3.900kr.
900 kr i anmälningsavgift betalar du online via det bekräftelsemail du får när du bokar. Anmälningsavgiften ska vara betald senast 10 dagar efter bokningen är gjord eller senast vid kurstillfället om bokningen är gjord mindre än 10 dagar innan kursen.
Under vintern och våren kommer vi att ha matkurser med Josef, där han lär ut olika tekniker i vegansk matlagning. Alla tillfällen har olika teman.

Solrum

I vårt solrum kan du glömma mörker och kyla, få en riktig energikick och samtidigt känna dig varm och avslappnad.

OBS Gör en bokning per person. Bokningen garanterar dig inte vilken stol som finns ledig för dig. Kom i tid om du föredrar den ena eller den andra.

Njut av sol och värme samtidigt som du äter lunch. Just nu härligt luncherbjudande - en timmes sol och mat för 249 kr (ord pris 310 kr)
Gäller vardagar. Klippkort gäller ej.
Här bokar du en timmes avkoppling i vårt Solrum om du har värdebevis från Liveit.se

Obs att du gör en bokning per person.

Vänligen fyll i värdebevisets boxnummer och säkerhetskod i rutan för noteringar

Yoga

Den här öppna yogaklassen välkomnar yogis på alla nivåer. Det är en välbalanserad, men lite mjukare klass som kombinerar vinyasa och alignment (hållning) och uppmuntrar dig till att skapa din egen grad av intensitet. Vi fördjupar praktiken med olika pranayama och kriyatekniker och avslutar ibland med en kort meditation.
Vår nybörjarklass lär ut grunderna i ISHTA Yoga. Klasserna introducerar väl utformade sekvenser av yoga ställningar för att stärka och och stretcha ut svaga och tighta muskler. Med fokus på andning och hälsosamma justeringar så är dessa klasser perfekta för dig som är ny inom yoga.
Klassen innehåller övningar där du själv kan välja hur djupt in i övningen du vill gå. Positionerna hålls en längre stund för att skapa en medvetenhet i kroppen och sinnet. Klasserna innehåller Pranayama (andningstekniker) och meditationstekniker och passar dig som har erfarenhet av yoga.

This open level ISHTA YOGA class by Ulrica Norberg welcomes students of all levels and is specially sequenced to focus on a longer (25 min) meditation at the end of class. It is a well-rounded class combining philosophy, vinyasa flow with alignment, and encourages you to establish your own degree of intensity.

Kurslärare: Ulrica Norberg
Klasserna blandar mer utmanade positioner med en djupare utforskning av pranayama (andningstekniker) och meditation. Passar den som har erfarenhet av yoga.


Bhuta Shuddi
Bhuta Shuddhi literally translates as ”purification of the elements.” It is a kriya yoga technique that uses the power of nature and the 5 elements (Earth, Water, Fire, Air, and Space) to purify the body, mind, and spirit, and release the negativity and harmful patterns (samskaras) that inhibit your well-being.
This master class – designed for advanced students and teachers – will begin with a chakra balancing pre-meditative asana practice, followed by a deep, guided Bhuta Shuddhi meditation.
Denna klass är öppen för såväl nybörjare som mer erfarna yogisar. Genom en balanserad sekvens av övningar inspireras du till att finna en nivå och intensitet i din praktik som passar dig som individ. Anpassningar erbjuds med förenklingar för för dig som är nybörjare och mer utmanande variationer och fördjupning för dig som har en mer avancerad praktik.

En öppen klass för alla nivåer (se ovan ISHTA Open). Yogan utförs i ett speciellt rum med lampor som avger ljus och värme så att det efterliknar solen. Temperaturen ligger på ca 25 grader vilket gör att leder och muskler får ytterligare hjälp att mjukna upp och blodcirkulationen kommer igång. Ljuset gör att du känner dig piggare. Alla är välkomna.

Yin Yoga är långsamma sittande eller liggande övningar som man oftast håller en lång stund för att hitta kroppens bindväv för att öka cirkulationen och förbättra flexibiliteten. ISHTA yin fokuserar på individens unika flexibilitet och anatomi för att utövaren ska kunna hitta sin egen gräns. Klassen lämnar utrymme för att hitta sitt eget lugn, balans och reflektion.

Kurslärare: Ann Pierson
Start: 17 januari
Master Class är en miniworkshop där olika ISHTA 500 hr lärare håller en klass kring ett specifikt tema för att fördjupa kunskapen om ISHTA Yoga.

Antal platser är begränsade och du bokar och betalar din plats här.
Obs! Anmäl dig i receptionen när du kommer även om du betalt.
Lilla träningspaketet
Fullbokat
90 min 2.400,00 kr Mer info
Lilla träningspaketet 1 person 3 ggr 2.400 kr (ord pris 2.850 kr)

Med individuell träning får du ett pass som är skräddarsytt utifrån just dina behov och kunskaper oavsett om du är nybörjare eller har tränat yoga länge.

Utnyttja vårt träningspaket för att få en bra start på din träning. Första gången går vi igenom dina förutsättningar, vad du vill ha ut av träningen. Andra gången tittar vi på hur det har fungerat att träna själv, vad som varit svårt mm. Gång tre kan vi antingen fortsätta att finslipa programmet och övningarna eller utveckla det.

Giltigt tre månader från första bokningen.
En dynamisk flödande klass som passar alla nivåer. Du guidas genom en sekvens av rörelser där ditt andetag leder takten. Rörelserna hjälper till att linjera kropp och sinne och ur det uppleva ett naturligt flöde och lätthet för ökad närvaro, styrka och smidighet.
Vid vackert väder möts vi i Vitabergsparken för en timmes yoga. Kostnadsfritt
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

NIRVANA

Nirvana - din oas i Stockholm.
Läk kropp och själ med österländsk kunskap och teknik.
Hos oss hittar du behandlingar, yoga, kurser, workshops och solljusterapi.

Telefon 073-078 17 98
Webbsida
E-post
Öppettider Öppettiderna kan variera, men vanligtvis är vi där mellan 10.00 och 19.00. För akuta tider eller hembesök ring 073-078 17 98
Adress
Åsögatan 166
116 32 Stockholm
Södermalm