Vad vill du boka?

Behandlingar

Österländsk behandlingsmetod som innefattar muskelär manipulering, osteopati, massage, akupressur mm för att läka både kroppsliga och själsliga sår.
Bor ni nära Göteborg och vill ha behandling av Leif?
Passa på den 10-11 maj då befinner sig Leif där.
Djupgående kraftåterhämtande healing där vi jobbar med att dels hämta upp energi, dels att lösa djupgående obalanser eller skador som är svåra att komma tillrätta med på andra sätt.
Massage är en läkande behandlingsform där muskler, senor och ledband bearbetas för att lösa upp fysisk värk och muskelsmärta.
Detta är en behandling med både skön, avslappnade, mer djupgående massage och framförallt töjningar av muskler. Det generösa tidsgreppet 90 min är satt för att vi i lugn och ro ska hinna med en analys av muskulaturen, ordentlig massage, töja musklerna i de muskelgrupper som behöver balanseras, samt gå igenom vad du själv kan göra i vardagen för att hålla problemen borta.
Den Österländska massagen är en del av TaoKité-tekniken. Musklerna mjukas upp och stretchas samtidigt som energipunkter stimuleras och låst energi löses upp.

Kurser

Under en dag får du lära dig om hur energin påverkar kroppsspråket och möten med andra människor. Du får lära dig att hantera och balansera energi.
Kurs i Healing och Kroppsmedvetenhet
Under en spännande helg (lö+sö) får du lära dig om hur energin påverkar kroppsspråket och möten med andra människor. Du får lära dig att hantera och balansera energi. Dagarna blandas med både praktik och teori och mycket reflektion.

Pris för kursen är 3.500 kr.
700 kr i anmälningsavgift betalar du online via det bekräftelsemail du får när du bokar. Anmälningsavgiften ska vara betald senast 10 dagar efter bokningen är gjord eller senast vid kurstillfället om bokningen är gjord mindre än 10 dagar innan kursen.
Är du nyfiken på raw-food? Vill du få lite tips om hur du kommer igång själv? Missa inte då våra härliga raw-food kvällar på Nirvana. Vår fantastiska kock Josef berättar lite om grunderna i raw-food och vad man ska tänka på när man börjar. Tillsammans lagar vi några enklare raw-food rätter, som vi sen avnjuter tillsammans.

Meditation

Njut av skön meditation i Solrummet
Passa på att kombinera en skön stund i solen med meditation. I mjuk och behaglig solnedgång träffas vi och mediterar. Meditationstillfällena har olika teman och inriktar sig på olika tekniker. Du behöver inga förkunskaper utan kan komma som du är.

Solrum

I vårt solrum kan du glömma mörker och kyla. Du slår dig ner i en solstol eller hängmattestol, lutar dig tillbaka, sluter ögonen och drömmer dig bort. Efter en timme har du fått en riktig energikick, har fyllt på D-vitaminet i kroppen och känner dig varm och avslappnad.

OBS GÖR EN BOKNING PER PERSON. Bokningen garanterar dig inte vilken stol som finns ledig för dig. Kom i tid om du föredrar den ena eller den andra.
Njut av sol och värme samtidigt som du äter lunch. Just nu härligt luncherbjudande - en timmes sol och mat för 249 kr (ord pris 310 kr)
Gäller vardagar kl 12.00 tom 31 mars. Klippkort gäller ej.
Här bokar du en timmes avkoppling i vårt Solrum om du har värdebevis från Liveit.se

Obs att du gör en bokning per person.

Vänligen fyll i värdebevisets boxnummer och säkerhetskod i rutan för noteringar
I vårt solrum kan du glömma mörker och kyla. Du fyller på med energi och känner dig varm och avslappnad.
Vill du passa på att njuta av fräsch och energigivande mat när du solar, beställer du det här. Njut av en liten energishot, valfri huvudrätt och något litet sött efteråt.
OBS GÖR EN BOKNING PER PERSON

Yoga

I oktober kommer en helgkurs för den som vill lära sig yogans grunder. Helgen motsvarar det du lär dig på Grundkurs Vinyasa.
Du får ett häfte med dig med info och hjälp att komma igång och träna hemma. Ca tre veckor efter kursen har vi en uppföljning där vi repeterar och går igenom vad som fungerat bra och mindre bra. Efter kursen har du möljlighet att komma med i någon av fortsättningsklasserna.
Datum 18-19/10 + 8/11
Pris 3.500 kr varav 700 kr i anmälningsavgift som betalas vid anmälan.
Lilla träningspaketet 1 person 3 ggr 2.400 kr (ord pris 2.850 kr)

Med individuell träning får du ett pass som är skräddarsytt utifrån just dina behov och kunskaper oavsett om du är nybörjare eller har tränat yoga länge.

Utnyttja vårt träningspaket för att få en bra start på din träning. Första gången går vi igenom dina förutsättningar, vad du vill ha ut av träningen. Andra gången tittar vi på hur det har fungerat att träna själv, vad som varit svårt mm. Gång tre kan vi antingen fortsätta att finslipa programmet och övningarna eller utveckla det.
Fysisk, flödande yoga där olika positioner binds ihop till ett skönt flow med både stående och sittande positioner. Klasserna stärker och smidiggör muskler och leder och stillar sinnet.
Alla nivåer är välkomna.

Endast yoga. Vill du kombinera med lunch i solen, väljer du tjänsten "Lunch yoga med mat i solen"
Med Personlig Yoga får du ett pass som är skräddarsytt utifrån just dina behov och kunskaper oavsett om du är nybörjare eller har tränat yoga länge. Perfekt om du vill få hjälp att träna hemma, vill fördjupa dina kunskaper, har speciella behov och förutsättningar.
Med Personlig Yoga får du ett pass som är skräddarsytt utifrån just dina behov och kunskaper oavsett om du är nybörjare eller har tränat yoga länge. Perfekt om du vill få hjälp att träna hemma, vill fördjupa dina kunskaper, har speciella behov och förutsättningar.

En meditativ yoga där man med hjälp av olika props (kuddar, bolster mm) avlastar kroppens muskler i olika positioner för att få maximal avslappning i kropp och sinne.

Drop-in
Mjuk och avstressande yoga som utförs i härligt solljus och ca 25 grader. Mindre teknik och mer fokus på stretch och avslappning.

Betalas online i samband med bokningen

NIRVANA

Nirvana - din oas i Stockholm.
Läk kropp och själ med österländsk kunskap och teknik.
Hos oss hittar du behandlingar, yoga, kurser, workshops och solljusterapi.

Telefon 073-078 17 98
Web
Epost kontakt@nirvana.se
Öppet Öppettiderna kan variera, men vanligtvis är vi där mellan 10.00 och 19.00. För akuta tider eller hembesök ring 073-078 17 98
Adress
Åsögatan 166
116 32 Stockholm
Södermalm