Vad vill du boka?

Behandlingar

Österländsk behandlingsmetod som innefattar muskelär manipulering, osteopati, massage, akupressur mm för att läka både kroppsliga och själsliga sår.
Djupgående kraftåterhämtande healing där vi jobbar med att dels hämta upp energi, dels att lösa djupgående obalanser eller skador som är svåra att komma tillrätta med på andra sätt.
Massage är en läkande behandlingsform där muskler, senor och ledband bearbetas för att lösa upp fysisk värk och muskelsmärta.
Detta är en behandling med både skön, avslappnade, mer djupgående massage och framförallt töjningar av muskler. Det generösa tidsgreppet 90 min är satt för att vi i lugn och ro ska hinna med en analys av muskulaturen, ordentlig massage, töja musklerna i de muskelgrupper som behöver balanseras, samt gå igenom vad du själv kan göra i vardagen för att hålla problemen borta.

Kurser

Kurs i Healing och Kroppsmedvetenhet
Under en spännande helg (lör+sö) får du lära dig om hur energin påverkar kroppsspråket och möten med andra människor. Du får lära dig att hantera och balansera energi. Dagarna blandas med både praktik och teori och mycket reflektion.

Pris för kursen är 3900 kr.
900 kr i anmälningsavgift betalar du online via det bekräftelsemail du får när du bokar. Anmälningsavgiften ska vara betald senast 10 dagar efter bokningen är gjord eller senast vid kurstillfället om bokningen är gjord mindre än 10 dagar innan kursen.
Kurs i Healing och Kroppsmedvetenhet
Steg 2 av tre i healing-utbildningen

Pris för kursen är 3.900kr.
900 kr i anmälningsavgift betalar du online via det bekräftelsemail du får när du bokar. Anmälningsavgiften ska vara betald senast 10 dagar efter bokningen är gjord eller senast vid kurstillfället om bokningen är gjord mindre än 10 dagar innan kursen.

Solrum

Grått och dåligt väder, men vill du ha sol och tropisk värme?
Vi garanterar en riktigt skön sommar, kom till Nirvana och njut av solrummet för endast 100 kr/timme (ord pris 200)

OBS Gör en bokning per person. Bokningen garanterar dig inte vilken stol som finns ledig för dig. Kom i tid om du föredrar den ena eller den andra.
Här bokar du en timmes avkoppling i vårt Solrum om du har värdebevis från Liveit.se

Obs att du gör en bokning per person.

Vänligen fyll i värdebevisets boxnummer och säkerhetskod i rutan för noteringar

Yoga

Klassen innehåller övningar där du själv kan välja hur djupt in i övningen du vill gå. Positionerna hålls en längre stund för att skapa en medvetenhet i kroppen och sinnet. Klasserna innehåller Pranayama (andningstekniker) och meditationstekniker och passar dig som har erfarenhet av yoga.

This open level ISHTA YOGA class by Ulrica Norberg welcomes students of all levels and is specially sequenced to focus on a longer (25 min) meditation at the end of class. It is a well-rounded class combining philosophy, vinyasa flow with alignment, and encourages you to establish your own degree of intensity.

Kurslärare: Ulrica Norberg
Mjuka asanas förbereder kroppen för meditation, medan anrika traditionella metoder som pranayama, visualisation och mantra stillar sinnet för att hitta in i meditation. Efter denna klass kommer du att känna dig mer centrerad och i harmoni med ditt sanna jag. Passar både dig som är van att meditera och dig som är ny på meditation.

Välkommen!
Denna klass är öppen för såväl nybörjare som mer erfarna yogisar. Genom en balanserad sekvens av övningar inspireras du till att finna en nivå och intensitet i din praktik som passar dig som individ. Anpassningar erbjuds med förenklingar för för dig som är nybörjare och mer utmanande variationer och fördjupning för dig som har en mer avancerad praktik.
Den här yogaklassen lär ut grunderna i ISHTA yoga. Klassen innehåller en välbalanserad sekvens av olika yoga positioner som är designad för att stärka muskler som är svaga och stretcha muskler som är tighta. Vi fokuserar på andning och kroppshållning. Klassen passer bra för dig som är ny på yoga, men även för dig som redan har en etablerad yoga.
En dynamisk flödande klass som passar alla nivåer. Du guidas genom en sekvens av rörelser där ditt andetag leder takten. Rörelserna hjälper till att linjera kropp och sinne och ur det uppleva ett naturligt flöde och lätthet för ökad närvaro, styrka och smidighet.
Vid vackert väder möts vi i Vitabergsparken för en timmes yoga. Kostnadsfritt
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

NIRVANA

Nirvana - din oas i Stockholm.
Läk kropp och själ med österländsk kunskap och teknik.
Hos oss hittar du behandlingar, yoga, kurser, workshops och solljusterapi.

Telefon 073-078 17 98
Webbsida
E-post
Öppettider Öppettiderna kan variera, men vanligtvis är vi där mellan 10.00 och 19.00. För akuta tider eller hembesök ring 073-078 17 98
Adress
Åsögatan 166
116 32 Stockholm
Södermalm