Vad vill du boka?

Jag vårdar dina fötter som om de vore mina egna – välkommen till Stockholms Medicinska Fotklinik på Tomtebogatan 13 i Birkastan!

Jag erbjuder en rad olika behandlingar – inte bara fotvård utan även nagelvård, vårtbehandling, olika fot- och benmassager, ögonbryn- och fransfärgning. Jag är medlem i Sveriges Fotförbund och har behandlingsskadeförsäkring. Jag föreläser även på Axelsons Fotvårdsskola i Stockholm.

/ Lise-Lott Hoffman, dipl. medicinsk fotvårdare.


Telefon: 076-247 97 24
E-post: medicinskafotkliniken@bredband.net

Fotvård

I en medicinsk fotvård på Stockholms medicinska fotklinik ingår fotbad, nagelvård, behandling av eventuella liktornar, förhårdnader, nageltrång. Rådgivning för egenvård. Hela behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

Övrig behandling

I fotvård ingår fotbad, nagelvård och behandling av hälsprickor, förhårdnader, liktornar och andra åkommor som kan orsaka obehag på fötterna. Avslutas med en härlig fotmassage.
Målning av naglarna med nagelsystemet Calgel som inte skadar den naturliga nageln.
Liktorn
30 min 350,00 kr
I en medicinsk fotvård på Stockholms medicinska fotklinik ingår fotbad, nagelvård, behandling av eventuella liktornar, förhårdnader, nageltrång. Rådgivning för egenvård. Hela behandlingen avslutas med en härlig underbens- och fotmassage.
Nagelkorrigering kan göras efter återkommende nageltrång. På salongen använder vi Podofix som är en plastplatta med inbyggd ståltråd i som limmas på nageln och strävar efter att korrigera nageln så att nageltrånget upphör.
Nageltrång
30 min 350,00 kr
Avlastar felställningar, t ex hallux valgus, hammartå eller liktornar mellan tår.
Tejpning av t ex hälseneinflammation, Hallux valgus eller andra smärtor i fot eller ben
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Stockholms Medicinska Fotklinik

På Stockholms medicinska fotklinik utförs medicinsk fotvård, vårtbehandling, nagelkorrigering, silikonavlastning, artikulering och underbensmassage. Utför även hembesök. Kortbetalning accepteras.

Lokalen ligger i gatuplan.

Telefon 0762479724
Webbsida
E-post medicinskafotkliniken@bredband.net
Öppettider 08.00-18.00

Adress
Tomtebogatan 13
11339 Stockholm
Vasastan