Vad vill du boka?

Jag vårdar dina fötter som om de vore mina egna – välkommen till Stockholms Medicinska Fotklinik på Tomtebogatan 13 i Birkastan!

Jag erbjuder en rad olika behandlingar – inte bara fotvård utan även nagelvård, vårtbehandling, olika fot- och benmassager, ögonbryn- och fransfärgning. Jag är medlem i Sveriges Fotförbund och har behandlingsskadeförsäkring. Jag föreläser även på Axelsons Fotvårdsskola i Stockholm.

/ Lise-Lott Hoffman, dipl. medicinsk fotvårdare.


Telefon: 076-247 97 24
E-post: medicinskafotkliniken@bredband.net

Fotvård

I en medicinsk fotvård på Stockholms medicinska fotklinik ingår fotbad, nagelvård, behandling av eventuella liktornar, förhårdnader, nageltrång. Rådgivning för egenvård. Hela behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

Övrig behandling

I fotvård ingår fotbad, nagelvård och behandling av hälsprickor, förhårdnader, liktornar och andra åkommor som kan orsaka obehag på fötterna. Avslutas med en härlig fotmassage.
Liktorn
30 min 350,00 kr
I en medicinsk fotvård på Stockholms medicinska fotklinik ingår fotbad, nagelvård, behandling av eventuella liktornar, förhårdnader, nageltrång. Rådgivning för egenvård. Hela behandlingen avslutas med en härlig underbens- och fotmassage.
Nagelkorrigering kan göras efter återkommende nageltrång. På salongen använder vi Podofix som är en plastplatta med inbyggd ståltråd i som limmas på nageln och strävar efter att korrigera nageln så att nageltrånget upphör.
Nageltrång
30 min 350,00 kr
Avlastar felställningar, t ex hallux valgus, hammartå eller liktornar mellan tår.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Stockholms Medicinska Fotklinik

På Stockholms medicinska fotklinik utförs medicinsk fotvård, vårtbehandling, nagelkorrigering, silikonavlastning, artikulering och underbensmassage. Utför även hembesök. Kortbetalning accepteras.

Lokalen ligger i gatuplan.

Telefon 0762479724
Webbsida
E-post medicinskafotkliniken@bredband.net
Öppettider 08.00-18.00

Adress
Tomtebogatan 13
11339 Stockholm
Vasastan