15 - 21 aprVecka 16

Mån15
Tis16
Ons17
Idag18
Fre19
Lör20
Sön21

Boka Nytt set flatlashes - Care by Lisa, Skövde Centrum - Bokadirekt

Flatlashes appliceras enligt singelmetoden (man fäster en syntetfrans på en naturlig frans). Till skillnad från klassiska singelfransar så är flatlashes platta, vilket innebär att man får ett fylligare intryck än vanliga singelfransar som är runda. Behandlingen anpassas alltid efter kundens egna naturliga fransars kvalité för att inte skada. Att tänka på INNAN en fransförlängning: ⭐︎ Kom osminkad kring ögonen, se till att du inte har några rester kvar av maskara eller lösögonfranslim.
' ⭐︎ Duscha den dagen då du ska göra din fransförlängning då du inte bör duscha på 24 timmar efter då limmet måste härda ordentligt.
 Att tänka på EFTER en fransförlängning: ⭐︎ Undvik att utsätta fransarna för vatten under 24 timmar. ⭐︎ Tvätta fransarna en gång om dagen med fransrengöring och en rengöringspensel (finns att köpa hos mig för 200kr). Rester av smink löser upp löser upp mellan din egen frans och syntetfransen och förkortar hållbarheten. ⭐︎ Använd inga oljebaserade produkter eller produkter som innehåller lösningsmedlet propylene glykogen på fransarna. 
 ⭐︎ Undvik maskara, både på över- och underfransarna. Använd hellre en mörkare ögonskugga.
 ⭐︎ Undvik att gnugga fransarna, använd alltid en borste och borta ovanifrån.
 ⭐︎ För bästa och snyggaste resultat rekommenderas återbesök efter ca. 3 veckor.
 ⭐︎ Om ögat blir rött, börjar klia eller om du upplever obehag, kontakta din fransstylist omedelbart.
 ⭐︎ Mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina fransar negativt.

Visa mer

1 vald tjänst