22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Idag23
Ons24
Tor25
Fre26
Lör27
Sön28

Boka Co2 laser - Ärreducering - DermaLaser Studio, Hägersten - Bokadirekt

Co2 laser är en fantastisk metod att reducera akneärr och ärrbildningar. Metoden med Co2 fraxellasern går ut på att bränna det översta hudlagret genom att fraxel laserns stråle träffar huden med en massa micropunkter. Mellan punkterna som träffas av laserstrålen återstår orörd hud. Det är cellerna i den orörda huden som snabbar på läkningsprocessen genom att fylla ut de brända micropunkterna med nybildade celler. När den brända huden fjällar och faller av uppenbarar sig en ny, fräsch och ungdomligare hy upp till ytan. Denna behandling stimulerar ny kollagenbildning och ger en spänstigare och friskare hud.
 Innan behandlingen: Det finns lokalbedövande kräm vid behov för att säkerställa att du känner minimal känsla av smärta under fraxel laserbehandlingen. Ögonen kommer att täckas med ögonskydd. Under och efter behandlingen: De allra flesta upplever en intensiv värme som kan liknas vid en kraftig solbränna. Beroende på hudstruktur och känslighet så varierar graden på rodnad och svullnad. Generellt håller svullnaden sig i 3 dagar efter behandlingstillfället och rodnaden kan hålla i sig 5-7 dagar efter. Det färdiga resultatet: Resultatet skiljer sig för varje individ. Generellt sätt så brukar de flesta fjälla och tappa den brända huden efter en veckas tid. Full effekt ser man efter 3-6 månader. 

 Du kan inte genomföra denna behandling om:
 Du är gravid eller ammar
 Du har solat tre månader innan behandlingstillfället, gäller även solarium och brun utan sol Du har gjort en kemisk peeling med AHA 2 månader innan behandlingstillfället Du har tagit Isotretinoin eller liknande preparat för aknebehandling 6 månader innan behandlingstillfället Vi avråder våra klienter att göra denna behandling om man har en mörk hudton (då denna behandling kan främja hyperpigmentering). Ärr upp till 2 x 2 cm, 400 kr Ärr upp till 4 x 4 cm, 700 kr Ärr upp till 8 x 8 cm, 1300 kr Ärr upp till 10 x 10 cm, 1500 kr Därefter individuell prissättning

Visa mer

1 vald tjänst