29 apr - 5 majVecka 18

Mån29
Tis30
Ons1
Tor2
Idag3
Lör4
Sön5

Boka SKLEROSERING - Behandling av ådernät/ytligablodkärl på ben kur á 3 behandlingar - Elins Estetik Gefle , Gävle - Bokadirekt

Sklerosering används för att avlägsna ytliga blodkärl och ådernät på benen. Vid behandling injiceras ett lokalt irriterande läkemedel med en tunn nål direkt i blodkärlen där ådernäten finns som gör att kärlen dras samman och försvinner. Ibland krävs det fler behandlingar för att få ett bra och tillfredsställande resultat, allt från 1 till 4 behandlingar med 6 veckors mellanrum. Efter behandlingen rekommenderas det att du vilar från träning i 48 timmar och att du inte exponerar den behandlade ytan för sol två veckor efter behandlingstillfället.
Det är bra att använd stödstrumpor första veckan efter behandlingen. Ådernäten kan bli mer framträdande direkt efter behandlingen och variera i färg från rött, till blått, sedan brunt för att slutligen blekas bort inom 6-8 veckor. Du kan inte få behandling om du är gravid eller ammar, är allergisk mot lokalbedövning, står på blodförtunnande läkemedel eller har haft ventrombos tidigare.

Visa mer

1 vald tjänst