25 - 31 marVecka 13

Mån25
Tis26
Ons27
Tor28
Idag29
Lör30
Sön31

Boka Trådlyft, Ögonbryn - Gorgeous Looks, Sundbyberg Storskogen - Bokadirekt

PDO trådlyft är en ny och enkel metod som på ett naturligt sätt stimulerar din kropp för att producera kollagen och elastin som i sin tur resulterar i en uppstramning av huden i de behandlade området helt utan kirurgi. En snabb behandling utan narkos. 
 Innan behandling appliceras bedövningskräm på de aktuella området. Därefter för vi in tunna Polydioxanon (PDO) trådar in under huden detta resulterar i att hudens vävnad stimuleras och ger en naturlig kollagen tillväxt som leder till ett uppstramande resultat inifrån och ut. 

 PDO- trådarna som används under behandling är tunnare än ett hårstrå och av samma material som används inom kirurgi. PDO-trådarna är vävnads vänliga, nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. 
 Hållbarhet & Resultat: 
 Beroende på livsstil, ålder, rökning och hudtyp kan hållbarheten förkortas men vanligtvis håller behandlingen 12-24 månader och i vissa fall längre. Resultatet kan förväntas inom 2-4 månader. 

 Att tänka på innan: - Du ska vara fullt frisk vid behandling - Vid läkemedel som blodförtunnande som t.ex. Efient, Pradaxa, Trombyl och Waran berätta de för din behandlare - Tar du medicin kom ihåg att vid smärtmedicin i form av NSAID t.ex. Ipren, Naproxen eller Ibuprofen så finns en ökad risk för blödning
 - Vid allergi mot lokalbedövning så meddela detta till din behandlare 

 Att tänka på efter: 
 - Massera inte den behandlade huden - Undvik smink de första 24h - Undvik varma bad och bastu - Sov på rygg första nätterna utan tryck mot ansiktet - Undvik träning och alkohol första 72h Behandlingen genomförs inte på personer: - Med hjärtproblem - Med ökad risk för propp - Som är gravida eller ammar - Med diabetes 
 - Med feber - Med cancer 
 - Med epilepsi Kontakta oss om du är osäker eller har frågor!

Visa mer

1 vald tjänst