15 - 21 aprVecka 16

Mån15
Tis16
Ons17
Idag18
Fre19
Lör20
Sön21

Boka MicroBotox ansiktsbehandling - Hud & Kroppskliniken, Karlstad - Bokadirekt

Vad är MicroBotox? Microbotox är en ansiktsbehandling där mikroskopiska mängder botuliniumtoxin blandas med hyaluronsyra och vitaminer för att sedan stämplas in i hudlagret. Botuliniumtoxinet påverkar muskeländarna som fäster mot hudlagret vilket minskar synligheten av fina linjer, ger en hudföryngring och arbetar förebyggande mot ålderstecken. 

Hur går en MicroBotox behandling till? 
Detta är en ytligare form av injektionsbehandling som påminner om en mild microneedlingbehandling, men istället för att cirkla runt nålar så stämplar man ner micronålar ca 0,6mm i huden (detta är alltså inte någon behandling med kanyl). När nålarna går igenom hudens yttersta skick pumpas serumet ut ur nålarna direkt under huden. På detta sätt försäkrar man sig att serumet kommer dit det ska. Behandlingen är inte smärtsam och påminner inte om vanliga injektioner med kanyl eller djupare microneedling. De flesta använder inte bedövning för denna behandling. Om du absolut vill ha bedövning ändå kan vi dock erbjuda detta. Vad är MicroBotox bra för? Serumet vi använder i vår behållare innehåller hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och små doser botox. Detta är alltså en super bomb för din hud! Huden kommer att återfuktas, ges näring och samtidigt få ett litet lyft. MicroBotox skall även hjälpa till med: • Kontrollera hudens svett- och oljeproduktion (bra mot acne och fet hud). • Jämna ut rynkor och fina linjer • Minska svettningar i ansiktet • Subtil men märkbar “ansiktslyft”. • Fuktgivande • Porsammandragande. När är det bra att börja med MicroBotox? 
När som helst! Även om MicroBotox ger en extra boost efter en vanlig botoxbehandling är detta en behandling som vem som helst kan göra när som helst och få fina resultat. Ju tidigare du börjar desto bättre resultat. Du kan även kombinera Microbotox med en vanlig ansiktsbehandling.

Visa mer

1 vald tjänst