22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Tis23
Ons24
Idag25
Fre26
Lör27
Sön28

Boka Livscoaching. Hälsokonsultation - fysisk och/eller psykisk balansering - INSPIRACLE COACH, Danderyd STOCKHOLM - Bokadirekt

Lopez coaching erbjuder utbildningar och individ anpassad livscoaching för att skapa skapa balans utifrån dina specifika behov. Lopez coaching erbjuder verktyg från ett holistiskt perspektiv med ACT , DBT, XBT inrikting på sina behandlingar där mentala och emotionella hälsa tas med vid planering av insats. Personalen består av kvalificerade och välutbildade beteendevetare och terapeuter inom beteendevetenskap, coaching, terapi och psykologi. Vi erbjuder dessutom coaching på spanska. Bli ditt bästa jag här och nu! Vägen mot ett bättre och rikare liv börjar inifrån Vi bär alla omkring på negativa tankar och känslor, vilket kan leda till att vi skapar negativa beteendemönster som inte gynnar varken oss själva eller vår omgivning. De flesta människor är dock omedvetna om sina tankar och känslor och har inte kontroll över hur de agerar och reagerar i olika situationer. Genom att utveckla oss själva och bli mer medvetna om hur våra tankar och känslor påverkar oss på gott och ont, kan vi kontrollera och hantera dem till vår fördel och skapa oss ett bättre liv med framgångar inom såväl kärlek som karriär. Börja din resa med oss Om du känner att du har tappat kontrollen över ditt liv och att det är omvärlden som styr dig istället för tvärtom, då är det dags att ta tillbaka kontrollen och bli en starkare och bättre version av dig själv.

 Stress är den främsta orsaken till att människor känner sig maktlösa, rädda och förtvivlade, vilket leder till att de bara har förmågan att reagera istället för att ta tag i sin situation och agera. Därför erbjuder vi på Lopez coaching möjligheten att hantera din stress på ett konstruktivt sätt så att du ska kunna bli ditt säkra, stabila och rätta jag igen. Förutom kurser i stresshantering erbjuder vi även tjänster som:

 Betendeterapi Onlinekurs i självutveckling Coachning Samtalsterapi Livscoachning

Visa mer

1 vald tjänst