22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Tis23
Ons24
Tor25
Fre26
Idag27
Sön28

Boka PRESSOTERAPI -lymfdränage med infravärme (medlemmar 350:-) - Stockholm Elite Clinic Älvsjöstaden, Älvsjö - Bokadirekt

Du får kroppsdräkt på plats . Då du kommer svettas en del. Efter behandlingen får vatten 💦 och heat lotion 🧴 för att mjuka upp kroppen Pressoterapi / Lymfdränage + Värmebehandling – HIGHTECH SAUNA AIR 55 grader!🔥 En digital multifunktionell behandling som kombinerar två behandlingar: pressoterapi (lymfdränering) samt termoterapi (värmebehandling). Med infravärme upp till 55 grader! Så du svettas som i bastu samtidigt pressas lymfkörtlarna in & ut med Pressoterapi! 
Med digital pekskärm som behandlar fyra behandlingszoner: fötter, ben, armar och mage.  Behandlingen är idealisk för att förbättra blodcirkulationen och aktivering av lymfdränering, cellulär syresättning och muskelavslappning.  Exempel på behandlingsområden:  * vätskeretention, svullna ben, lymfödem * detoxbehandlingar (minskning av fett och gifter) * "tunga ben" behandlingar * tilläggsbehandling till behandlingar av Fridas massage eller LPG/Emtone * förbättrar blodcirkulationen hos kunder som har diabetes och/eller högt blodtryck * hjälper till att minska celluliter i kombination med Emtone skulle det vara fantastiskt * förebyggande av åderbrock * hjälper förbättra blodcirkulationen efter en operation * muskeltoning * syresättning av kroppen TERMOTERAPI & PRESSOTERAPI HIGHTECH SAUNA AIR Exklusiv avgiftande behandling, som genom effektiv lymfdränage, bidrar till att främja kroppens naturliga avgiftande funktioner. 
Det lymfatiska systemet är ansvarigt för att se till att vätskor och avfall lämnar kroppen och för reglering av immunsystemet. När det lymfatiska systemet blir blockerat, avstannar och stagnerar denna process, vilket leder till att gifter stannar kvar i systemet, som i sin tur gör att vi känner oss trötta och slöa och blir mer mottagliga för att dra på oss övervikt, virus och smittsamma sjukdomar. Stimulera det lymfatiska systemet
Genom att stimulera det lymfatiska systemet med pressoterapi, fungerar det mer effektivt, vilket i sin tur ökar immunförsvaret, rensar blockeringar, eliminerar toxiner, transporterar näringsämnen till cellerna och ökar metabolismen.

Visa mer

1 vald tjänst