22 - 28 aprVecka 17

Mån22
Tis23
Ons24
Tor25
Fre26
Lör27
Idag28

Boka NBE 3000 Avancerad hudvård med detox & lymfdränage - Stråstjern hälsa och friskvård, Färentuna - Bokadirekt

Avancerad ansiktsbehandling med hjälp av apparaturen NBE 3000 från Nannic – en av de mest efterfrågade ansiktsbehandlingarna på marknaden just nu. Omedelbara och långsiktiga resultat för hudföryngring. Snabbt och effektivt helt utan kirurgiska ingrepp och nålar. Behandlingen inleds med en dubbel-rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, sedan följer en exfolierande keratolytisk peeling som avlägsnar torra och döda hudceller.
 Med hjälp utav ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där de verkar på cellnivå.
 En ljuvlig organisk algmask som återfuktar och lugnar läggs och hela behandlingen avslutas med probiotika och avslutande eftervård   Syfte: NBE3000 är en kraftfull behandling med synliga resultat där vi med radiofrekvens slussar ner serum i huden, anpassat för respektive hudåkomma samt slussar bort all överskottsvätska från ansiktet. Behandlingen hjälper till att bland annat minska rynkor, ärr, akne, dubbelhaka, tunga ögonlock, mörka ringar/påsar under ögonen, pigmentfläckar, ytliga kärl, celluliter och mer. Detta är möjligt eftersom Nannic-behandlingen bland annat stimulera tillväxten av nya celler, ökar fukthalten i huden, ökar produktion av kollagen och elastin, dränerar lymfsystemet. Vi kopplar även upp dig på ett lymfdränage under behandlingen så du får två behandlingar i en. Passar ej för dig som är gravid har pacemaker eller epilepsi - vi går igenom behandlingen innan. Passar perfekt i kur om 4-5 behandlingar inom 4-6 veckor:

Visa mer

1 vald tjänst