Hvad vil du booke?

Varmt välkommen till Alight i Skellefteå!  Här kan du boka individuella healingsessioner och vägledning. Schamansk healing och vägledning bygger på tekniker från querofolket i Peru som praktiserats under hundratals år.
   Healing är en väg till hälsa som kompletterar annan behandling, på samma sätt som yoga och massage. Det är också en väg som underlättar förändringar av våra tanke- och beteendemönster som därmed leder till högre medvetenhet och sinnesfrid.
 Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Schamansk healing arbetar i kroppens ljusenergifält så att ett friare flöde av livsenergi leder till helande av kropp och själ. Den djupa avslappningen vid en healingsession gör att du kommer i kontakt med dig själv, med din själ igen, och kan ge dig ett vidare perspektiv på din livssituation!
En healingsession kan vara till stor hjälp när du känner att du vill komma vidare i livet, eller känner dig trött och utan glädje utan en påtaglig orsak.
Ett vägledande samtal där vi med schamanska tekniker ger dig ett vidare perspektiv på din livssituation.
Ett vägledande samtal och/eller en schamansk healing på distans. Du är hemma i lugn och ro och vi har kontakt via telefon. Jag ringer upp dig på bokad tid.

ALIGHT i Skellefteå

Healing har praktiserats av världens ursprungsbefolkningar i hundratals år. Här i väst är healing en förebyggande och kompletterande metod på samma sätt som massage och yoga.

Alight erbjuder individuell vägledning, healing och utbildning. Visionen är att dela schamansk visdom och de kraftfulla helandetekniker som världens ursprungsbefolkningar praktiserat i alla tider!

Alight startades 2011 av Anna Larsson. Alight finns i samma lokal som TCM i Skellefteå på Varvsgatan 9, källarplan.

Alight håller också utbildningar i schamanska tekniker och erbjuder sessioner för grupper. Mer information finns på hemsidan www.alight.me

Telefon 070-2764771
Websted
E-mail
Åbningstider Öppet lördagar och måndagar enligt överenskommelse. Endast tidsbokning.

Betalning via Swish, kontant eller faktura.
Adresse
Varvsgatan 9
931 34 Skellefteå