Hvad vil du booke?

Vårkampanj 3 x 30% på alla behandlingar.

*Gäller alla klienter (även pensionärer) t.o.m. 12/5 2019. Du väljer själv antal behandlingar (en, två eller tre). Kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Rabatten dras av först i kassan vid ditt besök.


Om du inte hittar någon tid som passar är du varmt välkommen att ringa mig på 0736174835 så kommer vi överens om en lämplig tid. 

Välkommen!

Klarna
Offers online payment with Klarna
Vi har desværre pt. ingen tider, der kan bookes online, men du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en booking.

BLUE LOTUS Alternativhälsa

Mitt namn är Martina Galdén och önskan att få hjälpa mina medmänniskor att må bra, har följt mig som en röd tråd genom livet. Denna önskan var den främsta drivkraften bakom mitt beslut att utbilda mig till dipl. zonterapeut.

Zonterapiutbildningen, samt ett antal fristående kurser, har försett mig med en unik ”verktygslåda”, vars innehåll är gedigna kunskaper i sex olika terapiformer. Terapiernas olika fördelar, i kombination med mitt kreativa och kritiska tänkande, gör det möjligt för mig att skräddarsy varje behandling utifrån klientens specifika problem.

Jag har rätt att utföra terapiformerna Modern zonterapi/reflexologi (med 3-dimensionellt zonsystem), Meridianterapi, Ortobionomi, HLT – Funktionell benlängdskorrigering, Energibalansering och Öronakupunktur.

Varmt välkommen!

Show contact information
Websted
Åbningstider Enligt bokningskalendern eller efter överenskommelse. Om du inte hittar någon tid som passar är du varmt välkommen att ringa mig på 0736174835 så kommer vi överens om en lämplig tid.
Adresse
Riddersviksvägen 145
165 72 Hässelby
Hässelby Villastad
Åbn i Google Maps 🗗