Hvad vil du booke?

Välkommen till Bröllopstudion i Skellefteå.

Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med full service.

Bröllopstudion är sveriges första klänningsmäklare av begagnade brudklänningar med över 200 unika klänningar i butiken som väntar på sin nya ägare.

Här hittar du allt från orginalklänningar från 50-talet till senaste modellen som kom in direkt efter bröllopet. Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av klänningar och har utbildad ändringssömerska på plats om justeringar behövs. Alla klänningar har en historia och det blir ofta något helt annat än du tror så våga testa något du inte tänkt.

Upplev magin när rätt klänning sitter på dig!

Ta gärna med en vän och glöm inte kameran för det kan bli svårt att välja.

Välkommen att prova loss bland våra klänningar.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Vi hjälper dig att prova olika brudklännings modeller och det blir ofta något helt annat än du tror så våga testa något du inte tänkt.
Ta gärna med en vän och glöm inte kameran, det kan bli svårt att välja och det underlättar att se sig själv på bild med klänningen på...
Ca. En månad innan bröllopet är det lämpligt att ta med rätt skor och bh för att kolla om det behövs justeringar. Hämtning bestämmer vi då och bruka ligga ca en vecka innan för att få det bästa resultatet.
Glöm inte rätt skor och bh!
Har du beställt din klänning på nätet eller i annan butik som behöver justeras så är det bra att vara ute i tid så vi kan planera in din klänning inför bröllopet. När du har rätt skor och underkläder bokar du in tid hos oss 1-3 månader innan.
Glöm inte rätt skor och rätt bh!

Bröllopstudion Skellefteå

Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med full service. Vi hjälper dig att hitta din drömklänning bland våra unika klänningar som kan vara en orginal från 50 –talet eller just landad efter sitt förra bröllop.

Upplev magin när rätt klänning sitter på dig!

Det blir ofta något du inte trodde så våga prova. Du känner om det blir rätt och om det behövs justeringar så har vi utbildad sömmerska på plats.

Till oss kan du också lämna in din klänning efter bröllopet om du vill låta den dansa vidare. Ett smart alternativ för dig som önskar att hyra en klänning. Det kostar inget och du får betalt när den hittat sin nya ägare.

Bröllopstudion som grundades 2011 av Nina Nyman är Sveriges första klänningsmäklare av brudklänningar.

Bröllopstudion fick 2015 utmärkelsen ”miljönärvänlig” av Skellefteå kommun och Avfall Sverige som jobbar aktivt för att hitta klimatsmarta lösningar.

Show contact information
Websted
Åbningstider Tisdag-Fredag 12-17
Adresse
Stationsgatan 15
931 31 Skellefteå
Skellefteå
Åbn i Google Maps 🗗