Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna
Vi har desværre pt. ingen tider, der kan bookes online, men du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en booking.

Cavi-Lipo Malmoe

Cavi-Lipo Malmoe (f d Centrum för Ekologisk Medicin i Malmö) erbjuder icke-kirurgisk fettsugning med Cavi-Lipo, ultraljudsbehandling för fettreducering, ett milt alternativ till kirurgisk fettsugning.

Ny ägare från 1 sept 2011 är BME Life och Barbro Gustavsson, som innan dess drev Centrum för Ekologisk Medicin i Malmö (CEMIM) som anställd verksamhetsledare sedan starten 1 sept 2010.

Du hittar oss på Västanväg 63C i Limhamn vid en rondell i korsningen Västanväg-Linnégatan. Det ligger en St1-mack mitt emot och en pizzeria på hörnan av hyreshuset, där vår lokal finns. Du går in på baksidan av huset och nedför en halvtrappa i uppgång 63C (den andra entrén om du kommer från pizzeriahållet). Där finns en ringklocka. Plinga på den och vi kommer och tar emot dig! Välkommen hit!

Det är fri parkering i kvarteret och normalt inget problem att hitta en ledig plats. Buss från Södervärn med linje 34 tar 18 minuter. Från Centralen tar man linje 4 och det tar 19 minuter. Busshållplatsen heter Västanväg och ligger precis i närheten av lokalen.

Show contact information
Websted
Åbningstider Se tider
Adresse
Västanväg 63 C
216 15 MALMÖ
Limhamn
Åbn i Google Maps 🗗