Hvad vil du booke?

Cessabit finns på Olivedalsgatan 1 i Göteborg. Men om önskemål finns att få massage i hemmet eller på arbetsplatsen så är det inget hinder. Om så önskas skickar du bara ett mejl så löser vi det. Priser varierar något beroende var du bor, som lägst är det 900 kr för hembehandling. Här nedan kan du se de olika behandlingstyper som jag erbjuder.

Är diplomerad Medicinsk Massageterapeut utbildad vid Axelsons gymnastiska institut, och medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund vilket är en kvalitetssäkring för dig som kund.

Är också utbildad till Personlig Tränare vid SAFE-education. Dessa två utbildningar ger mig en mer holistisk förförståelse till kroppen. Allt för att kunna ge dig en så individanpassad behandling eller träning som du önskar.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Massagebehandlingar

Behandlingen är helt individanpassad för att du ska få bästa behandlingen som du sökt för. Genom frågor, kroppsläsning och muskelfunktionstester får jag en helhets bild för att vidare gå in på behandlingen som innehåller olika tekniker som anpassas efter dina problem. Det kan vara en helkroppsbehandling om så önskas eller att jag lägger mer tid på specifika områden.
Behandlingen är helt individanpassad för att du ska få bästa behandlingen utefter dina besvär/behov. Innan behandlingen görs en kort uppföljning från tidigare behandling genom samtal och funktionstester.
Behandlingen är helt individanpassad för att du ska få bästa behandlingen utefter dina besvär/behov. Innan behandlingen görs en kort uppföljning från tidigare behandling genom samtal och funktionstester. Vid denna behandling fokuserar jag på ett område.
Avslappnande massage för att komma ner i varv.
I våra käkleder kan det sitta mycket spänningar som i sin tur kan leda till återkommande huvudvärk. Genom att lossa på spänningarna genom olika massagemetoder, massage, revolving, SCS, triggerpunktsbehandling, kan även huvudvärken bli ett minne blott.
Under graviditeten kan det vara avslappnande med en lugn massagebehandling. För att det ska vara bekvämt och avslappnande för dig så har vi en gravidkudde som går att justera efter magens tillväxt.
Under graviditeten kan det vara avslappnande med en lugn massagebehandling. För att det ska vara bekvämt och avslappnande för dig så har vi en gravidkudde som går att justera efter magens tillväxt.

Klippkort samarbetspartner, Hälsoresurs

Terapeutisk massagebehandling innebär att du får en individuell behandling utefter ditt behov. Det blir ett område som behandlas pga tiden. Tex axlar, nacke, vaden, armar som är relaterat till stress, nackspärr, musarm.
Terapeutisk massagebehandling innebär att du får en individuell behandling utefter ditt behov. Det blir 1-2 område som behandlas. Tex axlar, nacke, vaden, armar som är relaterat till stress, nackspärr, musarm.

PT-TRÄNING

Vill du utvecklas specifikt inom en idrott, bara komma igång med träning eller har en skada? Jag är utbildad PT genom SAFE-education med fördjupning som endurance trainer, dvs löpning och cykling.

Det jag kan hjälpa dig med är att skapa styrketräningsprogram där vi går igenom övningar och teknik, rörlighetsövningar, konditionspass mm

Här har du ett eget träningsprogram som jag hjälper dig utvecklas kring. Oavsett vad det är för övningar är teknik viktigt för mig då det handlar om säker träning utan skaderisk.
Vill du utvecklas specifikt inom en idrott eller bara komma igång med träning? Jag är utbildad PT genom SAFE-education med fördjupning som endurance trainer, dvs löpning och cykling.

Första tillfället är något längre då vi har ett längre samtal, du får även göra vissa tester där jag bla tittar på din hållning och rörlighet. Detta för att jag ska kunna ge dig ett så individuellt träningsupplägg som möjligt.
I denna tjänst går vi igenom kroppens rörelseförmåga samt dina önskemål kring träningsresultat. Vi tränar tillsammans och avslutar passet med individuell massagebehandling beroende på vilket behov du har. Det kan vara att tänja ut muskel för att öka rörligheten, eller jobba muskulärt för att få en bättre återhämtning
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Cessabit

Cessabit finns på Olivedalsgatan 1 i Göteborg. Men om önskemål finns att få massage i hemmet eller på arbetsplatsen så är det inget hinder. Hör av dig så löser vi det då det blir svårt att boka pga tiden för körning t/r.

Är diplomerad Medicinsk Massageterapeut utbildad vid Axelsons gymnastiska institut, och medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund vilket är en kvalitetssäkring för dig som kund.
Samt utbildad till Personlig Tränare vid SAFE-education. Dessa två utbildningar ger mig en mer holistisk förförståelse till kroppen.

Show contact information
Websted
Åbningstider Varierande. Är du osäker, skicka ett mejl och fråga!
Adresse
Olivedalsgatan 1
413 10 Göteborg
Göteborg med omnejd då hembesök erbjuds.
Åbn i Google Maps 🗗