Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Vid ditt besök gör jag en torrblods och frekvensanalys. Jag tittar på ditt blod mikroskop och kan då tex. se hur du tar uppnäring och rensar ut gifter.Frekvensanalys är en mätmetod för att lyssna på kroppens aktivitet, kan då bla.få reda på funktionsstatus på dina organ, ev. mineral och vitaminbrister.
Jag tittar på ditt blod och ser skillnaden från ditt tidigare besök. Genom analysen tar vi ställning till din forsatta behandling.
Jag genomför en balansering av kroppens sju stora chakran. Att ha balans i chakrasystemet ger dig livskraft och hälsa och en medvetenhet om dina blockeringar och begränsningar. Med pendelns hjälp öppnar jag dina chakran, placerar dem på rätt plats och ger dem ny energi.
I denna kristall healing går jag in och letar efter djupa obalanser hos dig. Jag reser in i dig med hjälp av andevärlden för att hela på djupet. Jag får vägledning hur jag ska lägga kristallerna och läka din själ. Jag tar också hjälp av trummans kraft och toning. Ibland behövs lite magi för att komma i balans med känslor och invanda mönster. Kristallerna arbetar på den eteriska kroppen, chakrasystemet, psyket och även den fysiska kroppen.
Frekvensanalys är en mätmetod för att lyssna på kroppens aktivitet, kan då bla.få reda på funktionsstatus på dina organ, ev. mineral och vitaminbrister.
Jag kommer hem till dig eller du träffar mig på min mottagning. Vi pratar om din förestående förlossning, dina ev. frågetecken eller oro. Genom samtalet ger jag dig olika verktyg för att göra din graviditet harmonisk.
Varje helande samtal är unikt. Samtalet kan innehålla vägledning, healing, hitta källan till dina känslor. Du kanske står inför ett avgörande beslut. Att hitta din personliga och själsliga utveckling. Behöver du sätta ord på något du inte vill tala om med nära och kära.
En avslappnande djupmassage med varma lavastenar. En kombination av värme och aromaoljor. Massagen är gynnsam för cirkulation och lymfsystemet. Den är lugnande och stressreducerande. Rensar ut slaggprodukter och ger ny kraft och energi.
En avslappnande djupmassage med varma lavastenar. En kombination av värme och aromaoljor. Massagen är gynnsam för cirkulationen i nacke, axlar och rygg.
Pendelhealing är en metod där jag använder pendeln för att frigöra energiblockeringar och löser upp fysiska, psykiska eller emotionella problem och besvär. Jag balanserar dina energier, tar bort de negativa och helar obalanser både på det fysiska och psykiska planet. Jag kan även se hur balanserade dina chakran är. Pendla dem på plats och fylla på de chakran som behöver mer energi.
Jag utför även denna behandling och chakra pendling på distans. Pendelhealing är en metod där jag använder pendeln för att frigöra energiblockeringar och löser upp fysiska, psykiska eller emotionella problem och besvär. Jag balanserar dina energier, tar bort de negativa och helar obalanser både på det fysiska och psykiska planet.
Med trummans hjälp gör du en inre resa,. Trummans vibration hjälper dig att släppa spänningar och blockering , renar och helar på cellnivå. Du får en möjlighet att få kontakt med ditt högre medvetande och inre kraft.
I Zonterapi utgår man ifrån olika reflexpunkter på fötterna, händerna och örat. Jag arbetar med dina fötter genom att trycka och massera och därmed ge kroppen möjlighet att läka sig själv. De punkter som ömmar indikerar att motsvarande organ i kroppen är inte i balans.

Cura Forma A-G Kropp & Hälsa

Välkommen!

Show contact information
Websted
Adresse
Kyrkogatan 10
852 31 Sundsvall
Centrala Sundsvall
Åbn i Google Maps 🗗