Hvad vil du booke?

Kära Kunder: 10% rabatt på uppskattade HÄLSOPRESENTKORT- tips medicinsk massage eller Detox-behandlingar till mors dag 

Det finns många anledningar att uppvakta alla fina mammor! Mors dag till exempel den 26 maj. Här kommer några tips på hälsosam massage och uppskattade lymfa/detox-behandlingar med positiva resultat från början  som förstås även passar på födelsedagen, namnsdagen eller vilken dag som helst.


VARMT VÄLKOMMEN TILL DIN PAUS- För ett friskare liv!
Redan i entrén smyger en fantastisk känsla av trivsamhet, harmonisk och en helande holistisk oas, där vi lyssnar, behandlar och ser i dig en individuell och holistisk människa i Sundbyberg mottagning!

Har du ont i ryggskott? nackspärr? ländryggen? höften? ischias? handled? tennisarmbågen? ömma muskler? ledinflammation? stela leder? träningsvärk? spänningshuvudvärk? migrän? illamående? trötta fötter? hälsenan? svullna ben eller i kroppen? halsens? svullna i magen?  sömnproblem? brist på energi i kroppen? trötthet? STRESS?

Redan efter första behandlingen ser du en dramatisk skillnad.
Våra diplomera massageterapeuter är inte bara fingerfärdiga. 

Massagens goda effekter                                                                               
De positiva fysiska och mentala effekterna är många:
 • Gör spända muskler mjuka och elastiska
 • Ökar blodcirkulationen i musklerna
 • Ökar lymfcirkulationen
 • Gå ner eller upp i vikt
 • Stärker immunförsvaret
 • Har en avslappnande effekt på kroppen
 • Ger en djupare och lugnare andning
 • Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
 • Ger en ökad kroppskännedom
 • Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
 • Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang
 • Motverkar spänningar vid smärttillstånd
 • Motverkar stress
 • Har en lugnande effekt på nervsystemet
 • Ökar vår koncentrationsförmåga
 • Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Massage/behandling är utför med ECO OLJOR  för bästa effekter. Massage utför med varma oljor och på massagebänk med värme och mjukt underlag. 

Idag konstaterar forskare världen över att massage, p g a dess specifika tryck och töjning  på vävnaderna, framförallt på muskler, blodkärl, nerver och hud, påverkar det autonoma (icke viljestyrka) nervsystemet vilket sedan reflexmässigt ökar blodcirkulationen, hormoner som ger lugn frigörs och musklernas spänningsgrad minskar samtidigt som koncentrationsförmågan ökar och immunförsvaret stärks.

Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Eller svårt att finna en lämplig tid?

Då går det bra att maila eller ringa oss, så hjälper vi dig utifrån din situation.Klarna
Offers online payment with Klarna

Terapeutiska/Massagebehandlingar

Massage terapi är bra för dig som känner att det tar ”stopp” vid vissa rörelser. Kanske vill du förbättra din kroppshållning? Alltid spänd? Återkommande smärtor/stelhet/svaghet/instabilitet? Gör det ont vid en speciell rörelse? Massage terapi förbättrar muskelflexibilitet och styrka, kroppshållningen, ledernas rörelseförmåga och koordinationen, samspelet mellan nerv och muskel, vilket ger dig självkännedom om din kropp för att undvika muskelobalans. Om du haft en skada så påskyndas rehabiliteringen, är du stel så aktiveras musklerna och cirkulationen ökar. Genom rörelse och muskel tester kommer vi fram till vilka muskler som ska behandlas med massage och töjningsteknik. Målet med behandlingen är att återfå god rörelsemotorik och muskelavslappning vid tex smärtsamma rörelser, förebygga uppkomsten av skador/muskelspänningar. Det tar ca 60 min. Massageterapi är förebyggande och rehabiliterande.
Den går ut på muskelavslappning och stress påverkar negativt, därför rekommenderas 60-120 min behandling.

En lugn, rogivande massage med värme olja. En riktig antistress behandling som frigör må bra-hormonet oxytocin som sänker stressnivån och får dig att varva ner. Lämpar sig även för personer som är känsliga för vanlig massage.
Detta är en väldigt avslappnande behandling som klargör många kanaler i kroppen.
För dig som har stora spänningar i nacke, hals, huvudet, ansikten och i ofta har huvudvärk kan denna behandling ge bra effekt och smärtlindring.

Behandlingen startar lite mer kraftfullt på skuldror, nacke och hals för att efter några djupa andning av rogivande lavendel minska i tryck med mer fokus på lymfans flöde. Akupressur i punkter i ansiktet stimuleras under lätt massage, sedan droppas lite varm olja i hårbotten och masseras in med långsamma friktioner.
Behandling avslutas med en mjuk massage framsidan av kroppen (i brösten).
Väl görande behandling som ökar väldig mycket din ORK ENERGI I HELA DIG!
Väll individuell anti-stress helkropps behandlingar där kroppen hinner att varva ner ordentligt bra och även utför med ECO/varma oljor enligt kroppens behov.

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt för både kropp och själ. Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade människan behöver. Både de fysiska och psykiska effekterna är positiva.

En djupgående massage som har goda resultat på stela och trötta muskler och ger en behaglig och skön avslappnade effekt på kroppen.

Hur hjälper massage till?
Nackspärr? Ryggbesvär? Ömma muskler? Ont i axlarna? Ländryggen? Migrän? Huvudvärk? trötta fötter? Ledbesvär? Stelhet? Ischias nerv? Muskelinflammation? Tennis armvågen? fibromyalgi? sömnproblem? Stress?

Några av massagens positiva effekter:
Mjukar upp och gör spända och ömma muskler elastiska.
Mjukar upp bindväv och motverkar ärrbildningar i muskler efter skador.
Ökar blodflödet och syre- och näringstillförseln i musklerna.
Löser kramper och låsningar.
Ökar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.
Hjälper till att forsla bort slaggprodukter, främst mjölksyra från musklerna.
Dränerar svullnader.
När bröst- och ryggmuskler slappnar av förbättras och fördjupas andningen.
Sänker blodtrycket.
Ökar prestations- och återhämtnings förmågan.
Har en lugnande och avslappnande effekt på nervsystemet.
Genom beröring påverkas vissa av kroppens hormoner positivt, ex stresshormoner, matsmältningsapparaten, andningstekniker och sömnhormoner.
Ger en ökad kroppskännedom.

Vi Jobbar efter resultat/missa inte det!
Friskvårdsmassage är en förebyggande behandlingsform. Exempel på behandlingar är enklare problem med rygg, axlar och nacke som t ex uppkommer från ensidigt arbete, massage för att ge kroppen återhämtning efter träning eller enbart skön avslappnings­massage. Genom massagen frisätts hormonet oxytocin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Därför ger massage god effekt vid bl a stressymtom.
Varje behandling är unik i sig själv och anpassas efter varje enskild individs önskemål och behov.

En Friskvårdsmassage ger:

Avslappnade muskler
Ökad blodcirkulation
Stärkt immunförsvar
Bättre lymfcirkulation
Positiv inverkan på hormonsystemet
Smidiga och mer elastiska muskler
Lugnande effekt på nervsystemet

Missa inte det!
Massage terapi är bra för dig som känner att det tar ”stopp” vid vissa rörelser. Kanske vill du förbättra din kroppshållning? Alltid spänd? Återkommande smärtor/stelhet/svaghet/instabilitet? Gör det ont vid en speciell rörelse? Massage terapi förbättrar muskelflexibilitet och styrka, kroppshållningen, ledernas rörelseförmåga och koordinationen, samspelet mellan nerv och muskel, vilket ger dig självkännedom om din kropp för att undvika muskelobalans. Om du haft en skada så påskyndas rehabiliteringen, är du stel så aktiveras musklerna och cirkulationen ökar. Genom rörelse och muskel tester kommer vi fram till vilka muskler som ska behandlas med massage och töjningsteknik.
Målet med behandlingen är att återfå god rörelsemotorik och muskelavslappning vid tex smärtsamma rörelser, förebygga uppkomsten av skador/muskelspänningar.
Massageterapi är förebyggande och rehabiliterande.
Den går ut på muskelavslappning och stress påverkar negativt, därför rekommenderas 60-120 min behandling.
Med varm olja/Mycket bra & populär med otroliga resultat!

Allt från förebyggande, för friska personer som vill bibehålla och förbättra sin redan goda hälsa till Rehabiliterande, när skadan redan har skett och personen i fråga exempelvis har smärt relaterade problem eller önskan om en snabbare läkning/rehabilitering.
Däremellan har vi också idrottare som vill hög prestera och samtidigt undvika skador, eller läka skador snabbare. Handikappade som har svårt att motionera och som behöver få en ordentlig cirkulation i kroppen, öka pulsen och konditionsträna.
”Behandlingen är vansinnigt skön! Du lägger dig ner, kopplar av och njuter en stund..”
”Kostnadseffektivt”
”Inga biverkningar, Bygger upp istället för påfrestar”
På grund av medicin, stress, rökning, ringa vätskeintag och dåliga matvanor uppstår ofta blockeringar i lymfsystemet. Vill du ha hjälp att avlägsna slaggprodukter som lagrats? Vill du ha en behandling som hjälper kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde? Då ska du prova lymfdränagebehandling!

Lymfbanorna är kroppens avloppssystem, de "städar bort" vätska och slaggprodukter samt hjälper kroppen att hålla ett jämnt näringsflöde.

Vad hjälper behandlingen för?

Avlägsna överflödig äggvita (proteinämne i cellmembranen, eftersom denna binder vätska (ödem)
Transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet.
Gör att muskelspänningar släpper
Sömnproblem
Celluliter
Gå ner i vikt
Minskar halten av stresshormonet kortisol
Ökar blodcirkulation
Ödem
Bekämpa infektioner
Slapp hud

Hur fungerar behandlingen?
Genom masserande, pumpande rörelser stimulerar lymfdränaget motoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfdränagebehandling ser till så att vätska och slagg förs bort.
BOKA NU! Missa inte det!

Muskler & Motoriska systemet med skador eller rehabilitering.

Idrottsmassage passar både på amatör- och elitnivå och är ett bra komplement till träning och tävling. Massagen kan förebygga muskler skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. Idrottsmassage lokaliserar eventuella skador, muskelsvaghet, stelhet och muskelknutor.

Behandlingen kan skräddarsys för att passa den enskilda idrottaren, med hänsyn till idrottens art och var i träningsperioden idrottaren befinner sig. Behandlingssättet kan variera avsevärt från träning till tävlingsperiod.
Vid idrottsmassage behandlas systematiskt de ytliga vävnaderna först för att sedan gradvis fortsätta med de djupare lagren.
Både längs- och tvärgående massagegrepp används och kompletteras med djup friktionsmassage och tryckteknik vid behov.
Behandling och undersökning begränsas inte bara till muskler utan inkluderar även senor, fästen och muskelhinnor.
Behandlingstid är:
55 min 900kr
115 min 1600kr
OBS! Om du vill boka en 115 min behandling kan du välja på en av den 115 min massage och sedan förklara på mottagning din önskemål om idrottsbehandling. Tack!
En avslappnande men effektiv ryggbehandling där vi fokuserar på ryggens muskelknutar och spänningar men även på triggerpunkterna i ryggen. Detta för att frigöra eventuella toxiner i lymfsystemet och förbättra flödet i kroppen.
Upplev världens bästa resultat!
Manuella behandlingsmetoder kompletteras ofta med förebyggande eller rehabiliterande träning. Medikal-behandling är alltså en behandlingsmetod som i första hand återställer kroppens funktion och därefter ger patienten möjlighet att förebygga framtida besvär.

Ayurvediska behandlingar

Den Indiska Klassiska massage är en härligt avslappnande ayurvedisk helkroppsmassage, med långa, svepande rörelser och´varm, ekologisk sesamolja. knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen. Dessutom blir musklerna mer smidiga och elastiska.
Vid massage frisätts ”lugn och ro”-hormonet oxytocin och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen.
Massagens effekter
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt för både kropp och själ.
Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade människan behöver. Både de fysiska och psykiska effekterna är positiva.
Varsam helkroppsmassage med väldoftande varm olja. Hjälper kroppen att rena sig från slaggprodukter, förbättrar cirkulationen samt ger vila åt kropp och sinne. Mjukgör stela och värkande leder och muskler och på slutet av behandling får du shirodhara som är en varm oljestråle strömmar över panna och hjässa i 20 minuter. Lugnar och balanserar det centrala nervsystemet. Stillar sinnet vilket gör att nervsystemet kan släppa gammal stress. Behandlingen ger ro och ökad mental klarhet.
Efter behandling rekommenderar vi täcka huvuded med en mössa och duscha horet dagen efter för bättre resultat.
Det är en behandling som aldrigt ångrar man sig i livet.
Missa inte det!
Väl individuell behandling med varm och EKO-Oljor beroende på kroppens typ/behov.
De positiva fysiska och mentala effekterna är många:

Ökar blodcirkulationen i musklerna
Ökar lymfcirkulationen
Stärker immunförsvaret
Har en avkopplande effekt på kroppen
Ger en djupare och lugnare andning
Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen
Ger en ökad kroppskännedom
Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang
Motverkar spänningar vid smärttillstånd
Motverkar stress
Har en lugnande effekt på nervsystemet
Ökar vår koncentrationsförmåga
Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Visst går det att klara sig utan massage men den som inte har prövat vet ju inte hur det känns. En av mina kunder kom utan förväntningar och kunde efteråt konstatera: "Det där behövde jag verkligen. Vad skönt det var! Varför gjorde jag det inte tidigare?".
Massage av huvud, hårbotten, nacke och skuldror med varm ayurvedisk olja. Är djupt avslappnande och motverkar spänningar, huvudvärk och sömnproblem. Stimulerar blodcirkulationen i hårbotten och gynnar hårväxten.

Kombinationsbehandlingar även PH-balans

VI JOBBAR TILLSAMMANS EFTER ORSAKEN ÄVEN VARFÖR?
Med en långsiktigt god hälsa i hela dig!
Holistisk Koncept är fokus i "hela dig som en helhet" i en strid mot ohälsa och förebyggande balanser i kroppen!

Väll individuell och unika behandlingar
Att hitta balanser i kroppen är den viktigaste mål.
Hit hör även Medical djup massagetekniker, infraröd värmebehandling (typ bastum), medicinsk yoga/andningstekniker, Detox, mat som medicin, vitaminer, enzymer, mineraler, örter, oljor/omega eller ekologisk örter och extrakt som löser upp blockeringar, stimulerar flöde i kroppen, behandla olika typ av obalanser och i vars kombination av dessa verktygar har gett de bästa resultaten i hälsa och livskvalitet du förtjänar idag.

Behandlingar som detox med kroppens egen förmåga och natur medicinsk hjälp till förbättringscirkulationen, är bra mot förstoppningen, svullnad kroppen, över/under vikt, trötthet, akne, allergier/astma även på att lösa upp rygg, muskelproblem/inflammation, nackspärr, huvudvärk, migrän, stress, depression, trötthet med t. ex.
Samt att identifiera någon vitamin eller mineralbrist, tittar på diet och livsstil.

Fokus ligger för ett friskare liv! har du haft hälsa du förtjänar?MISSA INTE DET!

Stimulering av lymfsystemet och avgiftning/viktkontroll

Då ska du prova lymfdränagebehandling och infraröd värme som detox kroppen med mycket snabbare resultat!

OBS! Lymfa är kroppens naturliga reningssystem!
Pga. förbrukningsmedicin, stress, rökning, ringa vätskeintag och dåliga matvanor uppstår ofta blockeringar i lymfsystemet.
Vill du ha hjälp att avlägsna slaggprodukter som lagrats?
Vill du ha en behandling som hjälper kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde?

Vad hände om vi gör ingen DETOX i lymfan?

Ett trögt lymfsystem kan ge upphov till en rad problem som ödem, fibromyalgi, restless legs, celluliter, över vikt, sömnsvårigheter, återkommande förkylningar, huvudvärk, migrän, domningar, stelhet, värk och mycket annat.

Lymfmassage är en mild terapi och används för att förbättra cirkulationen i huden och öka dess elasticitet. Lymfmassage har också till syfte att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan.

Behandlingen går ut på att skapa en manuell pump- och sugeffekt i vävnaderna. Det sker med strykningar, mjuka grepp och skakningar som hjälper lymfflödet att flyta i rätt riktning. Behandlingen tar ca 115 minuter och upplevs som behaglig och smärtfri. Ibland behöver jag arbeta hårdare på vissa områden, vilket kan kännas lite mer. Oftast känner du dig lugn och avslappnad efteråt.

SUPER BRA FÖR ALLA MÄNNISKOR 40+
Det här tycker jag är jätteviktig behandlingskombination för dig som vill balansera lymfan, PH- systemet och förbättra din livsstil med mat som medicin, kosttillskott, hormonbalans och motion utan smärta i kroppen!
Regelbundet LYMFMASSAGE förbättrar mycket mer en du tror hälsan och livskvalitet.

MISSA INTE DET!
På grund av medicin, stress, rökning, ringa vätskeintag och dåliga matvanor uppstår ofta blockeringar i lymfsystemet. Vill du ha hjälp att avlägsna slaggprodukter som lagrats? Vill du ha en behandling som hjälper kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde? Då ska du prova lymfdränagebehandling!

Vad hjälper behandlingen för?

. Avlägsna överflödig äggvita (proteinämne i cellmembranen,
eftersom denna binder vätska (ödem)
. Transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från
vävnadsvätskan till blodet.
. Gör att muskelspänningar släpper
. Sömnproblem
. Celluliter
. Minskar halten av stresshormonet kortisol
. Ökar blodcirkulation
. Ödem
. Bekämpa infektioner
. Slapp hud
. Gå ner i vikt
Flera behandlingar rekommenderas att köpas som kur för en längre verkan och optimare resultat.

Din Paus "För ett friskare liv"

Varmt välkommen till Din Paus - För ett friskare liv
Vår verksamhet präglas av ett högt kvalitetstänkande där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper till bättre hälsa.

Vår vision är att erbjuda en helhetslösning inom friskvård och hälsa. Vi erbjuder såsom
friskvårdsmassage, lymfa med manuell & infraröd behandling, idrottsmassage, djup/terapeutisk massage, anti-stress massage/behandling, AYURVEDA behandlingar, natur kost/tillskott rådgivning, Stresshantering till både företag och privatpersoner.

Det är viktigt för oss att ge alla kunder en professionell och skräddarsydd behandling och bemötande för att leverera önskat resultat.

OBS! Om du inte hittar någon tid kan du ringa för att se ifall det finns en lucka någonstans i den övriga schema.

Show contact information
Websted
Åbningstider Mån-Fred 11:00 - 19:00
Lör-Sön: 11:00 - 16:00
Bokningar via www.dinpaus.com https://dinpaus.bokadirekt.se
Ej Dropp In

Adresse
Tallgatan 9
172 69 Sundbyberg
Stockholm
Åbn i Google Maps 🗗