Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Dermapen 4

Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.
Rekommenderas för behandling av: Åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor , inklusive runt munnen och ögonen,
huduppstramning och- föryngring, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr (akne, kirurgi, brännskador) ,bristningar.
Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.

Rekommenderas för behandling av: Åldrad och spänstfatttig hud, fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen ochh ögonen, huduppstramning och föryngring, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr (akne, kirurgi, och brännskador), bristningar
Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudförynging. Rekommenderas för behandling av: Åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, huduppstramning och- föryngring, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr (akne, kirurgi och brännskador), bristningar.
Rekommenderas för behandling av: Åldrad spänstfattig hud, huduppstramning och-föryngring, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr(akne kirurgi, brännskador), bristningar.
Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.

Rekommenderas för behandling av: Åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögonen, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr (akne, kirurgi, brännskador), bristningar.

Konsultation

Produkter

Ansiktsbehandlingar

Mycket avkopplande ansiktsbehandlingehandling som inleds med rengöring och masage runt ögon och mun. Därefter följer rengöring och peeling av ansikte samt dekolletage följt av varma aroma handdukar. Massage av ansikte, dekolletage, nacke samt överarmar. För att avslutas med energitryck, lymfstrykningar, ansiktsmask samt en vårdande dagcreme. Under tiden ansiktsmasken verkar får du en skön handmassage.
Genom att tillföra huden naturliga ämnen ger vi huden receptet för att kunna läka sig själv!

Mycket skön och avkopplande behandling som inleds med ögon och munmassage. Därefter följer rengöring, peeling och varma handdukar av ansikte och dekolletage. För att sedan avslutas med massage av ansikte, dekolletage, överarmar och nacke. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön handmassage.
Detta är en kort behandling men där vi ändå hinner tillföra huden en hel del näring med hjälp av de fina oljorna som används i masagen. Behandlingen består av rengöring, peeling , massage med en härlig vegetabilisk olja anpassad för dig. Behandlingen avslutas med en vårdande dagcreme.
Behandlingen inleds med rengöring och massage runt ögon och mun , sedan följer rengöring och peeling . Varma aromahandukar öppnar upp huden för att så mycket av de härliga oljorna som används i massagen ska kunna slussas in och ge huden maximalt med näring . Behandlingen avslutas med en ansiktsmask anpassad för din hy. Medan masken verkar får du en skön handmassage.
En naturlig ansiktslyftning i en kombination av lymfdränage samt en ny ansiktslyftteknik från Japan. Hudproblem, mörka skuggor, slapp ansiktsvävnad och muskulatur tyder på obalanser i kroppen, i denna behandling behandlas dessa på djupet.
-blodcirkulationen ökar, vilket ger nytt liv till huden.
-musklerna slappnar av och ansiktets åldrande fördröjs
-ökad cirkulation ger bättre syresättning i bindväv och muskler.
-slaggämnen transporteras bort när blodet kan strömma fritt.
-avslappning på alla plan


Ansiktszonterpi

Hjälper kroppen att återställa hälsa och balans via zoner och punkter i ansiktet. Mycket behaglig, verksam och djupt avslappnade.

Frans och bryn

Med hjälp av lite färg markeras ögonen. Formningen ger ofta intrycket av ett lyft
Med hjälp av lite färg markeras ögonen

massage

Ansiktsmassage- ett kraftfullt instrument till avslappning och tillika återhämtning av hela kroppen. Rengöring av ansikte och dekolltage. Massage, energitryck, och lymfstrykningar.
Cellulit/cirkulationsmassage är en kraftfull benmassage. Mycket bra vid celluliter och/eller trötta och stumma ben
Klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke samt ben och armar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.
En klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke, ben, fötter,armar, händer, ansikte, dekoltage och skalp. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.
Unna dig 90 minuters helkroppsmassage eller dela upp tiden enligt dina önskemål. Tex 60 min massage och 30 min ansiktsbehandling eller tvärtom. Det går självklart även att kombinera med andra behandlingar.
Massagen sätter igång blodcirkulationen och underlättar för kroppen att avlägsna slaggprodukter. Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet och spänningar i muskulatur och bindväv. En massagebehandling har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Kroppen upplevs ofta mjukare och mer avslappnad efter en behandling.

Ekoklinik Kalmar

För bokning av behandlingar

Show contact information
Websted
Adresse
Slottsvägen 3g
392 33 Kalmar
Tegelviken-Gamla Staden
Åbn i Google Maps 🗗