Hvad vil du booke?

Vi startar nu upp den nya Kalendern i Rosendal för bokningsmöjligheter här på Boka Direkt. Det finns olika tider för enskild behandling och det kommer att fyllas på med både Grupper och intressanta föreläsningar.
Även rabatterade Paketpris vid flera upprepade besök kommer att erbjudas. Ett exempel är -20% vid bokning av 5st 90minuters Lymfdränagebehandlingar i en serie. Detta är en mycket bra rivstart för att få igång Ditt Lymfsystem att aktivt börja jobba själv via Egenvårdsprogrammet. Rekommenderad behandling är 1ggn/vk i 5 veckor alternativt i 3 veckor och resterande 2 varannan vecka. Priset per 90min behandling blir då 1008kr. Du kan komma en gång och prova och sedan efter det lägga till ytterligare 4st 90min behandlingar du får då alla 5 behandlingar för det rabatterade priset. Väljer du endast en gång gäller ordinarie pris.
Vid bokning av 3st 90minuters Lymfdränagebehandlingar i en serie får du -15%. Priset blir då 1071kr per behandling och bör bokas veckorna efter varandra för bästa effekt.

För att boka tid i Sigtuna, klicka här http://ergonomica.bokadirekt.se
Klarna
Offers online payment with Klarna

Arbetsterapeut / Lymfterapeutkonsultation Ergonomica UPPSALA

Besöket på 30 min kan vara en del i en längre behandlingsperiod eller en uppföljning av ett tidigare besök dvs återbesök. Ett längre nybesök eller behandling eller rekommenderas innan.
Återbesök, behandling eller ett längre förstagångsbesök. Om tidigare beställd produkt finns inne kan denna tid användas för utprovning eller handträningsprogram etc.
Denna tid är speciellt lämpad för förstagångsbesök då det kan vara mycket att gå igenom.
Tiden kan även användas till rådgivning, mätning för kompressionskläder, utprovning av hjälpmedel, tillverkning av tumbasortos eller liten fingerortos. Genomgång av träningsprogram. Skriv gärna ner frågor du funderar över.
Tillverkningsmaterial för ev ortos tillkommer samt beställning av kopressionsplagg till självkostnadspris. Pris beroende på materialåtgång.

Manuell Lymfdränagebehandling Ergonomica UPPSALA

Halvkropp med koncentration på övre kroppshalvan & fibroser.
Manuell Lymfdränagebehandling med lätta tryck och massagegrepp för att öka ditt lymfatiska flöde och forsla bort slaggprodukter och överflödig vätska i kroppen.
Manuell Lymfdränagebehandling med koncentration på övre delen av kroppen samt där behovet är som störst.
Manuell Lymfdränagebehandling helkropp inkl. fibroser, ärr samt där behovet är som störst.

Paraffinbadsbehandling Ergonomica UPPSALA

Paraffinbad är värmande och mjukgörande för dina händer. Oavsett orsak till svullnad mår leder bra av att vätska ur sig vilket man gör då det varma paraffinet sitter på som en handske under behandlingen. Uppvärmningen går på djupet och efteråt är det både smärtlindrande och lättare att utföra arbete med händerna. Känslan sitter kvar länge och man tvättar inte bort oljan i paraffinet efter att man dragit bort det då oljan sitter kvar som ett värmande lager under dagen.
Paraffinbad för händer för behaglig uppvärmning sedan rörelseträning eller handmassage/MLD med Leg. Arbetsterapeut.

Paraffinbad är värmande och mjukgörande för dina muskler och leder i dina händer. Man doppar händerna i tempererat paraffin tills det bildas en handske sedan sitter man med dem i mjuka vantar i 25min. Uppvärmningen går på djupet och efteråt är det både smärtlindrande och lättare att utföra rörelseträning med händerna då man bla svettats ut slaggprodukterna. Känslan att slippa rörelsesmärta sitter kvar länge. Då man tagit bort paraffinet sitter oljan kvar som ett värmande lager på handen under resten av dagen.

Syfte: Ökad cirkulation, minska smärta och stelhet.
Kombinerad behandling.
Händerna med paraffin stoppade i varma termovantar och du ligger ner på britsen med benen på venosoftkudde. Du får 20min avslappnande lymfdränagebehandling med koncentration på huvudets lymfsystem, axlar, hals och lymfnoder (tömningsstationer) vid nyckelbensgropen.
Under tiden lyssnar du på lugn musik eller guidad meditation...Ljuvligt avslappnande behandling där du kan välja att vara fullt påklädd. Även bra mot spänningshuvudvärk.

ERGONOMICA - Torgny Segerstedts Allé

ERGONOMICA - By the C ligger i Uppsala i det nybyggda området Rosendal. Företaget delar lokal med andra Legtimerade professioner.
Hos ERGONOMICA kan du välja både Lymfterapi med kompressionsbehandling och måttagning, Manuellt Lymfdränage samt Arbetsterapeutisk både via Konsultation/rådgivning/intyg och behandling. Företaget är ej Landstingsanslutet utan drivs helt i privat regi av Camilla Rastas Leg. Arbetsterapeut, Medicinsk Lymfterapeut, Aut. Ergoterapeut samt Lymfmassör med lång erfarenhet inom Primärvård och Neurologisk rehabilitering.

Show contact information
Websted
Åbningstider Torsdagar enligt kalender
Adresse
Torgny Segerstedts Allé 21
756 44 Uppsala
ROSENDAL
Åbn i Google Maps 🗗