Hvad vil du booke?

FÄLTAN BRAINCAMP – SVERIGES FÖRSTA HJÄRNGYM
Genom ett unikt samarbete med Mendi (www.mendi.io) kan du nu pröva framtidens hjärnträning – samma teknik som bland annat elitidrottare och Nasa använder – exklusivt i Fältöversten. Perfekt för dig som vill förbättra ditt fokus, minne, kreativitet eller sömn.

NO PAIN, NO BRAIN
Kom och låt din hjärna svettas hos Fältan Braincamp, Sveriges första hjärngym. Nu släpps de första bokningsbara passen – kostnadsfritt men först till kvarn.

AVANCERAD HJÄRNTRÄNING FÖR HEMMABRUK
Mendi är ett högteknologisk redskap som stärker dina nervbanor och ger dig möjlighet att öva upp kontrollen av din egen hjärna. Tekniken bakom kallas neurofeedback, en teknik som tidigare endast varit tillgänglig för elitidrottare, Nasa och dyra amerikanska kliniker. Tack vare Mendi får nu fler ta del av tekniken och dess fördelar. Mendi har världspremiär senare i vår men smyglanseras redan nu hos Fältan Braincamp. Därmed får du nu möjlighet att pröva världens starkaste hjärnträningsprodukt före alla andra.

VILKA EFFEKTER KAN NEUROFEEDBACK GE?
Regelbunden neurofeedback kan påverka en mängd olika egenskaper, exempelvis koncentrationsförmåga och impulskontroll. Även förbättrat minne, minskad stress och mer kvalitativ sömn har visat sig hos vissa individer. Läs mer om de studier som gjorts på www.mendi.io
Klarna
Offers online payment with Klarna

Hjärnträning med Mendi

VIKTIG OCH PRAKTISK INFO
- Varje pass hos Fältan Braincamp är 30 minuter långt. Under den halvtimmen ingår instruktioner samt ca 15–20 minuters intensiv neurofeedback-träning med Mendi. Alla pass är kostnadsfria men det är först till kvarn som gäller. Därför är det viktigt att du som bokat ett pass är på plats och anmäld hos Fältan Braincamps personal minst tio minuter innan starttid.

- Endast du som är 5 år eller äldre kan använda Mendi. Om du är yngre, hoppas vi att du inte blir alltför besviken utan istället kan glädjas åt de vuxnas skull.


SÅ GÅR ETT STYRKEPASS TILL
Mendi är ett pannband som kopplas ihop med ett träningsspel via en vanlig mobil. Med hjälp av sensorer som mäter din hjärnas aktivitet medan du spelar, kan Mendi visa din hjärnaktivitet i realtid på mobilskärmen. Träningsspelet går ut på att titta på det som händer på skärmen samtidigt som du försöker att tänka på ingenting. En del upplever att övningarna påminner lite om meditation. Ju längre du lyckas tänka på ingenting, desto bättre träning för din hjärna.

HUR FUNKAR MENDI?
Kortfattat är Mendi avancerad hjärnträning för hemmabruk. Rent konkret är det ett högteknologisk redskap som stärker dina nervbanor och ger dig möjlighet att öva upp kontrollen av din egen hjärna. Tekniken bakom kallas neurofeedback, en teknik som tidigare endast varit tillgänglig för elitidrottare, Nasa och dyra amerikanska kliniker. Tack vare Mendi kan nu fler ta del av neurofeedback och dess fördelar. Perfekt för dig som exempelvis vill förbättra ditt fokus, din kreativitet eller din sömn.

Varmt välkommen till Fältan Braincamp för att pröva framtidens hjärnträning!

Fältöversten

FÄLTAN BRAINCAMP – SVERIGES FÖRSTA HJÄRNGYM
Fältan Braincamp är ett kostnadsfritt hjärngym som är öppet för alla och drivs av Fältöversten. En handelsplats i hjärtat av Karlaplan, Stockholm. Hos Fältan Braincamp får du träna hjärnan med Mendi, en enhet som möjliggör neurofeedback för hemmabruk, även kallad ”framtidens hjärnträning”.

Tekniken som Mendi bygger på är vetenskapligt validerad sedan lång tid tillbaka. Men trots att tekniken använts i flera år, exempelvis av NASA och toppatleter, har den aldrig anpassats för allmänheten. Genom Mendi får nu Fältöverstens besökare pröva världens starkaste hjärnträningsprodukt före alla andra.

Show contact information
Websted
Åbningstider Varje onsdag kl 15–20 och lördag kl 11–16.

Gymmet invigs onsdag 15 januari och stänger efter sista träningspasset lördag 28 mars.
Adresse
Karlaplan 13
115 20 Stockholm
Östermalm
Åbn i Google Maps 🗗