Hvad vil du booke?Jämt Pensionär får 65% rabatt på alla behandlingar
Belöning för det ni har givit i livet !!
Klarna
Offers online payment with Klarna

Distance Sessions (via internet)

When you want to make changes, yet feel stuck, you can borrow my skills and support to get past the blocks. I have helped clients with relationship, career, and emotional issues. I am certified in many modalities and use the skills and tools that serve you best. We work together towards your transformation. My training and experience includes prevention and management of Eating Disorders, the most fatal mental health issue, as well as major depression, anxiety and other blocks you may experience. (Read bio for full description of my background).
Price is in Swedish Crowns. Cost in USD is $120 When you book, I will send a PayPal invoice to be paid prior to session (or you can use Venmo).

Massage

VI går djupare än klassisks massage då jag känner av energi i kroppen och använder metoderna för att hjälpa dig återställa balans i hela dig. VI försöka nå kärna till obalansen som ofta lägger i mag område.

Metoderna kan inkluderar: Reiki, esoteric healing, qigong, t.o.m. samtalsterapi.

Jag often säger "Kroppen pratar" och den kan verkar när den vill ha din uppmärksamhet för någonting. Det är du som gör healing med hjälp av min behandling.

Du kan lägga till 25 minuter för 85 minuter behandling om du bokar "20 minuter massage" direkt efter. Då får du 75 kr rabat för extra tiden.
Massage för avslapning, antistress och cirkulation. Jag kan inkluderar flera olika metoder och använder dem som är bäst för dina behov.
Den kan vara hela kropp: rygg, ben, fötter, magen, arm, nacken och huvud - eller vi kan fokuserar på några av dessa område.
Om du vill förlänga till 85 minuter boka "20 minuter massage" direkt efter (och du får bonus 10 minuter).
Du kan välja om du vill ha en kort massage där vi fokuserar på en kroppsdel eller om du lägger till extra tid på en hel massage. Ofta är det axlarna eller fötterna som vill ha denna kort massage, med kan också var händerna och arm, eller någonstans där stress har fastnat.
Massage som går djup in i muskler. Vi kan använder klassisk, shiatsu, qigong, reiki och andra metoder som passar din kropp.
Massagen kan släppa spänningen och minska muskelverk.

Services

Lätt kroppsbehandling med focus på att få energi balans och avslappning. Den kan inkluderar massage för spända muskler, magmassage för att nå djup stress och zonterapi.
Denna lite längre behandling varierar beroende på din situation. Var snäll att kort beskriva din situation och vad du vill få ut av behandlingen när du bokar.
Beyond Quantum Healing är en hjärt-centrerad och energibaserad modalitet som utvecklats av Candace Craw-Goldman från den förflutna hypnosregressionen av Dolores Cannon's Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT®). Som din facilitator kommer jag att ta dig in i det somnambulistiska tillståndet av trance genom visualisering. Här kan du få tillgång till tidigare livs erfarenheter och den oändligt kunniga och bemyndigade aspekten av dig själv - ditt Högre Jag.

BQH är ett kreativt och individualiserat tillvägagångssätt för självläkning på alla nivåer: mental, emotionell, fysisk eller andlig. Din session utvecklas genom din avsikt och inre vägledning. Den kompletterar traditionell vård.
Du kommer att få ett brev med mer information och en guide för att förbereda inför sessionen. Sessionen är 3 timmar lång och du borde tillåta tid efteråt själv.
Du får inspelningen av din resa då du kan lyssna på den om och om igen och går djupare och djupare i din utvecklingsprocess.
Pris för denna 3 timmars behandling är 2222kr
Där du är nu kommer att fortsätter om du har samma beteende idag som igår. Först, hjälper jag dig att lyssna inåt och se din tillfredställande liv. När du har bilden, kan jag stödda dig med coachning eller gir dig möjlighet att komma närmare ett, för dig, tillfredställande liv. Vi brukar mötas 5 gånger över en 2-3 månads period. Efter denna period bör du känna att du kan gå framåt starkare i livet.
Om du har fått diagnos eller misstänker att du har ätstörning, är jag tränat att samarbeta med dig omkring dina tankar, beteende och dina känslor. Vi måste eventuellt samarbeta med en läkare och en näringsexpert för att verkligen hjälpa dig. Vi diskuterar processen i första möten.
Fastan man har sina planer och förväntningar, kan livet utvecklas i en annan riktning än ni hade tänkt. Det kan vara svårigheter utifrån: jobbändring, tryck från släkt eller vänner, osv, eller inifrån: personliga förändrar, sjukdomar, osv. Min stöd kan liknas vid en GPS: först begriper man vart man är och vet vart man vill, sedan välja man färdvägen. Terapi hjälper med varje steg så mycket som du vill har stödet
Individerna påverkar familjen och tvärtom. Familjen ändras eftersom barnen växer till mer självständiga individer. Där fins utmaningar i varje fas och jag gir stöd att hitta balansen igen (Familje terapi kan göras med en individ. Den som har för sig att någon i familje skulle gå till terapi är den som har storsta möjligheten att gör ändringar i familjen och den som ska kommer till mig. Vi går djupare in i begreppet när vi mötes).

Freedom Center

Hälsocenter som har:
*läsrum
*meditation
*klassisk, sport och healing massage
*samtalsterapi
*Quantum healing
*kreativitets center

Show contact information
Websted
Åbningstider ring eller sms 0727041712
Adresse
Härjedalsvägen 40
820 41 Färila
Ljusdal N
Åbn i Google Maps 🗗