Hvad vil du booke?

Här kan du boka tider för behandlingar på Hundspektra i Borås.
För att boka tid för hembesök runt Alingsås, kontakta mig så bokar vi in ett besök.

Har du vunnit ett rabattkort? Kontakta mig så hjälper jag dig att boka ett besök till rabatterat pris.

Ifall du bokar tid för nybesök rehabilitering och tidigare har varit i kontakt med veterinär, var vänlig och maila hundens journaler till mig i förväg.

Klarna
Offers online payment with Klarna
Vi har desværre pt. ingen tider, der kan bookes online, men du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en booking.

FysioActive K9

Varmt välkommen till FysioActive K9!
Jag som driver företaget heter Josephine Löfdahl och jag är certifierad Canineopat, diplomerad massageterapeut för hund och djurvårdare med D9 behörighet. Jag erbjuder rehabiliterings- och friskvårdsbehandlingar för alla hundar. Jag kan även hjälpa till att lägga upp ett fysträningsschema specialanpassat efter din hund och era aktiviteter.
Jag behandlar med GSM "genuin svensk massage", vilket är en djupverkande behandlande idrottsmassage och elektroterapi, diadynamiska strömmar och galvan. Mer information om mig och behandlingarna hittar du på hemsidan.

Som terapeut eftersträvar jag alltid en tät kundkontakt, kontinuerlig uppföljning och en tydlig behandlingsplan. Det är viktigt för mig att både hunden och ägaren ska känna sig trygg under behandlingen.

Du hittar mig i Hundspektras lokaler i Borås och jag gör även hembesök runtom Alingsås.

Show contact information
Websted
Åbningstider 10.00-22.00
Adresse
Hållingsgatan 15
504 35 Borås
Åbn i Google Maps 🗗