Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Jag erbjuder terapeutiska mediala vägledningssamtal. Tillsammans med min beteendevetenskapliga bakgrund och mediala förmåga får vi bra förutsättningar att lösa upp knutar i livet och relationer. Jag erbjuder även parterapi.
Välj mellan 40min eller 60min.
Jag erbjuder terapeutiska mediala vägledningssamtal. Tillsammans med min beteendevetenskapliga bakgrund och mediala förmåga får vi bra förutsättningar att lösa upp knutar i livet och relationer. Jag erbjuder även parterapi.
Välj mellan 40min eller 60min.
Vi använder oss av healing för att hjälpa kroppen i balans så en självläkning kan ske. Som vid smärttillstånd, värk, hudåkommor, inre besvär så som tex. magbesvär.

Du får råd om hur du bäst sköter din hälsa vad gäller kost, örter och motion. Utifrån vad som kommer fram under samtalet helar vi kroppen genom handpåläggning. Ofta balanserar vi också de olika energicentrum som finns i kroppen och även det energifält som omger oss.

Vi löser upp olika präglingar som finns i energifältet.

KBT-inriktade samtal går ut på att hantera sitt språk, sina tankar och beteenden så att förutsättningarna för en tillvaro med mer positivt innehåll ökar.

Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan.

På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske. En KranioSakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den kan självkorrigera och läkas.

Rent fysiskt kan en behandling vara väldigt avslappnade.

Lösningsfokuserad vägledning erbjuder vi till er som vill få hjälp med att nå uppsatta mål i livet. Vi fokuserar på det som fungerar i tillvaron och kommer fram till stegvisa strategier om hur du når ditt mål.
Vi sitter tillsammans ca 40min. De från andevärlden som vill lämna dig tröst, uppmuntran, råd eller synpunkter kontaktar dig via mig. De beskriver främst vad som sker i nuet och ger vägledning för din fortsatta livsgärning. Du får även veta om du har några nycker som härstammar från tidigare liv och vad du bör tänka på som ger livskraft i umgänget med dina nära och kära. Samtalen kan se olika ut, beroende på var du är i livet. Det finns ingen garanti för att samtalet blir som du förväntar dig. Ibland är fokus på ett omedvetet plan och du kan behöva tid för att sortera informationen. Att kanalisera andevärlden är inte att ha alla svar. I slutändan är det du själv som styr ditt öde och det viktiga är att få verktyg och stöd att nå sina mål i livet. Jag erbjuder även samtal via telefon och Face-Time. Skriv i såfall i meddelanderaden att du ringer upp!

Vi sitter tillsammans ca 30min. De från andevärlden som vill lämna dig tröst, uppmuntran, råd eller synpunkter kontaktar dig via mig. De beskriver främst vad som sker i nuet och ger vägledning för din fortsatta livsgärning. Du får även veta om du har några nycker som härstammar från tidigare liv och vad du bör tänka på som ger livskraft i umgänget med dina nära och kära. Samtalen kan se olika ut, beroende på var du är i livet. Det finns ingen garanti för att samtalet blir som du förväntar dig. Ibland är fokus på ett omedvetet plan och du kan behöva tid för att sortera informationen. Att kanalisera andevärlden är inte att ha alla svar. I slutändan är det du själv som styr ditt öde och det viktiga är att få verktyg och stöd att nå sina mål i livet. Jag erbjuder även samtal via telefon och Face-Time. Skriv i såfall i meddelanderaden att du ringer upp!
Känslor är kemi som kan lagras i kroppen. NEP- behandling frigör minnen, mönster, värk och trauman som hindrar oss i vår utveckling. Behandlingen görs med lätta tryck på olika punkter på kroppen och med kognitiva frågeställningar. Behandlingen är djupt avslappnade så vila efteråt rekommenderas.

Behandlingen innebär att man knackar (löst) på några centrala akupunkturpunkter för att påverka sinnestillstånd och känslor. Detta har visat sig fungera bra på fobier och trauman. Främst den största och nu mest spridda tekniken i världen är EFT, utvecklad av Gary Craig. Vi erbjuder även en djupare form; PAP (Psykologisk Akupraktik utvecklad av Mac Pompeius Wolontis) som är ett sätt att behandla akupressursystemet på ett enkelt, snabbt och smärtfritt sätt för att lösa psykologisk stress i nervsystemet och energisystemet.
Du får också lära dig att använda EFT som egenvård.

När man gör en regression går man tillbaka till en tidigare erfarenhet, som vi kanske inte är fullt medvetna om i vårt dagliga liv. Regression använder vi ofta i syfte att läka en traumatisk erfarenhet man bär med sig från ett tidigare skede i livet eller från tidigare liv. Det går också att göra regressions arbete på positiva tidigare erfarenheter.

Behandlingen görs under djup avslappning och med handpåläggning.

Goda Energier Lena Greus

Vi erbjuder våra gåvor till alla, som liksom vi vet att energier i vår omgivning påverkar oss.

Vi strävar efter att skapa harmoni kring de människor som vi besöker och som besöker oss.

På Boka Direkt kan du själv boka in healing, medial vägledning/coaching och kraniosakralbehandling. Har du frågor eller funderingar kring annat vi erbjuder kontakta oss.

Ej avbokad tid debiteras; återbud senare än 24 timmar före avtalad tid.

Välkommen till KarlEriksgatan 19

Show contact information
Websted
Åbningstider Kontakta oss om du har frågor om tider. Tex seanser, djursamtal, husreningar eller om du inte kan komma ifrån på dagtid. Kvällstider kostar 100kr extra.

Adresse
Karl Eriksgatan 19
856 45 Sundsvall
Haga
Åbn i Google Maps 🗗