Hvad vil du booke?

Ny familjemedlem! 

Jag har precis blivit med valp och det kan hända att vovven är med mig på jobbet. Bara säg till mig om du inte vill att hunden är i behandlingsrummet eller om du är allergisk. Du kan skriva det som en kommentar till din bokning!
Eftersom en valp kräver en hel del tid så jobbar jag just nu inte för fullt och det kan vara svårare än vanligt att hitta en tid för massage. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas du kan ha tålamod med lite längre väntetid än normalt.

Om bokningssystemet säger åt dig att ange ett presentkortsnummer så gäller det endast presentkort köpta via bokadirekt. Har du ett presentkort som är köpt av mig här på plats (handskrivet) så behöver du inte ange något nummer.


Klarna
Offers online payment with Klarna

Value cards

5-klipp-kort 60 min
Malin Bridger, 2.700,00 kr, value 3.000,00 kr Mere info
Köp 5 behandlingar och få 5:e för halva priset! Spara 300kr
5-klipp-kort 30 min
Malin Bridger, 1.575,00 kr, value 1.750,00 kr Mere info
Köp 5 behandlingar och få halva priset på den 5:e! Spara 175kr
5-klipp-kort 45 min
Malin Bridger, 2.137,00 kr, value 2.375,00 kr Mere info
Köp 5 behandlingar och få halva priset på den 5:e! Spara 237,50kr
...more cards
Show all card offers at Hälsorummet i Höör

MASSAGE

En härlig helkroppsmassage för djup avslappning och ett ökat flöde av energi.
Del/helkroppsmassage. Här kan jag täcka in en större del utav kroppen men
ändå ha fokus på just dina problemområden. Det är inte ovanligt att din smärta sitter i rygg och nacke men själva orsaken till att smärtan uppstår kommer exempelvis från spända muskler i bröstkorgen som då också behöver behandlas.
Del/helkroppsmassage.
Här kan jag täcka in en större del utav kroppen men
ändå ha fokus på just dina problemområden. Det är inte ovanligt att din smärta sitter i rygg och nacke men själva orsaken till att smärtan uppstår kommer exempelvis från spända muskler i bröstkorgen som då också behöver behandlas.
Helkroppsmassage.
Här behandlas hela kroppen men
jag kan ändå ha fokus på just dina problemområden. Det är inte ovanligt att din smärta sitter i rygg och nacke men själva orsaken till att smärtan uppstår kommer exempelvis från spända muskler i bröstkorgen som då också behöver behandlas.

Yoga

Få ditt eget individuellt anpassade MediYogaprogram. Utifrån dina unika behov och önskemål skräddarsys ett program med övningar gjorda för att hjälpa dig till ett liv i balans.
Uppföljning (60 min, bokas vid första mötet) och coaching ingår

Zonterapi

Zonterapi stimulerar kroppen till självläkning. Teorin utgår från att alla organ i kroppen motsvaras av reflexzoner och punkter bla på fötterna. Genom att stimulera den aktuella zonen uppstår en kommunikation med det sjuka organet, som då tillfrisknar på naturlig väg.

Hälsorummet i Höör

Välkommen till Hälsorummet i Höör. Här hittar du det du behöver för ett liv i balans och harmoni.

Show contact information
Websted
Adresse
Frostavallsvägen 6
243 32 Höör
Åbn i Google Maps 🗗