Hvad vil du booke?

Varmt välkommen till min bokningssida för mental träning, coaching, fysträning och golfträning. Du kan boka din tid individuellt eller följa med på någon av mina retreats eller träningsresor. Välj den tjänst du önskar och boka in den tid som passar dig bäst.
Om du inte hittar en tid som passar dig eller om du vill skräddarsy ett upplägg så kan du höra av dig till mig på info@jennyhagman.com.

För förfrågningar gällande föreläsningar är du välkommen att kontakta Talarforum eller mig direkt på info@jennyhagman.com. 

Golfträningen du kan boka här sker på Djursholms GK. Jag  erbjuder också golfträning på Golfcenter Danderyd och du ser mina bokningsbara tider där på www.golfcenterdanderyd.se.

Varmt välkommen att höra av dig för frågor eller för en bokning.
Hälsningar Jenny
Klarna
Offers online payment with Klarna

Mental - och fysisk träning

Varje söndag från och med den 1:a september är du som är mellan 14-17 år välkommen till en drop-in kurs i mental träning. Vi kör i princip varje söndag kl. 16.30-18.00. Du kan boka ett eller fler tillfällen och det blir olika teman varje gång. Max 10 deltagare per tillfälle:
Söndag 15/9 - Hur lär jag mig slappna av när jag behöver det?
Söndag 6/10 - Mindfulness, vad är det och hur blir jag mindful?
Söndag 13/10 - Självbildsträning
Söndag 20/10 - Hur vet jag vad jag vill? Hitta dina önskde lägen
Söndag 10/11 - Känslor och hur du blir medveten och lär dig hantera dem?
Söndag 17/11 Fokus och avspänningsträning
Söndag 24/11 Träning till stärkande tankar och självförtroende träning
Varmt välkommen!
För 7:e gången startar jag denna grundkurs i Mental träning där du lär dig grunderna i hur du blir mentalt stark och får starka nerver och lugn i sinnet. Vi tränar avspänningsträning, avslappning, självbildsträning och målbildsträning. Du får övningar mellan varje tillfälle och det ingår 4 träningsprogram i kursen.
Max 8 deltagare och vi ses 6 ggr följande datum. Klicka i kalendern på ett av datumen nedan och boka in dig där så vet jag att det gäller denna kurs. Hör av dig för frågor på info@jennyhagman.com och för referenser kan du gå in på www.jennyhagman.com:
15/9 kl. 18.00-19.45
22/9 kl. 18.30 - 20.15
6/10 kl. 18.00-19.45
13/10 kl. 18.00-19.45
20/10 kl. 18.00-19.45
27/10 kl. 18.00-19.45
Varmt välkommen!
Varje måndag kl. 07.00 och onsdag kl. 19.00 är du välkommen till mina MediYoga pass på InMo. Fokus är träning för att mjuka upp områden som gärna blir spända, andningsträning ink. djupandning och vi avslutar alltid med en andningsmeditation.
En timmes träning av din styrka och rörlighet. Ett träningsprogram ingår. Boka ett eller fler tillfällen. Paketpris när du bokar fler än 5 ggr. Jag rekommenderar det jag kallar Fys-och analys på 2 tillfällen.
OBS! För icke-medlemmar tillkommer entré på 150 kr/tillfälle och då blir priset 900 kr/timme inkl. träningsprogram.
Mental träning för starka nerver och ett lugnt sinne. Du får lära dig avspänningsträning, självbildsträning och målbildsträning. Jag använder ett coachande tillvägagångssätt. Varje tillfälle är 60-90 minuter. Är du 18 år eller yngre så är kostnaden 1000 kr per tillfälle, annars kostar det 1250 kr per tillfälle.

Föreläsningar

Denna populära föreläsning med fokus på Grunderna i mental träning återkommer den 23/10. Du kommer att få lära dig både teorin och praktiken bakom mental träning och hur du får starka nerver och lugn i sinnet. En kunskap och kompetens du har användning för på jobbet, golfbanan, inom din idrott, i ditt ledarskap och i dina relationer.
Varmt välkommen!

Hagman Coach & Consulting

Jag startade mitt företag Hagman Coach & Consulting 1997 och har sedan dess jobbat med träning och coaching och idag driver jag min verksamhet framförallt på friskvårdscentret InMo Medveten träning tillsammans med flera specialister inom området friskvård och träning.
Jag har en Fil. Mag ifrån Handelshögskolan i Göteborg, och en bachelor of Science i Ekonomi ifrån college i USA. Jag har varit spelande golf proffs och är PGA licensierad golf tränare, Lic. Mental tränare, PT, MediYoga-och mindfulness instruktör och har gått flera coach utbildningar.

Mellan 2005-2009 var jag en av huvudtränarna i Golfskolan Svensk Golf och skrev då både träningsartiklar och spelade in träningsfilmer för tidningen och på golf.se. Jag har jobbat som säljare, marknadschef och operativ VD i flera år och idag kombinerar jag mina erfarenheter med att coacha individer och företag inom personlig utveckling, träning och ledarskap. Jag föreläser också inom områdena Välmående i kombination med prestation, Träning, entreprenörskap, ledarskap, och mental träning. Jag är gift och har två barn och bor i Stockholm.

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag - Fredag
07.00-20.00

Trainforbalance.com
Öppet 24-7
Adresse
Brahegatan 42
114 37 Stockholm
Östermalm
Åbn i Google Maps 🗗