Hvad vil du booke?
15% rabatt på Vitalmassage nu 420:-, Spamassage 75 min. nu 550:-, Tantramassage nu 765:-. Gäller 24/6-19/7 !   
                                                                                                            
Finsk Klassisk Massage. Djupgående massage perfekt för spända muskler pga av träning, stress mm.Ökar blod- & lymfcirkulationen. Den motverkar stress och stärker immunförsvaret. Vid massage utsöndras oxytocin som sänker blodtryck och ger lugn och ro. Förbättrar koncentrationsförmågan.Kroppen slappnar av och andningen blir lugnare och djupare. Massagen rensar kroppen på slaggprodukter och förbättrar ämnesomsättningen. Drick mycket vatten och ta det lugnt efter massage.

Vitalmassage: helkroppsmassage/avslappningsmassag ;med inslag av både öst och västerländsk massageteknik. Hjälperatt frigöra stress,skapar harmonisk balans mellan kropp och själ.Det naturliga flödet av energi ökar och kroppens egna vitala funktioner stimuleras.&nbsp Detta är i våra tider av spänningar och stressmer nödvändigt än någonsin. Biologiska massageoljor  för naturlig hudvård.Aromaljus.Behandling av Ayurovedicpoints.(s.k.Marma;punkter)fördjupa avslappning,Klangskålsmassage. Vitalmassagen kompletteras med Klangskålar på kroppen. Soundhealing och Vibrationer ((((o)))) som går direkt in i kroppen på samma gång.

Tantrisk Vitalmassage: Smeksamma kärleksfulla rörelser under djup närvaro och kärlek. Massagen ger dig maximal njutning och välbefinnande. Helkroppsmassage. Frigör stress och skapar en harmonisk balans mellan kropp och själ. Det naturliga flödet av energi ökar och kroppens egna vitala funktioner stimuleras.biologiska massageoljor. Aromljus.Behandling av Ayurovedic points. (s.k. Marma punkter) för djup avslappning.Upptäckande och utvecklande av Prana / livsenergi. Massagen gör dej lugn och fylld av energi & Oxytocin - Kroppens eget må-bra-hormon. 

Kundaliniyoga 

Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan är medvetenhetens yoga. Kraftfull ochdynamisk träningsform som ger snabba resultat och passar alla oavsett nivå.

Idag används Kundaliniyoga även terapeutiskt under namnet medicinsk yoga.  Enkla men effektiva kroppsställningar, rörelser, andningstekniker och meditationer. Avslappning är också en viktig del av yogan.

Yoga ökar flexibiliteten, stärker nervsystemet, minskar stressen, stimulerar matsmältningen och balanserar sinnena. Med rätt andningsteknik kan du få kontroll över stress och trötthet, bättre sömn och trivs bättre med dig själv och livet.

Höjer livskvaliteten genom att du blir lugnare, syresätter blodet bättre, stärker immunförsvaret, tänker klarare, blir mer fokuserad, intuitiv, kreativ och uthållig.

Kontant ,Swish, Actiway, Min Friskvård  


15% rabatt på Vitalmassage nu 420:-, Spamassage 75 min. nu 550:-, Tantramassage nu 765:-. Gäller 24/6-19/7 !                                
Klarna
Offers online payment with Klarna

Massage

En mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage. Ekologiska oljor och massage av marmapunkter med eteriska oljor. Oljorna har egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Lugn och avstressande massage som påverkar blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.
Massagen jobbar inte med något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt. Mer för att i syfte att mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds uppmjukande massage och njutning. Halten av ”oxytocin” höjs , ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen. För dej som vill njuta!
Delkroppsmassage innebär djupverkande Finsk Klassisk Massage på övre delen av säte, ländrygg, bröstrygg och nacke.
Kan även kompletteras med Koppingmassage. Massagen anpassas efter kundens önskemål.
Halvkroppsmassage innebär djupverkande Finsk Klassisk Massage på övre delen av säte, ländrygg, bröstrygg, bröstmuskler & del av hals och ansikte och en utförligare massage av nacke. Kan även kompletteras med Koppingmassage. Massagen anpassas efter kundens önskemål.
Är du riktigt stel i ryggen och har ont i ländrygg, bröstrygg eller nacke rekommenderar jag 60 minuter Halvkroppsmassage. 45 minuter räcker bra till underhållsmassage t.ex en gång i månaden. Var det längesedan du var på massage behövs lite längre tid för att mjuka upp musklerna.
Helkroppsmassage innebär djupverkande Finsk Klassisk Massage på övre delen av säte, ländrygg, bröstrygg, bröstmuskler & del av hals och ansikte och en utförligare massage av nacke. Baksida och framsida av ben och armar.
Kan även kompletteras med Koppingmassage.
Massagen anpassas efter kundens önskemål.
Avslappnade Vitalmassage som ger lugn och ro. Oxytocin frigörs i kroppen. Behandlingen avslutas med Klangskålsmassage med skålarna placerade på kroppen. Soundhealing men också vibrationer direkt in i kroppen.
Smeksamma kärleksfulla rörelser under djup närvaro och kärlek. Massagen ger dig maximal njutning och välbefinnande. Helkroppsmassage. Frigör stress och skapar en harmonisk balans mellan kropp och själ.
Det naturliga flödet av energi ökar och kroppens egna vitala funktioner stimuleras.
Biologiska massageoljor. Aromljus.
Behandling av Ayurovedic points. (s.k. Marma punkter) för djup avslappning.
Gongavslappning med helande ljud och vibrationer.
Upptäckande och utvecklande av Prana / livsenergi
Vitalmassage: helkroppsmassage/avslappningsmassage med inslag av
både öst och västerländsk massageteknik. Hjälper
till att frigöra stress, skapar en harmonisk balans mellan kropp och själ.
Det naturliga flödet av energi ökar och kroppens egna vitala funktioner stimuleras.
Detta är i våra tider av spänningar och stress mer nödvändigt än någonsin. Biologiska massageoljor för naturlig hudvård. Aroma ljus.Behandling av Ayurovedic points. (s.k. Marma punkter) för djup avslappning,

Handfast Massage

Klassisk finsk massage. Djupverkande och välgörande vid stelhet, muskelsvärk och stress. Ekologiska oljor.
*Spamassage 75 min. 650:-
*Klangskålsmassage 90 min 750:-
*Klassisk Finsk *Delkropp - 30 min 350:-
*Klassisk Finsk -Halvkropp 45 min 450:-
*Klassisk Finsk - Helkropp 75 min. 650:-
*Vitalmassage Avslappnande 60 min 495:-
*Vitalmassage Tantrisk. Avslappnande & energigivande 120 min 900:-

Kundaliniyoga 90 min 180:-

Vid senare avbokning än 24 timmar debiteras halva avgiften. Eller ombokas efter överenskommelse.

20% studentrabatt.

Klostergatan 7-9

Utbildning Massageakademin. 2014
Kundaliniyogalärare. 2012
Socionom 1987


15% rabatt på Vitalmassage nu 420:-, Spamassage 75 min. nu 550:-, Tantramassage nu 765:-. Gäller 24/6-15/7
Välkommen!

Show contact information
Åbningstider Förmiddagar
Kvällar
Helger
Adresse
Klostergatan 9
703 61 Örebro
Centralt Norrcity
Åbn i Google Maps 🗗