Hvad vil du booke?

Varmt välkommen att få din unika skräddarsydda behandling som passar just dig. Hos mig kan du få personlig medial vägledning som hjälper dig vidare till en högre och mer meningsfull tillvaro. Bra och stärkande behandlingar för kroppen och avslappning om du känner dig stressad. Här kan du få lugn och ro och komma i djupare kontakt med dig själv. Jag erbjuder behandlingar samtal och kurser. Jobbar under tystnadsplikt.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Jag förmedlar ljusa läkande energier som balanserar det fysiska psykiska och emotionella tillståndet. Du får ligga på en massagebänk och slappna av. Med hjälp av mina händer lägger jag händerna på kroppen och energin jobbar med att läka obalanser. Bra för att läka olika trauman och komma i djupare kontakt med sig själv.
Här får du 30 min healing eller massage och 30 min medial vägledning!
Kanaliserar från änglar och guider samt mitt högre jag!
Jag använder mig av aromiska oljor eller vanlig jojobaja olja som passar de som är allergiska mot dofter. En massage som går in på djupet och jobbar muskulärt. Bra mot all muskelvärk, spänningar stress och för att bli avslappnad.
Bra för stela muskler! Ökar cirkulationen!
Vägleder och kanaliseringar mediala budskap via telefon.

Medial vägledning

Jag ger dig personlig medial vägledning. Jag använder mig av min mediala förmåga och får till mig budskap från änglar guider och anhöriga som har gått över till andevärlden. Jag jobbar med höga kärleksfulla energier och du får alltid ljusa och upplyftande budskap till dig.

Telefon vägledning.

Jag kanaliserar budskap och ger vägledning på telefon.

Jills Helandebehandlingar

Praktiken ligger centralt i fina Vasastan i Örebro. Mitt rum är hemtrevligt i en avslappnande ljus atmosfär. Du blir tryggt omhändertagen och jag jobbar under tystnadsplikt.
Välkommen.

Telefon 0736-513263
Websted
E-mail
Åbningstider Öppet Måndag till Fredag kl 9 till 17. Onsdagar kvällsöppet. Lördagar efter överenskommelse.
Adresse
Ekersgatan 5
703 42 Örebro
Åbn i Google Maps 🗗