Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Restylane

Utförs av hudläkare Ingrid Munksgaard
Utförs av hudläkare Ingrid Munksgaard

Ansikte

Rådgivning om din hud,behandlingar och produkter.

Vid köp av 2 produkter drar vi av konsultations priset.
Resultatinriktad behandling som innehåller hudvårdsrekommendation, djuprengöring med peeling, ånga och portömning, ansiktsmassage med akupressur ,avslutas med mask och vårdande produkter. Brynplockning ingår om så önskas.
Resultatinriktad behandling för dig som önskar extra portömning. Behandlingen innehåller djuprengöring med peeling, ånga och portömning, ansiktsmassage med akupressur samt lugnade mask, brynplockning ingår.
Avslutas med vårdande produkter.
Resultat inriktad behandling som innehåller hudvårdsrekommendation ,ånga peeling ,djuprengöring,
ansiktsmassage med akupressur , djupgående massage med aromatiska oljor, samt avslutandemask och efterföljande vårdande produkter samt brynplockning, lätt make-up om så önskas.

Kemisk Peeling

Pro power peel är vår mest kraftfulla kemiska peeling för djupare strukturförbättring. Behandlingen kan anpassas efter olika hudtillstånd och är mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta/vidgade porer, grov ytstrukur samt linjer och förlorad spänst.
En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat, men Pro power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.
Perfekt för dig som både vill ha resultat och upplevelse. Pro power peel är vår mest kraftfulla kemiska peeling för djupare strukturförbättring. Behandlingen kan anpassas efter olika hudtillstånd och är mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta/vidgade porer, grov ytstrukur samt linjer och förlorad spänst.
En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat, men Pro power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.Peelingen appliceras på dekolletage, hals och ansikte. Behandlingen avslutas med djupgående serum., mask samt massage.

Pedikyr

Vi börjar behandlingen med ett varmt avkopplande fotbad. Därefter klipper vi tånaglarna, ordnar nagelband och rensar runt naglarna. Fötterna slipas mjuka och lena. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage och lackning av tånaglarna. Medtag gärna eget lack.
(OBS! Vi tar ej bort eventuell gellack )

Make-up

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Let's Face It Skincare

Med 30 års erfarenhet av hud och kroppsvård ,arbetar vi för resultatinriktad hudhälsa i nyrenoverade lokaler.


Vi skräddarsyr alla behandlingar efter dig och din huds behov i en lugn och avkopplande miljö.

Vi är medlemmar i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation )


Välkommen !
Auktoriserade Hudterapeut

Certificat /Specialiserad Hudterapeut

Show contact information
Åbningstider Måndag -Fredag 10.00-18.00

Övriga tider enl.överenskommelse
Adresse
Nordenskiöldsgatan 9
413 09 Göteborg
Olivedal
Åbn i Google Maps 🗗