Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Sorgbearbetning är ett handlingsprogram för den som vill få känslomässig läkning vid sorg eller andra förluster. Sorgbearbetning genomförs individuellt 8x75 min eller i grupp 12x2 tim. Jag finns i Eskilstuna. Ring för inf. ang. kursdatum och prisuppgift för grupp.
200:- för literatur tillkommer första gången.

Healing

AuraTransformation ™ är en permanent medvetandeexpansion som inte går att ångra. AuraTransformation ™ är för psykiskt friska människor som vill något mer med sitt liv. AuraTransformation ™ boka här eller kontakta mig med ett mail så hör jag av mig. Ca 2 1/2 Tim första dagen + 1 1/2 Tim inom 2 veckor.
ann@livsgnistan-behandlingar.se
Läs mer på www.livsgnistan-behandlingar.se
Kan utföras via mobil (skype vid behandling utanför Sverige) Emotion Code behandlingen går till så att jag identifierar känslor som sitter i din kropp och stör in på olika sätt ex. smärta el allmän oro.
Jag identifierar dessa känslor, du bekräftar att du känner igen det jag
pratar om och jag kan transformera dessa känslor. Det är en form av distanshealing.
Behandlingen tar ca 45 min.
The Emtion Code som är en healing teknik som skonsamt behandlar dina negativa upplevelser från tidigare händelser. Eftersom känslomässiga blockeringar är gjorda av energi, precis som resten av kroppen, så påverkar de den fysiska vävnaden och kan orsaka akut smärta. En annan uttrycksform kan vara depression, ångest, värk i kroppen och/eller hindra dig från att uppleva kärlek, lyckaoch framgång. Att släppa iväg dessa blockeringar är en förutsättning för att kroppen skall läka. Resultatet av denna behandling blir, att problem som uppstått från dessa negativa upplevelser ofta försvinner eller blir mer hanterbara.
Klangmassage utförs med Tibetanska klangskålar som ställs på och runt kroppen. Genom de vibrationer som uppstår och att vibrationerna fortplantar sig vi alla vätskor vår kropp består av skapar Klangmassagen harmoni och avslappning. Klangen har en enastående förmåga att få dig avslappnad.
Jag finns i Eskilstuna.

Livsgnistan /Behandlingar för Kropp & Själ

Jag erbjuder behandlingar för kropp & själ!

Känner du dig
Trött?
Utbränd?
Årstidsdeprimerad?

Lider du av
Huvudvärk/migrän?
Led- Muskelvärk?
Hormonella oblanser?

Har du obearbetad sorg eller andra förluster?

Jag utför behandlingar som kan ge dig en förändring
Välkommen att ringa mig 070-3611623

Ann Zetterberg

Show contact information
Websted
Adresse
Salvägen 12
633 53 Eskilstuna
Åbn i Google Maps 🗗