Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Value cards

15-kort förköp 15 valfria behandlingar 15% rabatt
Lise-Lotte Engelbrektsson, 6.320,00 kr, value 7.425,00 kr
10-kort förköp 10 valfria behandlingar 10% rabatt
Lise-Lotte Engelbrektsson, 4.455,00 kr, value 4.950,00 kr
Prova på paket!
Lise-Lotte Engelbrektsson, 1.285,00 kr, value 1.485,00 kr Mere info
Här ingår 3 st valfria behandlingar på 75 min vardera tex:

1 st Kraniosakral terapi
1 st Regndroppsmassage
1 st Healing behandling

5-kort förköp 5 valfria behandlingar 5% rabatt
Lise-Lotte Engelbrektsson, 2.350,00 kr, value 2.475,00 kr
...more cards
Show all card offers at LjusStrimman

Services

Behandlingen inleds med ett samtal där vi kommer fram till vad din kropp behöver just för dagen och väljer då bland de behandlingar jag har att erbjuda. Detta för att göra ditt liv både enklare och bättre.

Jag erbjuder dej en avslappnande och härlig stund i lugn miljö.
Vill du ha hjälp med några problem i din kropp som smärta i rygg, nacke, höfter m m eller har mag- och tarm problem så är Kraniosakral terapi bra för dig.

Kraniosakral terapi gör fantastisk nytta för dej och hela din kropp. Jag erbjuder dig och din kropp absolut stillhet. När din kropp kommer ner i varv och hamnar i ett avslappnande tillstånd balanseras och korrigeras din kropp till det bästa möjliga tillstånd av välmående. Detta försätter din kropp i en självläkningprocess. Det löser upp låsningar som finns i din kropp och påverkar din kropp fysiskt, emotionellt och mentalt.

Några exempel är:
Nacke/rygg/höftproblem
Ledproblem
Tennisarmbåge, frozen shoulder
Migrän och huvudvärk
Whiplashskada
Tinnitus
Käkledsproblem
Mag- och tarmbesvär
Störningar i olika organ
Fibromyalgi och muskelvärk
Autoimmuna sjukdomar
Astma, luftvägsproblem och allergi
Klimakteriebesvär
Prostatabesvär
Depression, ångest och oro
Utbrändhet och kronisk trötthet
Rädslor och fobier
Sömn- och stressrelaterade problem
Lågt immunförsvar och återkommande infektioner
Inflammationer
Koncentrationssvårigheter, dyslexi
ADHD, autism hos barn och vuxna mm
Medicinsk laser kan vara nyckeln till ett liv med mindre smärta och inflammationer. Gör som tusentals andra och stimulera dina smärtsamma leder och muskler.

Cellerna stimuleras av lasern till att binda mer energi, vilket i sin tur genererar egenskaper som inflammationshämning, förbättrad mikrocirkulation, smärtlindring, sårläkning, antiviral respektive antibakteriell effekt mm.

Behandling med laser är både smärtfritt och säkert för både människor och djur.

Laser fungerar som en turbo på kroppens egna läkningsprocess. Cellerna stimuleras av lasern till att bilda mer energi.

Är det testad och säker?

Tack vare innovativ teknik har strålningen gjorts ofarlig och kan användas utan skyddsglasögon. Lasern stimulerar endast kroppens läkningsprocess, det finns än idag inga kända biverkningar.

Flera patientgrupper, som reumatiker och diabetiker, ser de stora fördelarna med en effektiv och samtidigt garanterat biverkningsfri smärtterapi som ett gott komplement till annan sjukvård.

Elitidrottare och motionärer har upptäckt de effektiva behandlingsmöjligheter som laserterapi erbjuder. Idrottsskador läker fortare och akut smärta minskar. Tävling och motion kan återupptas på kortare tid.

Användning:

Laserstrålen tränger ned ett par centimeter i vävnaden och verkar på en omkrets av en femkronas storlek.

Kronisk nackvärk (Whiplash)
Värk i axlar och skuldror
Akut ryggvärk (lumbago)
Kronisk ryggvärk (lumbago)
Artros
Stukad vrist
Golf- och Tennisarmbåge, Löparknä (Epikondylit)
Idrottsskador
Acne, Herpes, Bältros Käkled
Muntorrhet
Skador och inflammationer i munslemhinnan (Oral mukosit)
Mushand (Karpaltunnelsyndrom)
Fibromyalgi (Myofasciellt syndrom)
Lymfödem
Sårläkning
Hälseneinflammation (Akillestendinit)
Bihåleinflammation (akut rinosinuit)
Insektsbett, Brännässlor, Brännmanet
Herpes simplex
Hösvuva
m m
Healing, eller också kallat energibalansering, är ett samlingsnamn för olika tekniker som undersöker och påverkar det mänskliga energifältet (auran)

Denna behandling är till för dig som vill utvecklas som person, uppnå bättre hälsa både fysiskt och psykiskt, socialt och andligt men också för att få en stunds vila.

Förutom din fysiska kropp, så består du också av subtila energier. Dessa formar ett energifält som finns både runt din kropp och inne i den.

I energifältet finns dina känslor, tankar, grundstrukturen för din fysiska kropp, ditt sociala samspel med andra individer, samt i din andlighet.

Vid en healingbehandling så använder jag mej av mitt eget energifält för att påverka och läsa av ditt energifält, detta för att du skall få en bättre hälsa och funktion i livet. I likhet med massörens arbete där massören använder sin egen kropp och sina händer för att påverka din kropp till en bättre funktion.
Är du beredd att satsa på din hälsa och få positiva förändringar i DITT liv?

Under denna tid får du en privat genomgång, där jag presenterar företaget som genom ett DNA-test kan ge dig nycklarna till att leva längre, må bättre och dessutom se yngre ut!

Visst låter det intressant!

~ Önskar du veta vilken kost som är den mest optimala för just dig?

~ Vill du veta hur du bör träna för att minimera skador och uppnå bästa resultat i din kropp?

~ Vill du få insikt i vad dina personliga styrkor är och hur de går att utveckla ännu mer?

~ Kanske önskar du få fram vad din hud behöver för att hålla sig ung och fräsch?

~ Utöver detta finns det en rapport om vart du härstammar ifrån, som tar dig hela 5000 år tillbaka i tiden!

Allt detta genom att testa ditt unika DNA!

Boka in en gratis tid, så får du veta mer!

Varje DNA-rapport kommer med en tillhörande handlingsplan samt en omfattande förklaring, för att du ska få ut det mesta och bästa i ditt liv!

Under denna bokade tid kommer du få information om DNA-test. Med denna kunskap slipper vi kämpa med fel dieter eller träningsformer och kan istället få en helt rak väg till fysisk, mental och emotionell välmående och hälsa. Samtidigt som din medvetenhet ökar.

Du väljer helt själv!
Det finns inga förpliktelser med det här mötet förutom att komma med ett glatt och öppet sinne!

Vill du ta din hälsa till en helt ny nivå?
Regndroppsmassage är en härligt väldoftande, skonsam, skön, utrensande, avslappnande, rogivande massage som påverkar många funktioner i din kropp. Denna massage är mer djupgående än klassisk massage trots att den är fjäderlätt. 

Bekämpar även virus, bakterier, inflammationer och motverkar stress.

Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage, med kraften i 9 olika eteriska oljor av hög terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på rygg och fotsulorna. Sedan masseras de in över din rygg och fot. Det hela avslutas med en riktigt härlig värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering.  Samt stärker ditt immunförsvar och hjälper dej att slappna av i muskler och leder.

De eteriska oljorna  verkar även på känslocentrum i hjärnan, det så kallade limbiska systemet.  Och via doftsinnet fungerar behandlingen även välgörande för att avlägsna stress, oro, samt åstadkommer känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödet lyfter även humör och välbefinnande och vitalisering av kropp och själ.

Den avslutande inpackningen sker med varma handdukar och ökar effekten av oljorna och ger ett skönt och behagligt avslut av behandlingen. Massagen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ.

Oljornas funktion och läkande process verkar sedan i 5-7 dagar i din kropp.
Kausay Muju betyder ”överföra livsenergi till kroppen” på Quechua. Denna healingteknik hjälper till att rensa ut tunga energier som vi lagrat i kroppen, samtidigt som nytt ljus och lätta energi fylls på.

Den nya tidens höga energier gör att många lider av både fysisk och mental ohälsa då vi bär på mycket ilska, sorg och frustration i våra kroppar.

Mentalt är vi mycket uppe i huvudet och opererar vilket resulterar i svårigheter att samla våra tankar.

Rent fysiskt drabbas vi lätt av virus, huvudvärk, matsmältningsproblematik och så vidare. Kroppen är i obalans, därav är det viktigt att hjälpa kroppen med att komma i balans och ett sätt att hjälpa är att tillföra ”livsenergi” till kroppen genom denna healingteknik.

Qero-shamanerna säger – om vi kopplar oss samman med de fyra elementen ( vatten, jord, eld och vind), med de fyra väderstreck samt med fyra olika planeter och använder oss av energin därifrån, så kan vi hjälpa kroppen att komma i balans.

På det fysiska planet kopplar vi samman energierna med skelettet och blodet. På det emotionella och själsliga planet kopplar vi samman energierna med hjärtchakrat och våra kraftstationer. Kausay Muju ger dig möjlighet att stärka och läka dig själv.
Görs som ett tillägg efter en annan behandling för att öka på energin ytterligare
Upplev en underbar och befriande känsla i din näsandning efter behandling av öronljusen. Samtidigt avlägsnas öronvax och gifter från näsa och dina hörselgångar och bihålor. Detta via det undertryck som öronljuset och lågan medför.
I vår infraröda bastu får du en skön och avslappnande stund. Är bra för reumatism, värk och fibromyalgi och viktminskning m m.
Den är dessutom suverän för
pHbalans, detox och utrensning!

Den ger hjälp mot bl.a

Reumatism
Fibromyalgi
Kronisk värk
Viktminskning genom ökad fettförbränning
Ledbesvär och Smärta i kroppen,
Hjärt/Kärlproblem.
Bättre humör och sömn
Förbättring av immunförsvaret
Utrensning av överskotts syror, tungmetaller, kadmium mm ur kroppen
Dålig eller sträv hud,
Hjälp mot Celluliter

LjusStrimman

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTRIMMAN!
För dig som vill njuta lite extra eller unna dig en riktigt djup avstressande stund erbjuder LjusStrimman underbart sköna behandlingar för dig som också vill ha kvalitet och resultat.
Genom att möta upp och stilla din organism/kropp med fjäderlätta behandlingsmetoder, som syftar till att assistera din kropp till självläkning fysisk, emotionellt och mentalt.

Känn lugnet lägga sig och få energipåfyllning och balans mellan kropp och själ och bli välmående och förbättras din hälsa. Din personliga utveckling kommer också att påverkas positivt under behandlingens gång.

Med helhetstänk, engagemang och omtanke vill LjusStrimman bidra till ökad livskvalité och positiva, minnesvärda stunder för dej.

Det finns flera olika behandlingar att välja på.

För att värna om dig och miljön används produkter som bygger på organiska och ekologiskt odlade råvaror.

Klicka här för att läs mer om olika behandlingar som jag har att erbjuda dej, för ditt högsta bästa välmående.

Kom hem till LjusStrimmans ”Änglarum” eller så kommer jag hem till dej.

Ring 0730616089 om du vill komma i kontakt med mej.

Välkommen att boka in behandlingar

Show contact information
Websted
Åbningstider Se kalender vid bokning
Adresse
Ryda Klo 1
53496 Vara
Åbn i Google Maps 🗗