Hvad vil du booke?

Välkommen!
Jag utför massage i två utförande, den ena metoden avslutas med avslappning och den andra med behandling. Nedan kan du läsa vad som skiljer de båda åt, vilken metod du vill ha anger du som meddelande när du bokar. 

Höst Nyheter!
Transhealing och signalspaning är tjänster som kommer att bli standardtjänster under 2018 men som jag redan nu öppnat som bokningsbara så att ni har möjlighet att testa på till reducerat pris. Har du någon gång  varit på behandling hos mig får du 50 % rabatt på healingen och 100% på signalspaningen under resterande tid av 2017.

Betalsätt!
Swish eller Kontant

Avslappnande avslut 
En djupgående helkroppsmassage med triggerpunkts behandling. Passar dig som är normalstel och vill ha en ordentlig genomkörare som avslutas med avslappning.

Behandlande avslut
En djupgående massage med triggerpunkts behandling där vi extra noggrant går igenom de kroppsdelar som du har ont i. Avslutas sittandes eller ståendes där vi säkerställer att smärtan släppt.
Klarna
Offers online payment with Klarna

A. Massagebehandlingar

En djupgående massage med triggerpunktsbehandling.
En djupgående massage med triggerpunktsbehandling.

B. Kinesiologi - Muskelbalansering

Här testas flera av dina muskler för att se så att din kropp är i energibalans. Vid balans är muskeln stark och du kommer kunna låsa den när jag sätter press på den, vid obalans blir den svag och släpper under press.

Man kan vid svag muskel testa fram vad som gör muskeln stark igen genom att föra in kost eller kosttillskott i ditt energifält.

Behandling sker genom att stimulera akupunkturpunkter, neurolymfatiska receptor samt neurovaskulära receptor. Oftast kommer muskeln som var svag bli stark direkt efter behandling.

När muskeln är stark igen kan man testa vad som gjort muskeln svag i första hand genom att föra in misstänkta födoämnen som till exempel kaffe, nikotin, gluten eller socker i ditt energifält igen.

Halva priset under restrerande tid av 2017.

C. Övriga

Jag använder Transhealing som healingmetod, den går ut på att jag fokuserar på nuet och blir en kanal för kosmos positiva energier och dess hjälpare. Din kropp kommer tillsammans med kosmos bestämma vad som händer, resultatet blir alltid positivt men kanske inte alltid det vi väntat oss.

Halva priset resten av 2017.

Magnus Genuina Massage

Välkommen till massage kliniken i Borås som utför djupgående, behandlande och individuellt anpassad massage.

Jag följer din kropps energibanor under arbetet och behandlar de områden som stagnerat så att energin åter kan flöda fritt.

Telefon 033-128709
Websted
E-mail
Åbningstider Öppet efter bokningar.
Adresse
Kungsgatan 32
50333 Borås
Centrum