Hvad vil du booke?

När man bokar tid så behöver man inte välja mellan Massage,Gua Sha,Laser eller Akupunktur utan 

det bestämmer vi när vi träffas.Ofta har en behandling inslag av flera olika tekniker och det är   

helt beroende på hur det ser ut.Alla behandlingar är individuella.

Obs!!! Onsdag och Fredag så öppnar jag 07:00

Målsättning är att Ingen ska behöva vänta mer än 8 timmar på en akuttid.

För dig som bokat tid mellan 08-15 så kan man nu basta eller ligga på chi relax maskinen gratis efter behandling.skriv in detta i kommentars fältet när du bokar.Är man några som bokar tiderna efter varandra så kan den ena basta eller ligga på chi-relax maskinen medans man väntar.De är extra bra för er som kommer långväga eller samåker.

Spa avdelningen är nu igång och skicka ett sms eller mejl för bokning.Det finns 3 st Chi relax maskiner där man ligger ner på en chi relax matta och lägger upp fötterna i en vagga som skapar en vågrörelse genom kroppen.

Denna aktivitet tar 15 min och man avverkar mellan 8000-10000 steg.När maskinen stannar pirrar det härligt i kroppen av Chi och man får en go avslappning.

Det finns 3 st Jade Massage sängar där man ligger och får massage i ca 55 grader uppvärmt av infravärme genom jadestenarna.

En infraröd bastu med plats för 3 personer där man får svettas ordentligt i temperaturer runt 50-60 grader vilket gör det bekvämt att sitta mellan 30-60 minuter utan att det blir svårt att andas.

Man har till gång till en härlig dusch efter .

 Våra avbokningsregler

Om du inte kan komma på bokad tid, ber vi dig att meddela det senast 24 timmar före bokad tid. Om du bokat på boka direkt går det bra att avboka 24h innan). Om avbokning uteblir, debiteras du för din uteblivna behandling. Vi hoppas på din förståelse för detta då någon annan som väntat kunnat fått möjlighet att boka den.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Massage / Akupunktur / Gua sha / Laser

Välj mellan massage, Akupunktur,Laser eller Gua sha

Massage / Akupunktur / Gua sha

Akuta tillstånd eller inflammation i ett specifikt område där man behandlar ett begränsat område då behandlingen är 15 min.
Denna tid lämpar sig även för laser behandling av ex löparknä,hälsporre,tennisarmbåge,benhinneinflammation.Massage,laser,Akupunktur eller Gua Sha det bestämmer vi tillsammans efter att vi kollat behoven.

Massage & friskvårdsterapeuten i Kungälv AB

Eftersom jag jobbar med flera olika alternativmetoder så söker man inte enbart för smärtor utan stress,utbrändhet,magar som krånglar,sömnproblem,sluta röka är några av alla dom utmaningar man möter.
Då jag är utbildad i flera olika behandlingstekniker så har jag möjlighet att kolla av helheten och inte specifika problem.
Får idag besökare med en radie på 25 mil vilket är fantastiskt roligt .
När man bokar behöver man inte välja mellan Massage/Gua Sha/Akupunktur eller Laser utan det gör vi på plats.Obs!! Pågående 2 årig utbildning till Homopat.

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag 08:17:00

Tisdag 08:17:00

Onsdag 07.00-17:00

Torsdag 08.00-17:00

Fredag 07:00-15.00

Semester V26,V27,V28,V29
Adresse
Solbräckegatan 33
442 45 Kungälv
Solbräcke
Åbn i Google Maps 🗗