Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

KOMBINATIONSBEHANDLINGAR

I den här kombinationsbehandlingen får du både massage och zonterapi. Behandlingen passar dig som tidigare varit på zonterapi hos mig. Jag kombinerar zonterapi och massage utifrån vad du behöver.
Om du inte fått zonterapi tidigare av mig rekommenderar jag en 50 minuters behandling med zonterapi.

HEALING

MASSAGE

För dig som varit på behandling hos mig tidigare och blivit hjälpt av Strain and Counterstrain. Denna korta behandling hjälper dig akut vid tidigare problem som plötsligt kommit tillbaka.
Jag rekommenderar att boka en längre behandling om möjligt, men om tid saknas finns denna möjlighet.
Avslappning, stressreducering och närvaro är fokus i denna massage. Det är en avslappnande massage där jag inte går så djupt in i muskulaturen utan syftet är att lugna nervsystemet.
En kortare Svensk klassisk massage behandling. Antingen ligger fokus på stressreducering och avslappning eller mer terapeutiskt inriktad på ex.vis rygg och nacke eller ben.
Varje individ är unik och därför är varje behandling på Mazoma i Täby unik. Vi människor är lika men ändå olika. När du bokar en massage hos mig, utgår jag både ifrån vad du har med dig och hur du mår i din kropp just nu. Jag använder mig av flera olika massagetekniker tex. triggerpunktsbehandling, Strain Counterstrain, töjning av muskulaturen och tränings/stretchråd. Jag anpassar behandlingen efter vad du behöver just idag.
Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen till dina muskler. Jag inriktar massagen utifrån var du har ont, avgör sedan vad du behöver för behandling. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. träningsråd får du med dig.
När du känner dig stressad, sliten och trött och vill komma ner riktigt i varv är denna massage fantastisk. Mazoma tar sina lavastenar från Mexico och Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn, som absorberas genom huden. Denna behandling är mycket efterfrågad och är ett utmärkt komplement till olika former av massage. Varje behandling ser annorlunda ut, eftersom du är unik. Värmen från stenarna går djupt in i dig och löser upp både fysiska och känslomässiga spänningar.
Andas du så lever du. Här på Mazoma i Täby lär jag dig att andas lite lättare och bättre. Lotorpsmetoden är en behandlingsteknik som används kliniskt på patienter med olika typer av andningsproblem som exempelvis astmaliknande symtom, ansträngningsastma, doftallergier, slembildning och hosta, men även riktig astma och om du har KOL har du nytta av denna massage. Om du besväras av oro/ångest kan denna metod hjälpa dig att få verktyg att lättare hantera dina problem. Det är en mycket djupgående behandlingsmetod som också innehåller andningsövningar att ta med hem, bröstkorgsmätning för att se hur mycket bröstkorgen rör sig vid andningen- både före och efter behandling. Dessutom utförs ett sk PEF värdetest.
Oavsett vad du har för problem av ovanstående brukar de allra flesta känna att de får mer plats i kroppen och har lättare att få luft. Se gärna www.lotorpsmetoden.se för mer info.
Individanpassad, djup massage där jag utgår ifrån dina problem. Jag använder mig av stenarna för att tillsammans med värmen komma djupare in i muskulaturen. Vid behov stretchar jag även musklerna med hjälp av de varma stenarna. Vid inflammationstillstånd används kall sten för att minska inflammation.

ÖVRIGT

Lyxig behandling för ditt ansikte. Du ligger inbäddad i värme med skön, avslappnande musik i rummet. Ansiktet blir noga rengjort och varsamt skrubbat. Ansiktsmask, avslutande creme och massage av ansikte, skuldror och nacke ingår.
Vaxning av underben

ZONTERAPI

Vacuflexmetoden är en vidareutveckling av traditionell zonterapi. Dina fötter sätts i ett par slags stövlar. Med hjälp av en vacummotor sugs luften ur stöveln och ett undertryck uppstår på foten. Det känns ungefär som att sitta i ett par slalompjäxor. Efter en stund tas stöveln av och en karta kan nu ses på foten. Zonterapeuten ”läser” av foten. Röda fält kan visa att översyra finns i motsvarande område, gula fält kan visa slembildning, vita fält kan visa infektioner eller kroniska tillstånd och blå fält kan visa akuta tillstånd. Behandlingen avslutas med traditionell zonterapi. Du känner dig avslappnad, lugn och kanske lite trött efteråt. En mycket bra behandling för dålig cirkulation i fötter och ben.
I flera tusen år har människan fått massage på sina fötter. Varje liten punkt i dina fötter berättar om hur resten av din kropp mår. Varje fot är en karta eller spegelbild av människan och genom att stimulera punkter i fötterna kan man säga att jag trycker på knappar för att få igång självläkningen i kroppen och våra utrensningsorgan får lättare att rensa ut slaggprodukter. Du kommer att uppleva att en zonterapibehandling här hos mig på Mazoma i Täby gör dig mer avslappnad och upplyft än du tror. Första gången går jag igenom det grundläggande zonsystemet för att du ska få en bild av hur zonerna hänger ihop i kroppen. Vid behov arbetar jag även med punkter på händer och öron.

KURSER/UTVECKLINGSCIRKLAR

Andlig spiritualistisk healing
Alla människor har en förmåga att hjälpa andra. När ett barn har tex. ont i magen lägger vi handen på magen för att lindra. Du ger här av din egen energi för att lindra det onda. Detta kallas för magnetisk healing och du ger här av din kärlek och omtanke. Vid andlig healing använder vi också våra händer, men istället för att ge av oss själva, gör vi oss till en neutral kanal för att kunna förmedla den universella energin, kärleksenergin, gudsenergin eller vad vill kalla den för till den som är i behov av healing. Spiritualistisk healing är ett mediumskap vilket innebär att healingen sker i ett nära samarbete med din healingguide.
Under denna healingkurs lär du dig att bli en kanal och länk för andevärlden så att healingenergin kan strömma genom dig. Vi kommer genom teori, meditation, kontemplation och praktisk träning gå igenom självhealing, kontakthealing och batterihealing.
Efter denna helg är det tänkt att vi träffas en dag i månaden. Du tränar då på fördjupning av din healingförmåga. Om du vill erhålla ett healingcertifikat enligt internationella riktlinjer måste dokumenterade behandlingar lämnas in. Mer info om det under kursen. Frågor ang. kursen mailas till: estelle@mazoma.se
Tider:
21 september 18.00-20.30
22 september 10.00-18.00 Lunch 12.30-14.00
23 september 10.00-17.00 Lunch 12.30-14.00
Lunchen går vi tillsammans och äter i Täby Centrum eller så kan du ta med egen lunch och äta i Mazomas lokal.
Fika finns att köpa för 30 kr
Med hjälp av trummans ljud guidar jag dig in i meditation.
Denna meditation är kraftfull men samtidigt avslappnande.
Mediumskap är ingen Quick fix. Det tar lång tid att utveckla och även om du kanske har en del med dig naturligt så är det viktigt att förstå hur det går till. Att förstå vad som händer och kunna skilja på olika information. Vad är din fantasi och vad är ditt undermedvetna eller information som kommer från någon som gått över till andra sidan.
På ett strukturerat och tydligt sätt får du här träna på olika saker inom det mediala området. Syftet med denna cirkel är att den ska gå över till en sk. Hemcirkel. Där du fortsätter med utvecklingen men i en kontinuerlig form. Har du någon fråga, hör gärna av dig per sms eller mail så ringer jag upp. Start 26/9, sedan träffas vi 10/10, 24/10, 7/10, 21/10, 5/12, 19/12
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Mazoma AB

På Mazoma i Täby får du balsam för både kropp och själ. Du får mindre ont och du kommer lättare ner i varv. Hit kommer du om du förväntar dig en professionell behandling. Vi arbetar med Svensk Klassisk Massage, Zonterapi, Spa behandlingar och Thoracal mobilisering- Lotorpsmetoden.

Du kan få behandlingar som inriktar sig mest på olika typer av problem exempelvis rörelseinskränkningar, andningsproblem, svårigheter att utföra vissa rörelser. Självklart kan man också komma bara för lite avkoppling och lugn och ro.

Telefon 0709582733
Websted
E-mail
Adresse
Åkerbyvägen 382
187 38 Täby
Åbn i Google Maps 🗗