Book RörelseKonst-individuella lektioner/coaching. 70 min , 700,00 kr

RörelseKonst

Konst är att leva din glädje, upptäcka din väg och vara ditt uttryck om & om igen.

RörelseKonst är att upptäcka, uppleva och finna dina uttryck genom konstens medel och dansens oändliga möjligheter att röra kroppen till form som passar och glädjer dig.

Individuella tillfällen i RörelseKonst!

Kom och prova RörelseKonst helt utifrån dig, utifrån din nivå och önskan.

RörelseKonst är för dig som vill prova konstens/dansens möjligheter till att berika, så nya frön, utvecklas, finna nya infallsvinklar.

Rörelse, rytm & röst och olika konstformer som teckning, målning & 3d är medium och verktyg till att förstå sig själv, för undersökning & byggande av struktur till former som passar dig.
Genom alla tider har människor dansat, dansar och använder konst för att uttrycka sig själv, för kommunikation & lösningar på samhällsfrågor.
Rörelse, färg & ljud bor i oss, omkring oss, är oss. När vi sätter oss själva i rörelse får vi möjlighet att se nya perspektiv, känna oss klarare och fokuserade, platsen där flöde och kreativitet är tillgänglig.
Individuella klasser i RörelseKonst erbjuds som ” Bas”- att lära känna dig & ditt uttryck eller som ” Konstnärligt”- för dig som söker utveckling och stöd på din konstnärliga/kreativa väg.
Inga förkunskaper.
Kerstin är Konstnärinna & Rörelseinspiratör.

Verktyg som Kerstin använder sig av är erfarenhet från 3 års studier via Centre of Indigenous Arts Hawai´i-Californien. Eurytmistudier, 5 Rytmer dans och andra rörelseformer som yoga och traditionella danser. Kerstin har studerat konst i Italien, studier i klassisk realistisk teckning, är diplomerad Bildtolkare, Vedic Artlärare och Hawai´iansk massör/Lomi-Lomi och Taktil massör.

Välkomna!

Profilbild Kerstin för webb .jpg

Uge 13

ma
25
mar
ti
26
mar
on
27
mar
to
28
mar
fr
29
mar
30
mar
31
mar
Ingen ledige tider Ingen ledige tider Ingen ledige tider 16:00 Ingen ledige tider Ingen ledige tider Ingen ledige tider

marts 2019

måntisonstorfrelörsön
v925262728123
v1045678910
v1111121314151617
v1218192021222324
v1325262728293031
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Movement to ART

Se dig själv!
Upptäck din glädje!

Konstnärliga uttryck är ett sätt att frigöra sin inre potential och förenas med sin djupaste kärnpunkt. Rörelse, färger och ljud är naturligt och lever genom oss.

Med former som, kroppsberöring, kroppsrörelse, måleri och ljud/toner berörs du och en kontakt uppstår som vill utvecklas.

Movement to ART inspirerar till helhet, kreativitet och konstnärligt uttryck. Du som individ är unik och följer din egna rytm och personliga stil. Med former som stimulerar den högra och vänstra hjärnhalvan, ger vi plats för möjligheten att leva hela vår potential som människa.

Movement to Art är Behandlingsskade-och ansvarsförsäkrad genom Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin.

Tar emot friskvårdscheck-Aktiway.

Välkomna!

Show contact information
Websted
Adresse
Tvärvägen 9
134 31 Gustavsberg
Åbn i Google Maps 🗗