Hvad vil du booke?

Nytt för 2018

* 8 veckors Rehabprogram - MediYoga Start 28 mars kl.16.15

* Intuitiv behandling

* Reiki grundkurs 23-24 mars. Fortsättningskurs 6-7 april

* MediYoga (kommer)

* Föreläsningar (kommer vartefter)

Klarna
Offers online payment with Klarna

Coach

Bli ägare till ditt liv!

Lyft fram alla dina så kallade fel och brister, allt det som du inte tycker om hos dig själv är dina största tillgångar.....

Med mentalträning och coaching får du en struktur på tillvaron och hjälp att locka fram det bästa ur dig. Du får större förståelse och en ökad självkännedom och självkänsla.

Dorn Terapi

Behandlar olika rygg- och ledproblem.

En mjuk, lätt och säker behandlingsmetod för att korrigera rörelseapparaten. Metoden gör det möjligt att korrigera ryggkotor med ett lätt tryck över den dislokerade kotan i samband med en rörelse. Korrigering av benens längd, höften och ryggraden genomförs och säkerställs vid varje behandling.

Frisk av mat

Är du i behov av ett individuellt kostråd?

Dagens allt mer stressade livsstilsmönster kombinerat med exempelvis läkemedelsanvändning, alkohol, kaffe eller te kan leda till att tarmslemhinnan skadas. När detta sker kan proteiner från olika födoämnen som man äter passera genom tarmslemhinnan och in i blodet i stället för att, som i normala fall, tas upp i cellerna i tarmen. Immunförsvaret uppfattar då proteinerna som främmande och specifika IgG-antikroppar bildas mot varje enskilt protein.

Detta kan leda till kroniska låggradiga inflammatoriska besvär såsom:

•Magproblem; diarré och uppsvälldhet mm
•Hudproblem; eksem, psoriasis och akne mm
•Migrän och huvudvärk
•Högt blodtryck
•Fetma

Individuell genomgång av kroppens hälsa. Problemen listas och värderas. När började symtomen och vad finns det för utlösande orsaker diskuteras. Därefter lämnas kostråd, eventuella tillskott och andra åtgärder. Återbesök rekommenderas

Eventuellt tillkommer kostnad för ImuPro (blodprov)
ImuPro Complete är marknadens mest omfattande test av födoämnesallergi typ III. Läs mer på www.moviva.se
Bokas enligt ö.k

Healingbehandling

Healingmassage tar sin utgångspunkt i asiaternas filosofi om energibanor. Massagen låter mottagaren på ett mjukt sätt få kontakt med känslor som undertrycks i en stressad vardag.
En behandlingsmetod för kropp och själ.
Balanserar, eliminerar och fyller upp dina energier.
Våra negativa tankar och känslor skapar blockeringar som i sin tur leder till ohälsa.

Kurs

8 veckors Rehabprogram vid stress och utmattning.
Fokus på att minska stress och oro i kropp och sinne. Vi stärker upp kroppens egna system och jobbar med att koppla på det parasympatiska nervsystemet,
vilket står för lugn och ro.

Rehabprogrammet startar onsdag 28 mars kl 16.15 – 18.00. Därefter 1 gång i veckan på onsdagar samma tid, utom tillfälle 3 som är en tisdag
Följande datum:
Datum: 28/3, 4/4, 10/4, 18/4, 25/4, 2/5, 9/5, 16/5


Kursen lämpar sig speciellt till dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom, utbrändhet eller annan stressrelaterad ohälsa. Kursen passar också dig som vill bryta din stress innan du blir sjuk. Ingen förkunskap i yoga eller meditation behövs. Alla övningar utförs alltid utifrån din förmåga och kapacitet. Kursen är utformad så att du orkar delta även i den akuta fasen av din sjukdom.

Kampanjpris på hela kursen, 8 veckor 2000kr
(250kr / tillfälle) I priset ingår skriftligt material om all teori vi går igenom samt digitalt MediYoga program.
Ord. Pris 2400kr

6/4 Fredag kl. 15.00-20.00
7/4 Lördag kl. 09.00-16.00

Ordet Reiki kan översättas till Universell Livsenergi som är helt fri från religiösa inslag. Reiki är en av många alternativ/ komplement som erbjuds inom energimedicin.
Numera friskvård enligt skattemyndigheterna 2007.

Människan är en energivarelse som kan få problem i kroppen då energiblockeringar uppstår. Du får under kursen lära dig att förmedla energin och lösa upp dessa blockeringar hos dig själv och till andra. Reiki ger även avslappning och hjälper kroppen till självläkning och strävar efter balans på alla nivåer. Den är mjuk men ändå kraftfull.

Efter steg II kan du ge dig själv och andra människor, djur och växter en balanserad och
energifull behandling. Du får verktyg för resten av livet att höja ditt och andras energi-flöde, balansera, ge avslappning och effektivisera din återhämtning, samt balansera det 7 största chakran och ge Reiki på distans.

Viktigt att veta; det startar en reningsprocess som varar i ca 21 dagar. Gifter som lagrats i kroppen kan frigöras tillsammans med känslor och tankemönster. Detta gör att vi blir hälsosammare och släpper en del av ”skräpet”. Reningsprocessen är väldigt individuell.

Förkunskaper: Reiki steg I, grundkurs. Privatpersoner och terapeuter varmt välkomna.
Grundkurs Reiki steg 1, 23-24 mars
Fredag 23/3 kl.16-20. Lördag 24/3 kl.9-17

Ordet Reiki kan översättas till Universell Livsenergi som är helt fri från religiösa inslag. Reiki är en av många alternativ/ komplement som erbjuds inom energimedicin.
Numera friskvård enligt skattemyndigheterna 2007.

Människan är en energivarelse som kan få problem i kroppen då energiblockeringar uppstår. Du får under kursen lära dig att förmedla energin och lösa upp dessa blockeringar hos dig själv och till andra. Reiki ger även avslappning och hjälper kroppen till självläkning och strävar efter balans på alla nivåer. Den är mjuk men ändå kraftfull.

Efter steg I kan du ge dig själv och andra människor, djur och växter en balanserad och
energifull behandling. Du kan även arbeta med det professionellt redan efter steg I.
Du får verktyg för resten av livet att höja ditt och andras energiflöde, balansera och ge avslappning och effektivisera din återhämtning. Balans mellan kropp & själ

Viktigt att veta; det startar en reningsprocess som varar i ca 21 dagar. Gifter som lagrats i kroppen kan frigöras tillsammans med känslor och tankemönster. Detta gör att vi blir hälsosammare och släpper en del av ”skräpet”. Reningsprocessen är väldigt individuell.

Förkunskaper krävs ej, men helst bör du ha provat en Reikibehandling innan kursen.
(inget krav) Privatpersoner och terapeuter är varmt välkomna.
Läs mer på: www.moviva.se

Massagebehandling

Intuitiv behandling är en behandlingsmetod där jag använder olika tekniker i kombination för att uppnå bästa tänkbara resultat för kropp och själ. Alla är vi olika individer och har olika grundorsaker till bla smärta, värk, depression, kotförskjutning, obalans, magbesvär osv. Din kropp berättar oftast mer än du förstår. Behandlingen passar ALLA och anpassas till den enskilde individen.

När en kropp befinner sig i ohälsa kan det KranioSakrala systemet bli kraftigt påverkat. Vilket kan leda till olika låsningar, rotationer och glidningar. Det kan göra så att man får en kropp eller bäckenvridning. Kroppen kan bli ojämn och osymmetrisk och det i sin tur kan påverka alla kroppens olika system.

Exempel: Om du vill ha hjälp med en smärtsam nacke kan en behandling innehålla tex massage, trigger Point o/e activator, kotjustering av ländrygg och käke, samt stretchövningar.

Jag använder mig i regel alltid av att aktivera dina olika system i kroppen. Bl.a. parasympatiska & sympatiska nervsystemet som har med stress och vila att göra. Samt det KranioSakrala systemet som också har en mycket nära koppling till autonoma nervsystemet. Därför kan man ofta lugna ner ett stressat system ganska snabbt, och då ökar också kroppens eget immunförsvar.


Förebygger besvär i muskler och leder. Behandlar direkta problem som ryggont, stress eller allmän stelhet. Avslappnande och välgörande.

Klassisk massage och mer djupgående behandlig av rygg och nacke. Triggerpunktsmassage och cupping vid behov.
En utmärkt massage- beröringsmetod för bla, stress, utbrändhet, gravida, reumatiker, fibromyalgi. Rekommenderas för att lindra smärta, öka immunförsvaret, öka kroppsuppfattningen, skapa lugn och ro.
Taktil stimulering är en medveten och strukturerad berörings/ massagemetod som aktiverar huden, vårt första och största organ och sinnesorgan.

Genom den lätta beröringen/massagen aktiveras beröringsreceptorerna.

Stötvågsbehandling

Används med goda resultat mot kroniska besvär i muskler, senor och leder. Behandlingen lämpar sig för dig med;

•Hopparknä
•Löparknä
•Hälsporre
•Smärtpunkter/triggerpunkter
•Seninflammationer
•Kalkaxel
•Golfarmbåge
•Tennisarmbåge/musarm

Vetenskapliga studier visar ofta på att 70-90% av patienterna blir helt bra, ofta redan efter 1-3 behandlingar.
Rekommenderade behandlingar med mycket goda resultat är 3-6 behandlingar
Bokas enligt ö.k

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion är ett verktyg som hjälper dig att återerövra den du alltid har varit. Att känna oss själva som en helhet, en ljusenhet i formen, är vårt slutgiltiga mål- och det gör SBF lätt. Det finns tre orsaker till att processen fungerar:
1. Den är naturlig. 2. Den använder avsiktens magiska kraft. 3. Den bygger på resonansprincipen

Moviva Friskvård

Moviva Friskvård- Ett friskare liv!

Med rätt att massera, korrigera, ge taktil, coacha samt analysera besvär från mage & tarm

Min uppgift är att klargöra individuella mål för framtiden och ta fram dolda resurser och talanger. Löser även spänningar, blockeringar, depressioner, ryggont samt stress med passande behandligsform. Om obalans är bestående är det viktigt att lösa mysteriet kring orsaken till besväret. Med kärlek och respekt/ Mona Vadén

Telefon 070-6331078
Websted
E-mail
Åbningstider måndag-torsdag
Adresse
Pitan
19592 Märsta
Odensala