Hvad vil du booke?

 Vill du boka behandlingar eller solrum? Klicka här: http://nirvana.bokadirekt.se


Klarna
Offers online payment with Klarna

Value cards

Halvårskort yoga
Sal 1 (Chandra), 6.250,00 kr, value 6.250,00 kr Mere info
Yoga hur mycket du vill under sex månader

Kortet ger dig också följande förmåner:

15% rabatt på alla workshops, kurser och specialklasser
50% på solning
10% på alla kläder och yoga tillbehör som mattor, blocks mm i butiken
10% i cafét

Du kan pausa ditt klippkort/terminskort eller årskort i upp till två månader.

När du köpt ett kort online, får du ett fysiskt kort första gången du besöker studion som du visar varje gång du bokat in ett pass.
Klippkort Yoga 30 ggr
Sal 1 (Chandra), 4.650,00 kr, value 6.600,00 kr Mere info
Med ett klippkort har du tillgång till alla klasser under det ordinarie schemat.

Klippkortet är giltigt i 12 månader. Kan ej förlängas.
Årskort yoga
Sal 1 (Chandra), 9.950,00 kr, value 9.950,00 kr Mere info
Yoga hur mycket du vill under ett helt år.

Erbjudandet gäller tom 10 februari

Kortet ger dig också följande förmåner:

15% rabatt på alla workshops, kurser och specialklasser
50% på solning
10% på alla kläder och yoga tillbehör som mattor, blocks mm i butiken
10% i cafét

Du kan pausa ditt klippkort/terminskort eller årskort i upp till två månader.

När du köpt ett kort online, får du ett fysiskt kort första gången du besöker studion som du visar varje gång du bokat in ett pass.
Klippkort Yoga 20 ggr
Sal 1 (Chandra), 3.400,00 kr, value 4.400,00 kr Mere info
Klippkortet gäller 12 månader

Klippkortet är personlig och kan inte överlåtas till annan.
...more cards
Show all card offers at Nirvana yogastudio

Yogakurs

Är du nyfiken på yoga? Vill du lära dig grunderna i yoga? Här får du lära dig enklare andningsövningar, hållning och hur du bygger upp en yoga-position. Vi går igenom de vanligaste yoga-övningarna och tittar på olika varianter så att du hittar din nivå att utgå ifrån. Tanken med kursen är att du ska få en start att komma igång med yoga, så att du lättare kan ta till dig övriga klasser. Vi blandar teori och praktik.


Meditation

Vill du komma igång och meditera? Workshopen är för dig som har provat att meditera eller vill utveckla en regelbuden praktik. Vi utforskar grundläggande mindfulness meditationer, du lär dig förhållningssätt att möta utmaningar och stötta dig själv i en meditation.

1/9 kl 15.00 – 16.30
Pris: 350:-

(klippkort eller andra medlemskap gäller ej)

Efter meditationsworkshopen kommer det finnas fem stycken meditationstillfällen på söndagar kl 15.00 – 16.30 för 220:-/st (klippkort gäller på dessa)

Yoga - Drop in

Aerial yoga är en ny form av yoga. Traditionella yoga-övningar kombineras med övningar där man använder en tyg-hammock som stöd för att ta sig in i lite mer utmanande positioner. Med hjälp av tyg-hammocken utforskar, förfinar och utvecklar vi traditionella asanas både i luften och nere på mattan.

Maxvikt 115 kg, inga smycken tillåtna,långärmat rekommenderas (kläder som täcker armbågar och knäveck)

Klasslärare Andrea Nanda
AntiGravity® FUNdamentals är en klass för dig som är nyfiken på vad AntiGravity® Yoga är för något. Klassen är anpassad för dig som aldrig testat AntiGravity® tidigare och du behöver inte ha några förkunskaper av varken träning eller yoga. Även du som provat många gånger är välkommen tillbaka. Du kommer att lära känna AntiGravity® Harrison Hammocken och du får känna på de terapeutiska fördelarna med AntiGravity®, däribland inversioner. Under klassen kommer du att fördjupa dig i grunderna, förbättra din hållning och lära dig att hitta kontakt med din andning och kroppen i rörelse. Självklart kommer vi att hänga uppochner, sträcka ut kroppen och ha kul tillsammans. Klassen avslutas alltid i en svävande shavasana (avslappning) i ”Cocoon”.

Förbered dig på en unik träningsupplevelse – du kommer att gunga, flyga och hänga upp och ner. Helt plötsligt kommer du att se världen utifrån ett nytt perspektiv. Mer info hittar du här.


Klädsel: T-shirt, tights utan dragkedja, barfota & utan smycken. Gärna en tight långärmad tröja till avslappningen.
Nivå: Nybörjare
Förkunskap: Ett öppet sinne


Kom ihåg att vara på plats senast 5 min innan klassen börjar då AntiGravity®-hammocken behöver anpassas till just dig.
This class is inspired by Hatha yoga with the principles of biomechanics, functional yoga and developmental movement patterns. Experience a deeper understanding of breath, balanced posture and integrated
movement.

The class will be held in English.
Teacher: Juju Kim
En flödande klass där vi jobbar med att mjukna in muskler och stela leder och bli pigga till kropp och själ. Flödande asanas, rörelser, får energin i kroppen att komma igång och vi fokuserar på att hitta din egen inre rytm och rörlighet, stärka styrkan och balans och ditt mentala fokus.
Med en blandning av asanas (positioner, rörelser) pranyama (andning) och olika lugnande tekniker skapar vi förutsättningar för återhämtning och balans i kropp och sinne. Vi börjar klassen med en längre sekvens med flödande och energi-byggande positioner och avslutar den sista stunden med en eller ett par positioner med restorative yoga.
Passar alla nivåer.
Vi vill att våra fredagsklasser ska vara – roliga, annorlunda, utmanande, fördjupande och avkopplande. Varje fredag har sitt speciella tema och olika lärare turas om att hålla klassen.

Perfekt avslut på arbetsveckan!
I en inspirerande klass som skapar balans i kropp och sinne. Med Hatha yoga som bas blandas klasserna med både lugnare och mer intensiva flöden där alignment (hållning) och pranyama (andning) står i centrum. Vi tar oss stegvis in i positionerna för att du ska hitta din egen nivå av intensitet. Efter klassen känner du dig mer öppen, centrerad och i samklang med dig själv. Lämplig för alla nivåer.

I denna kurs kommer vi arbeta med att bygga en stabil och stark grund i kroppen. Vi hittar in i våra asana (fysiska yogapositioner) metodiskt och i bra linjering som syftar till balans, stabilitet och styrka.
Denna kurs passar dig som kanske har haft begränsningar att klara av den mer flödande yogan på grund av smärtor och skador. För dig som behöver finna balans mellan flöde och stillhet. Den passar även dig som vill arbeta lite lugnare för att finna grundning och linjering i yogan, som vill utforska yogan inifrån och ut.

Med hjälp av andetaget (pranayama) rör vi oss i ett långsamt flöde för att väcka energin. Därefter går över till mer stillsamma yin-positioner som vi håller i upp till fem minuter för att gå djupare i vår fysiska kropp och hitta stillhet i våra sinnen. Klassen avslutas med en kortare chakra meditation.

Klassen hålls i vårt solrum under den mörkare tiden av året. Där vi med hjälp av artificiellt solljus hjälper kroppen att slappna av, blockera melatoninet, kroppens sömnhormon, så att vi blir piggare och minskar nedstämdhet.

Lärare: Johanna
Att ge sig själv tid att göra yogapraktik på morgonen har många fördelar. Sinnet är som lugnast efter nattvilan, världen runt omkring har inte riktigt vaknat. Ett lugn råder. Den stillheten tar vi vara på. Även om man känner sig oändligt trött när man vaknar och helst vill snooza så kan en sån här stund göra mer för återhämtningen och vara mer uppiggande än att sova längre. Morgonyoga hjälper kroppen sparka igång metabolismen, den skapar balans och bättre närvaro. Alla förutsättningar man behöver för en bra dra, less stress helt enkelt!

Vi arbetar på klassiskt vis med inledande meditation och pranayama. Fortsätter sedan med Surya Namaskar och balanserande, energigivande asana. Tillslut avslutar vi med den viktiga återhämtningen i en Savasana.
Rest with the nourishing practice of restorative yoga, giving yourself time and space to deeply unwind in supported shapes. 
The practice is simple and can help to deeply restore mental and physical balance and well-being. A regular restorative yoga practice may significantly reduce stress, resulting in
improved breathing, sleep, circulation and digestion.

The class will be held in English.
Teacher: Juju Kim
A slow flow practice which helps to ground us and move towards stillness. Turning our attention inwardly and focusing on the energy within to bring lightness and joy. We complete the session with iRest Yoga Nidra, a meditative practice for deep relaxation and self inquiry.

Klasslärare: Victoria Lilly
Den här klassen börjar i ett lugnt tempo för att man ska kunna landa i sig själv och hitta en medveten andning och närvaro. Succesivt ökar vi energin i ett mjukt flöde av rörelser där vi stärker, sträcker och ökar flexibiliteten i kroppen. Klassen avrundas med djupavslappnande och återhämtande positioner. Yogan sker utifrån varje deltagares förutsättningar och dagsform.

Klassen leds av Lisbeth Danelius
Välkommen på ett skönt balanserande pass. Klassen inleds med en energigivande vinyasa, ett flöde av dynamiska övningar (yang) som sedan övergår till en sekvens av mer djupgående, stillsamma och meditativa positioner (yin). Alla nivåer välkomna.
En stillsam och meditativ klass som balanserar kropp och sinne. Yin Yoga är en stillsam och långsam metod som består av ett fåtal sittande och liggande positioner som vi håller passivt under ett par minuter för att öka cirkulation i ett visst område, öppna upp i bindväven runt muskeln och stärka kroppens meridiansystem. När kroppens meridiansystem blir starkare så får kroppen mer energi. Under ett pass med yinyoga påverkas vi på flera plan, både fysiskt, mentalt och känslomässigt samt att stelheter och blockeringar lättar. Övningarna, som utgår från individens egna anatomi och förutsättningar, bearbetar leder, ligament, bindväv och förbättrar kroppens rörlighet. Samtidigt försätts kroppen i en djupavslappning som är välgörande för att sänka stress och hitta återhämtning.
I den här stillsamma och meditativa klassen vi tar hjälp av värmen och ljuset från det artificiella solljuset i vårt Solrum för att mjukna in stela leder och bli pigga till kropp och själ. Upplevelsen blir som att yoga ute en varm sommardag.
Med stillsamma, sittande eller liggande positioner, låter vi kroppen får sakta in för att stimulera bindväv, fascia på ett djupare plan. Med återhämtande positioner får vi en djupavslappning där vi kan sänka stress och samtidigt hitta ny energi och kraft.

Klassen leds av Lisbeth Danelius
En flödande klass där vi jobbar med hållning, att steg för steg bygga upp asanas, de olika positionerna, för att alla ska kunna hitta sin egen nivå att arbeta utifrån på ett sätt som stärker, mjuknar och fördjupar både fysiskt och mentalt.

Yoga - workshops

The ancient yogis described a quality of attention in the body, called “pratyahara”, or mindfulness of the body. It is the fifth limb from Patanjali’s eight limb path of yoga from the Yoga Sutras. Pratyahara describes a way of turning our attention inward, allowing us to pick up on more fine and subtle sensations in the body. We are all born with this intelligent connection to our bodies, but as we go through life, because of injuries, traumas, or just trying to keep up with the pressures of modern life, we close off, become stagnate, numb, or freeze areas in our body. This morning we will emphasize reconnecting to our body’s innate wisdom, through mindfully moving the body. Listening to your body and feeling sensations as you move through your yoga practice keeps you connected to what is actually happening in the present moment.  As we cultivate deeper skills of listening, we become more aware of sensations that arise from inside the body, giving rise to a felt sense of our interior space. This awareness allows us to respond to what we are actually experiencing, instead of tuning out and falling into unconscious, automatic habits and behaviors.

We’ll take some time to become familiar with the philosophy that supports our physical practice. We’ll begin with the gentle gliding movements of the SATYA practice, weaving in mindful hatha yoga, and finally ending with the still and quiet postures of Yin Yoga. There will also be time to sit, becoming quiet and still and simply listen. 
Hur mycket vi än älskar att vara i våra magiska retreat bubblor i Skärgården, Frankrike eller Indien, så är det ganska mysigt att hänga i stan emellan åt också. Så för att hålla kvar samma härliga känsla även här, har vi tillsammans med Nirvana planerat in ett par magiska söndagar under hösten…

Vi ses kl.11 för ett härligt Soul Space Flow - både för nyfikna yogisar och er som yogat, shakat, mediterat, sharat, sjungit, dansat med THE SOUL SPACE världen över. Vi lämnar huvudet och landar i kroppen, därefter hittar vi vila och sedan bjuder vi upp till celebration och dans!
Hur mycket vi än älskar att vara i våra magiska retreat bubblor i Skärgården, Frankrike eller Indien, så är det ganska mysigt att hänga i stan emellan åt också. Så för att hålla kvar samma härliga känsla även här, har vi tillsammans med Nirvana planerat in ett par magiska söndagar under hösten…

Vi ses kl.11 för ett härligt Soul Space Flow - både för nyfikna yogisar och er som yogat, shakat, mediterat, sharat, sjungit, dansat med THE SOUL SPACE världen över. Vi lämnar huvudet och landar i kroppen, därefter hittar vi vila och sedan bjuder vi upp till celebration och dans! Efter yogan avnjuter vi en oemotståndlig yogisk brunch, tillagad av våra magiska Soul Space kockar. Maten kommer vara växtbaserad och till största del gluten fri. Du stannar hur länge du vill, vi avslutar runt kl 14.
Monday 23 September 7.30-9.15 pm

How can I be authentic with myself?

—————————

The most relaxing thing is to be ourselves. When we are being authentic, we can relax into the moment, be present and allow our spontaneity to guide us. We have more energy and more time towards creating the life we want to live. We feel more at home.

So why are we not being authentic? We all want to feel loved, to be accepted. And therefore, we may start to adjust, perhaps first just a little which becomes bigger and bigger until we may not know what is true for us anymore.

Kundaliniyoga is a powerful tool to help us come back to our center - to help us find our truth again - by shedding layers and let go of whatever we need to release to find our true self on all levels in life. And maybe thats’s where it all has to start - by finding our own truth so we then can share it with others.

This is a series of two workshops where Martina & Tyler will guide us through an inner journey of kundaliniyoga, meditation, breathwork and sharings. Attend both or one, they can be taken together or separately.

Price: 350 SEK for one, or 600 SEK for both.

Martina Törnvall is a dedicated KRI-certified kundaliniyoga teacher and practitioner, who found kundaliniyoga at a challenging time of her life. She fell in love with its powerful and transforming effects and the heartfelt experience and is now passionate about sharing her experiences with others.

Tyler Micocci is a Milan based teacher with over 27 years of experience and personal research in the path of emotional well-being. A teacher of Kundalini Yoga, IKYTA certificate, and also experience from many other styles of yoga and therapy, he started practicing at 17 years of age and never stopped.
The Authentic You - a two day workshop with Martina & Tyler

The most relaxing thing is to be ourselves. When we are being authentic, we can relax into the moment, be present and allow our spontaneity to guide us. We have more energy and more time towards creating the life we want to live. We feel more at home.

So why are we not being authentic? We all want to feel loved, to be accepted. And therefore, we may start to adjust, perhaps first just a little which becomes bigger and bigger until we may not know what is true for us anymore.

Kundaliniyoga is a powerful tool to help us come back to our center - to help us find our truth again - by shedding layers and let go of whatever we need to release to find our true self on all levels in life. And maybe thats’s where it all has to start - by finding our own truth so we then can share it with others.

This is a series of two workshops where Martina & Tyler will guide us through an inner journey of kundaliniyoga, meditation, breathwork and sharings. Attend both or one, they can be taken together or separately.

Price: 350 SEK for one, or 600 SEK for both.

Martina Törnvall is a dedicated KRI-certified kundaliniyoga teacher and practitioner, who found kundaliniyoga at a challenging time of her life. She fell in love with its powerful and transforming effects and the heartfelt experience and is now passionate about sharing her experiences with others.

Tyler Micocci is a Milan based teacher with over 27 years of experience and personal research in the path of emotional well-being. A teacher of Kundalini Yoga, IKYTA certificate, and also experience from many other styles of yoga and therapy, he started practicing at 17 years of age and never stopped.

Nirvana yogastudio

Nirvana – mötesplats för yoga och välbefinnande.

Här erbjuder vi olika former av behandlingar som TaoKité, massage och yoga med olika inriktningar, fysiska och lugna.

Vårt solrum hjälper dig att förlänga sommaren. Med ljus och värme känner du dig pigg under årets mörka årstider.

På Café Nirvana kan du njuta av juicer, smoothies och rawfood.

Show contact information
Websted
Åbningstider Vardagar 10.00 och 19.00.
Helger varierande öppettider.
Adresse
Åsögatan 166
11632 Stockholm
Stockholm
Åbn i Google Maps 🗗