1. Hem
  2. Osteopati Örebro

Jerker Ståhl D.O. Klassisk Osteopati

betyg4.8 Fantastiskt bra(817 betyg)
Köpmangatan 16, 702 10, Örebro
Välkommen Jag önskar återkommande och nya patienter välkomna till min bokningssida här på bokadirekt. Ni ges här möjligt att se vilken ledig tid som passar för ert besök hos mig. Hälsningar Jerker Ståhl
15544

Boka tjänst

Tjänst

  • Behandling med klassisk osteopati
    30 minuter, 1 300 krMer info
    Boka
  • Första besöket. Anamnes, undersökning och behandling med klassisk osteopati behandling.
    45 minuter, 1 300 kr
    Boka

utövare

noImage
Jerker Ståhl
4.8
(817 betyg)
Osteopat
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
817 betyg
Dragana C.
till Jerker Ståhl
Professionalitet

Visa mer

Marion C.
till Jerker Ståhl
Varje gång jag fått behandling av Jerker Ståhl, känner jag mig som en helt ny människa efteråt! Idag kom jag till honom med ont i nacke axlar och armar. Jag hade en märklig huvudvärk och min balans var dålig. Jag är helt fashionerad av skillnaden nu ikväll. Mår så otroligt bra! Är helt utan värk och balansen är återställd! Jerker höjer alltså min livskvalité på ett helt fantastiskt sätt och det har han gjort i drygt 15 år. Rekommenderar Jerker varmt då han är en MYCKET kunnig och seriös osteopat!

Visa mer

Karin I.
till Jerker Ståhl
Bra bemötande och behandling

Visa mer

Ewa L.
till Jerker Ståhl
Bra hjälp för både kropp och själ , för mitt barnbarn ! På återseende / farmor Ewa

Visa mer

Om företaget

Klassisk Osteopati Jag är utbildad osteopat och har dessutom specialiserat mig på klassisk osteopati. Min klinik driver jag i Örebro och utöver det kliniska arbetet undervisar jag på Londonbaserade The Institute of Classical Osteopathy. Utmärkande för klassisk osteopati är att man inriktar sig på samverkan i kroppen, snarare än att fokusera på just de områden som gör ont. Min erfarenhet är att det ger större möjligheter att hitta orsakerna till smärtan samt att ge en behandling som innebär en mer bestående förbättring. Själva behandlingen består både av en mjuk och rytmisk rörelse och ett mer bestämt korrigerande tryck eller dragrörelse. Under behandlingen arbetar jag lugnt och metodiskt samtidigt som jag läser av hur din kropp svarar på behandlingen. Hur bra ett behandlingsresultatet kan vara handlar både om dina förutsättningar och hur skicklig den manuella terapeuten är. Det är trots allt ett hantverk vi arbetar med, så stärk ditt val genom att jämföra mig med andra manuella terapeuter. Osteopati är en välbeprövad behandlingsmetod sedan slutet av 1800-talet och är ett av världens vanligaste yrken inom manuell medicin. Yrket är legitimerat i Storbritannien, Norge, Finland, Danmark, Schweiz, Island, Portugal, Malta, Australien och Nya Zeeland. I USA arbetar osteopater under läkarlegitimation.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • MånStängd
    • Tis07:00 - 15:30
    • Ons07:00 - 15:00
    • Tor07:00 - 15:30
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • Köpmangatan 16, 702 10, Örebro