Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

01. Fötter

Behandlingen börjar med ett mjukgörande och avkopplande fotbad, sedan behandlas naglar, förhårdnader, ev liktornar, nageltrång mm. Avslutas med en skön fotmassage.
Uppiggande eukalyptos fotbad och peeling. Naglarna blir fina och hälarna blir mjuka. Avkopplande fotmassage och lackning. Lacket som du valt får du med dig hem. Även en sammetsmjuk handinpackning ingår.

Ansiktsbehandling

En grundlig uppfriskande rengöring med peeling och fuktgivande mask. Under tiden som masken verkar får du en skön handmassage.
Behandlingen avslutas med en avstressande ansiktsmassage.
Även formning av bryn ingår.
Behandlingen passar såväl henne och honom.

Massage & Spakurer

Ökar cirkulationen och avlägsnar döda hudceller. Huden blir mjuk och förberedd för annan behandling. Avslutas med en mjuk avslappnande aromoljemassage.
Utmärkt behandling innan solsemestern.
Lugn, mjuk, härligt avstressande massage som tillsammans med eteriska oljor hjälper dina muskler att slappna av. En skön massage i friskvårdande syfte som mjukar upp och släpper på lättare muskelspänningar.
Lugn, mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage, som tillsammans med eteriska oljor hjälper dina muskler att slappna av. En skön massage i friskvårdande syfte som mjukar upp och släpper på lättare muskelspänningar.
Behandlingen startar med ett varmt och avslappnande mineral bad, därefter masseras kroppens muskler med en kräm som är rik på Magnesium.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Rosenhills Fotvård & Spasalong

Den mysiga spasalongen med den personliga servicen!

Rosenhills Spasalong grundades av Birgitta Rydén i mars 2003. Det var viktigt att skapa en miljö där alla kunder skulle finna ro och välbefinnande i en lugn och skön atmosfär. Tända ljus och levande blommor, lugn och harmonisk musik hör också till Rosenhills Spasalong.

Låt lyxen från väldoftande och unika produkter omsluta dig i en avkopplande ansikts- eller spa-behandling.
Vi är även först i stan med nya behandlingen TEI-system - en ny genväg till fantastiska kurvor!
Givetvis är du välkommen att låta oss ta hand om dina fötter i medicinsk fotvård!

Allra viktigast för oss är Du, därför har vi specialiserat oss på att ge Dig den bästa behandlingen. Allt efter dina egna behov och önskningar.

Välkommen!

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag 8:00-15:30
Tisdag 8:00-18:00
Onsdag 8:00-15:30
Torsdag 8:00-18:00
Fredag 8:00-12-00
Lördag stängt
Adresse
Horsagatan 2
271 51 Ystad
Åbn i Google Maps 🗗