Hvad vil du booke?

VÄLKOMMEN TILL SALONG CHIA;
Resultatinriktade ekologiska behandlingar i mysig miljö med personligt bemötande och ett holistiskt helhetsperspektiv!

Under din bokade tid har jag fullt fokus på dig och ingenting lämnas åt slumpen. Jag skräddarsyr alltid behandlingen efter dina behov och önskemål. I behandlingarna används ekologiska produkter från bla M Picaut, Eminence Organics, Maria Åkerberg, care of Gerd och Organics by Sara samt mina egenutvecklade massageverktyg från CHIA Holistic Beauty & Massage för behandling och egenvård. Du kan även köpa produkterna i samband med din behandling.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommande nyheter 2020:
För tillfället är det fullbokat under hela 2019. Är du befintlig kund hos mig och vill ha chans på en återbudstid? Maila mig på kontakt@salongchia.se så hör jag av mig om jag får någon ledig tid.

För att möta den ökade efterfrågan och för att kunna ge mina kunder bättre service och det bästa resultatet så har jag delat upp mina behandlingar i tre typer:

1: Behandlingspaket "VIP" - För dig som vill ha snabba & hållbara resultat!

För dig som vill ha maximala resultat och som har t ex käkledsproblem, migrän, spänningshuvudvärk, celluliter, hudproblem eller smärta/ specifikt problem/ stelhet i kroppen så rekommenderar jag ett av mina kommande behandlingspaket (prel.lansering i februari 2020). Förbokning kan göras redan nu på kontakt@salongchia.se. Kurbehandlingskunder kommer prioriteras högst och du får tider med rätt intervall samt personliga uppföljningar m.m. Dessa behandlingspaket bokas efter ett personligt kostnadsfritt samtal för att se att behandlingspaketet passar dig då de även kommer kräva en hel del eget arbete. Kan bokas med relativt kort varsel.

2: Stamkunder - löpande behandling (minst 1 g/mån)
För dig som vill förebygga framtida problem eller har mindre problem så som stelhet, dålig lyster i huden etc. Var först med att få erbjudande om nya tider (innan de släpps online) eller ha en stående tid varje månad och få specialerbjudanden på utvalda tjänster och produkter. Kan bokas upp till 3 månader framåt.
Befintlig kund? maila kontakt@salongchia.se för mer information. 

3: Sporadiska/ nya kunder och för dig som vill testa:
Bra för dig som känner dig spänd, vill slappna av och känna dig ompysslad. Perfekt även för dig som vill kickstarta din hud och få tips om ny hudvårdsrutin eller hjälp med att komma igång med att använda massageverktyg hemma. Efter varje behandling ingår 10-15 min utöver din bokade behandlingstid för rådgivning, hälsoshot och ev. bokning av ny tid. Du kan se lediga tider direkt här i bokningskalendern. Kan bokas upp till 2 månader framåt.

Tider för 2020 släpps online under December

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tänk på...
att avboka din behandling senast 24 timmar om du får förhinder, så att någon annan kan få chansen till din tid. Ej avbokad behandling /för sent avbokad behandling debiteras med fullt pris.

Åka hit
Åker du hit kommunalt är närmsta station Österskär (roslagsbanan) och sedan ca 7-8 min promenad till salongen. Kommer du med bil så finns det två parkeringsplatser utanför huset och ner för backen på husets vänstra sida. Ingången är på husets högra gavel märkt ”Salong Chia”.

När du kommer hit:
På grund av pågående behandlingar och fokus på kunden som får behandling så öppnar jag dörren 5-10 min före din bokade tid (och har inte alltid möjlighet att gå ifrån ifall du skulle komma tidigt). 

Inför ditt besök:
Har du några frågor kan du kontakta mig på kontakt@salongchia.se.
Vet du inte vilken behandling du ska välja är det viktigaste att du väljer rätt tidslängd och typ av behandling (massage/ ansiktsbehandling), resten kan vi lösa på plats! Svar på de vanligaste frågorna finns på www.salongchia.se


Välkommen!Klarna
Offers online payment with Klarna

ONLINETJÄNSTER FÖR PRIVATPERSONER

Vill du lära dig hur du kan fördröja hudens åldrande, få bättre lyster i huden, minska linjer, rynkor, spänningar och pigmentering helt själv hemma?

Med en egen massagerutin på minst 10 minuter/ dag (eller längre) kan du få salongsresultat även hemma!

Effekter av korrekt utförd gua sha:
- Fördröjer åldrandet i huden
- Ökar cirkulationen och ger bättre lyster
- Minskar spänningar i t ex nacke, käkar och skalp
- Minskar svullnad och ger därmed bättre flöde och tydligare ansiktskonturer
- Minskar "puffighet" och svullnad under ögonen
- Minskar linjer och rynkor
- Minska pigmentering
- ett tydligt "lyft"
- klarare blick
- egentid
- avslappning

FAKTA OM WORKSHOPEN:
Ons 29/1 online kl. 19 - ca 21.00

Pris:
2.000 kr inkl. moms samt CHIA´s specialdesignade gua sha (värde 595 kr). Med gua shan ingår även ett instruktionskort och ett häfte.

Fyll i samtliga adressuppgifter, mobilnummer + under "noteringar/önskemål" anger du vad du har för problem &/ hudtillstånd. Du får en betallänk skickad till din telefon. När du betalat så har du workshopen säkrad och vi skickar din gua sha.

Workshop-länk skickas inför workshopen. Du deltar via dator med webbkamera. Demo av tekniker, kontroll av din teknik samt går igenom allt du behöver veta för att utföra gua sha korrekt. Jag svarar även på frågor och anpassar innehållet till viss del efter deltagarnas önskemål. Ange gärna i noteringsraden vid bokning om du har specifika önskemål/ problem.

Begränsat antal platser!

OBS!
Denna workshop är avsedd för privatpersoner som vill behandla sig själv hemma. För utbildade terapeuter krävs en mer omfattande och mer djupgående utbildning då du bl a behöver kunna anpassa tekniker och behandling efter många olika problem och hudtillstånd. Dessa kurser kan du läsa mer om på www.chiamassagekurser.se (erbjuder grundkurser online och mer avancerade kurser IRL)

Välkommen!

UTBILDNING FÖR TERAPEUTER

Lär dig många effektiva Gua Sha tekniker för att kunna utföra en komplett Gua Sha Faceliftmassage (ca 60-90 min) eller skräddarsydda behandlingar som komplement till dina befintliga behandlingar. Perfekt blandning av djupgående, rejäla grepp och lätt beröring!

Gua Sha kommer från den traditionella kinesiska medicinen och är en gammal och beprövad metod för både ansikte och kropp som senaste åren blivit allt populärare runt om i världen. Gua Sha förbättrar lymfflödet, löser upp blockeringar, förtätad fascia och spända muskler. Tekniken ger ett naturligt facelift med mer lyster, mindre linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer!

För bäst effekt rekommenderas regelbundna behandlingar på salong i kombination med hemmabehandling; tillsammans med din kund kan ni uppnå helt nya resultat.

KURSINNEHÅLL & PRIS:
1.) Online-workshop á 2 h för att komma igång med att behandla dig själv hemma med CHIA´s egendesignade gua sha verktyg. (18/2 kl.9-11)

2.) Kompendium och kurs IRL 9-10 mars (kl.10-18 + 9-17): Behandla dina kunder

3.) Uppföljande online-workshop á 2 h för frågor, kundfall, repetition och fördjupning av kunskaperna. (7/4 kl.9-11)

Workshoparna online spelas in och skickas till deltagarna, så om du inte kan delta kan du se dem i efterhand.

Förkunskap:
Kursen är öppen för hudterapeuter, spaterapeuter, massörer och andra kroppsterapeuter.

Inspiration och grundläggande tips på @chiaholisticbeautymassage på instagram och facebook. Beställa produkter kan du göra på www.chiaholisticbeautymassage.se

Pris: 9.600 kr exkl. moms (Inkluderar 2 st gua sha verktyg värde 1190 kr)

Bindande anmälan. Faktura på 10 dagar skickas i samband med anmälan och ska vara betald för att garantera din plats. Efter inkommen betalning skickas dina gua sha verktyg.

Möjlighet till räntefri finansiering via Human Finans på upp till 12 månader finns.

Kursen hålls i små grupper. (Min 4, max 10)

Maila kontakt@salongchia.se vid frågor.

KÄKLEDSBEHANDLING & KÄKMASSAGE

Bra som första besök.

Jag rekommenderar mitt behandlingspaket för det bästa resultatet. Maila kontakt@salongchia.se för att boka in ett personligt samtal för att se om det är rätt för dig.
Bra för personer med käkledsproblem, spänningshuvudvärk, migrän, tinnitus samt som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop/är stressade.

Djupgående massage med fokus på käkpartiet med fasciamassage, tibetanska tekniker, triggerpunktsbehandling, akupressur, massage inifrån munhålan, dry needling, gua sha, stretch och mobiliseringstekniker mm. Massage även på dekolletage, axlar, nacke och skalpkant. Vid behov så används även koppning/radiofrekvens, vakuum och blått LED-ljus.

Har du långvariga problem rekommenderas behandlingspaket (individuellt upplägg och 4 behandlingar ca 1 g/v: maila kontakt@salongchia.se för mer information). Vid kurbehandlingarna så kommer behandlingarna att skilja sig åt från gång till gång. I denna behandling är det viktigt att du utför de rekommendationer på hemgångråd och övningar som du får, därför består behandlingen av ca 45 min ren behandlingstid och ca 5-10 minuters rådgivning om hembehandling efteråt.

Erfarenehet, goda resultat och utarbetad sedan 2013!

Välkommen!

CHIAS FASCIABEHANDLING & FASCIAMASSAGE

Effektiv behandling av vår viktiga fascia (bindväv). Det är viktigt att behandla fascian och inte bara muskler eller leder under en behandling; många går på flera massage-, naprapat- och kiropraktorbehandlingar utan att bli bra. Utan att också behandla fascian så kommer fascian hela tiden att dra tillbaks leder & muskler i det felaktiga läget.

En fascia är en fibrös bindvävshinna som håller allting på plats i kroppen! Vår fascia har stor betydelse för kroppens funktion, vår hållning och vårt åldrande! Den sträcker sig från topp till tå och går från ytlig till djup i ett avancerat nätverk. Fascian omsluter allt i kroppen; muskler, skelett, leder, organ, nerver, artärer, vener och celler... En "frisk" fascia är fuktig, glatt och underlättar glidrörelse mellan musklerna.

Exempel på problem med fascian: stelhet, smärta, kramper, sämre rörlighet, dålig cirkulation, nedsatt nervsystem, låsningar i leder, kronisk inflammation, kronisk trötthet, spänningshuvudvärk, migrän, käkproblem, övervikt, fibromyalgi, trögt lymfsystem, svullnad, celluliter, felaktig hållning, knäproblem, plantar fascitis, artrit, restless legs, skolios, gamnacke, hälsporrar, tennisarmbåge, löparknä, degenerativa diskar, ärrvävnad m.m.

Behandlingen består av bl a behandling med fasciavågsmaskin som jobbar på en frekvens
som är behaglig för kroppen. Med 400-1200 harmoniska pulseringar per minut når djupa vågor skonsamt genom kroppens olika fascialager och sätter igång rörelse. Behandlingen inkluderar även annan apparatur och flera manuella tekniker med fingrar, underarmar, armbågar, gua sha, samt ev. mjuka mobiliseringstekniker & hemgångsråd. Om du vill se en långsiktig förändring behöver vi ofta jobba med dina vanor; tillsammans hjälps vi åt att få dig smärtfri, med full rörelsefrihet och bättre hållning! Normalt så behövs 2-4 behandlingar.
Effektiv behandling av vår viktiga fascia (bindväv). Det är viktigt att behandla fascian och inte bara muskler eller leder under en behandling; många går på flera massage-, naprapat- och kiropraktorbehandlingar utan att bli bra. Utan att också behandla fascian så kommer fascian hela tiden att dra tillbaks leder & muskler i det felaktiga läget.

En fascia är en fibrös bindvävshinna som håller allting på plats i kroppen! Vår fascia har stor betydelse för kroppens funktion, vår hållning och vårt åldrande! Den sträcker sig från topp till tå och går från ytlig till djup i ett avancerat nätverk. Fascian omsluter allt i kroppen; muskler, skelett, leder, organ, nerver, artärer, vener och celler... En "frisk" fascia är fuktig, glatt och underlättar glidrörelse mellan musklerna.

Exempel på problem med fascian: stelhet, smärta, kramper, sämre rörlighet, dålig cirkulation, nedsatt nervsystem, låsningar i leder, kronisk inflammation, kronisk trötthet, spänningshuvudvärk, migrän, käkproblem, övervikt, fibromyalgi, trögt lymfsystem, svullnad, celluliter, felaktig hållning, knäproblem, plantar fascitis, artrit, restless legs, skolios, gamnacke, hälsporrar, tennisarmbåge, löparknä, degenerativa diskar, ärrvävnad m.m.

Behandlingen består av bl a behandling med fasciavågsmaskin som jobbar på en frekvens
som är behaglig för kroppen. Med 400-1200 harmoniska pulseringar per minut når djupa vågor skonsamt genom kroppens olika fascialager och sätter igång rörelse. Behandlingen inkluderar även annan apparatur och flera manuella tekniker med fingrar, underarmar, armbågar, gua sha, samt ev. mjuka mobiliseringstekniker & hemgångsråd. Om du vill se en långsiktig förändring behöver vi ofta jobba med dina vanor; tillsammans hjälps vi åt att få dig smärtfri, med full rörelsefrihet och bättre hållning! Normalt så behövs 2-4 behandlingar.
Effektiv behandling av vår viktiga fascia (bindväv). Det är viktigt att behandla fascian och inte bara muskler eller leder under en behandling; många går på flera massage-, naprapat- och kiropraktorbehandlingar utan att bli bra. Utan att också behandla fascian så kommer fascian hela tiden att dra tillbaks leder & muskler i det felaktiga läget.

En fascia är en fibrös bindvävshinna som håller allting på plats i kroppen! Vår fascia har stor betydelse för kroppens funktion, vår hållning och vårt åldrande! Den sträcker sig från topp till tå och går från ytlig till djup i ett avancerat nätverk. Fascian omsluter allt i kroppen; muskler, skelett, leder, organ, nerver, artärer, vener och celler... En "frisk" fascia är fuktig, glatt och underlättar glidrörelse mellan musklerna.

Exempel på problem med fascian: stelhet, smärta, kramper, sämre rörlighet, dålig cirkulation, nedsatt nervsystem, låsningar i leder, kronisk inflammation, kronisk trötthet, spänningshuvudvärk, migrän, käkproblem, övervikt, fibromyalgi, trögt lymfsystem, svullnad, celluliter, felaktig hållning, knäproblem, plantar fascitis, artrit, restless legs, skolios, gamnacke, hälsporrar, tennisarmbåge, löparknä, degenerativa diskar, ärrvävnad m.m.

Behandlingen består av bl a behandling med fasciavågsmaskin som jobbar på en frekvens
som är behaglig för kroppen. Med 400-1200 harmoniska pulseringar per minut når djupa vågor skonsamt genom kroppens olika fascialager och sätter igång rörelse. Behandlingen inkluderar även annan apparatur och flera manuella tekniker med fingrar, underarmar, armbågar, gua sha, samt ev. mjuka mobiliseringstekniker & hemgångsråd. Om du vill se en långsiktig förändring behöver vi ofta jobba med dina vanor; tillsammans hjälps vi åt att få dig smärtfri, med full rörelsefrihet och bättre hållning! Normalt så behövs 2-4 behandlingar.

faCHIA DEEP TISSUE MASSAGE

Skräddarsydd massage med ett härligt flöde. Djup, avslappnande och lyxig!

Kan innehålla t ex Deep Tissue Massage, hawaiian lomi lomi massage, aromamassage, ayurvedisk massage, gua sha, koppning, dry needling, radiofrekvens, vakuum, varma stenar, fasciavågsmaskin, stretching, fotbehandling, ansiktskur, skalpmassage....

Ange gärna specifika önskemål vid bokning, så hinner jag förbereda allt redan innan du kommer.

Välkommen!
För dig som är spänd, stressad, har specifika problem med rörlighet, cirkulation, strålningar, huvudvärk, käkledsproblem, ischias, musarm etc och/eller för dig som vill koppla av; i alla behandlingar ingår både djupgående och avslappnande tekniker, däribland fascia-/bindvävsbehandling. (Läs gärna mer om vår viktiga fascia på salongchia.se)

Behandlingen kombineras med bl a koppning, gua sha, integrerad stretcj, triggerpunkter m.m vid behov/önskemål.

Djupgående massage där jag använder mig av händer, knogar, underarmar, fingrar och armbågar i långsamma drag för att komma så djupt ner som möjligt i musklerna och för att lossa upp muskelknutar, djupare spänningar i muskler och bindväv. Även om massagen är kraftfull och djup så upplever många den som väldigt avslappnande. Massagen kan även göra ”sköntont”. Det är vanligt att man blir lite öm en eller ett par dagar efter en behandling, framförallt om man har varit väldigt spänd. Detta är helt normalt och brukar vanligen ge med sig efter ett par behandlingar. Vanligen rekommenderas 3-4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum vid specifika problem och långvariga besvär.

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; du bjuds på en hälsoshot, kan betala och få rådgivning och hemgångsråd i lugn och ro.

Välkommen!
För dig som är spänd, stressad, har specifika problem med rörlighet, cirkulation, strålningar, huvudvärk, käkledsproblem, ischias, musarm etc och/eller för dig som vill koppla av; i alla behandlingar ingår både djupgående och avslappnande tekniker, däribland fascia-/bindvävsbehandling. Behandlingen kombineras med bl a koppning, gua sha, integrerad stretch, triggerpunkter m.m vid behov/önskemål. (Läs gärna mer om vår viktiga fascia på salongchia.se)

Djupgående massage där jag använder mig av händer, knogar, underarmar, fingrar och armbågar i långsamma drag för att komma så djupt ner som möjligt i musklerna och för att lossa upp muskelknutar, djupare spänningar i muskler och bindväv. Även om massagen är kraftfull och djup så upplever många den som väldigt avslappnande. Massagen kan även göra ”sköntont”. Det är vanligt att man blir lite öm en eller ett par dagar efter en behandling, framförallt om man har varit väldigt spänd. Detta är helt normalt och brukar vanligen ge med sig efter ett par behandlingar. Vanligen rekommenderas 3-4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum vid specifika problem och långvariga besvär.

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; du bjuds på en hälsoshot, kan betala och få rådgivning och hemgångsråd i lugn och ro.

Välkommen!
Mjuk & intensiv helkroppsmassage med influenser från hawaiian lomi lomi massage, Deep tissue massage och aromamassage som med långa, gungande och rytmiska rörelser som går djupt in i muskulaturen. Massören arbetar tvärs över och längs med musklerna med både med händer, knogar, underarmar och armbågar. Behandlingen inleds med fotbad och fotskrubb och avslutas med en skön ansikts-& skalpmassage med vårdande produkter.

Passar dig som vill ha en lite djupare avslappnande massage men som har vissa spänningar i kroppen.

Välkommen!
För dig som är spänd, stressad, har specifika problem med rörlighet, cirkulation, strålningar, huvudvärk, käkledsproblem, ischias, musarm etc och/eller för dig som vill koppla av; i alla behandlingar ingår både djupgående och avslappnande tekniker, däribland fascia-/bindvävsbehandling. Behandlingen kombineras med bl a koppning, gua sha, integrerad stretch, triggerpunkter m.m vid behov/önskemål. (Läs gärna mer om vår viktiga fascia på salongchia.se)

Djupgående massage där jag använder mig av händer, knogar, underarmar, fingrar och armbågar i långsamma drag för att komma så djupt ner som möjligt i musklerna och för att lossa upp muskelknutar, djupare spänningar i muskler och bindväv. Även om massagen är kraftfull och djup så upplever många den som väldigt avslappnande. Massagen kan även göra ”sköntont”. Det är vanligt att man blir lite öm en eller ett par dagar efter en behandling, framförallt om man har varit väldigt spänd. Detta är helt normalt och brukar vanligen ge med sig efter ett par behandlingar. Vanligen rekommenderas 3-4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum vid specifika problem och långvariga besvär.

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; du bjuds på en hälsoshot, kan betala och få rådgivning och hemgångsråd i lugn och ro.

Välkommen!

ANSIKTSMASSAGE & FACELIFT MASSAGE

Cirkulationsökande och lyftande massage som ger din hud mer spänst och lyster. Även bra för dig med spända axlar, spänningshuvudvärk eller för dig som är stressad och behöver komma ner i varv.

Massageteknikerna är en mix av tekniker; oljemassage, bindvävsmassage, lymfdränage, ayurvedisk/japansk/ungersk faceliftmassage, faCHIA Facelift massage, käkmassage, käkledsbehandling, gua sha, rollers, varma/svala stenar, reflexologi, koppning, skalpmassage, akupressur m.m.

Blandning mellan rejäl och djupgående massage och lätt beröring till en behandling utöver det vanliga!

Cirkulationsökande och lyftande massage som ger din hud mer spänst och lyster.

Massageteknikerna anpassas helt efter dina behov och önskemål för dagen, och är en blandning av tekniker från runtom i världen. Blandning mellan rejäl och djupgående massage och lätt beröring till en behandling utöver det vanliga!
4-stegsbehandling för ett naturligt facelift!

Mina fyra olika Faceliftbehandlingar i "faCHIA™ Facelift Method" är skapade för att fräscha upp och detoxa huden med användning av olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Min specialité är rejäla ansiktsmassager som verkligen jobbar loss spänningar, slätar ut linjer och ger ansiktet ett mer avslappnat uttryck med mer lyster!

Rekommenderas som kurbehandling om 4 gånger där varje behandling är olik den andra. Steg 1 är den mjukaste av de fyra massagerna, och sedan jobbar vi gradvis djupare och djupare gång för gång med nya tekniker. Behandling nummer 4 är en riktigt djupgående massage där vi jobbar på djupet med cirkulation, muskler och bindväv bl a från insidan av munnen; en behandling som är omåttligt populär bland annat bland kändisar runt om i världen.

Det bör gå max 3-4 veckor mellan varje behandling. Efter varje behandling får du specifika hemgångsråd efter ett specifikt utarbetat schema; allt för att du ska få optimal effekt!

Dessa faceliftmassager är perfekta att kombinera med faCHIA™ Facelift Facial (120 min) eller Facial Powerlift (30 min).
En skön och effektiv faceliftbehandling som ger huden mer lyster, spänst, minskar linjer och formar ansiktets konturer. Perfekt blandning mellan djup, rejäl massage och lätta tryck!

Behandlingen är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, har spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner.

I behandlingen ingår en cirkulationsökande rengöringsmassage, varm handduk, djup massage av dekolletage, axlar och nacke samt en flödande oljemassage av ansiktet följt av Gua Sha behandling med fokus på eventuella problemområden. Behandlingen avslutas med en mjuk och avslappnande ögonbehandling samt en härlig skalpmassage och vårdande produkter.

Vill du ha denna massage i kombination med ansiktsbehandling? Boka Skräddarsydd ansiktsbehandling, 90 min (eller längre).

Gua Sha är en gammal och beprövad kinesisk metod som på senare år blivit mer populär världen över. Gua Sha rekommenderas som regelbunden behandling på salong i kombination med behandling hemma 5-10 min per dag för maximal effekt. Jag visar dig hur du ska göra och säljer massageverktyg från mitt eget märke CHIA Holistic Beauty & Massagetools i samband med din behandling.

Välkommen!
CHIA´S EGNA GUA SHA BEHANDLING

En skön och effektiv faceliftbehandling som ger huden mer lyster, spänst, minskar linjer och formar ansiktets konturer. Perfekt blandning mellan djup, rejäl massage och lätta tryck!

Behandlingen är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, har spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner. Gua Sha är en gammal och beprövad kinesisk metod som på senare år blivit mer populär världen över.

CHIA´s egenutvecklade Gua Sha behandling innehåller bl a fasciabehandling, muskelmassage, lymfdränage, triggerpunktbehandling, akupressur och en svalkande ögonbehandling.

Första besöket rekommenderas på 75 min.
Ansiktsbehandling med akupunktur har sitt ursprung i Kinesisk medicin och har utövats i tusentals år. Den kosmetiska akupunkturen har blivit en stor trend i USA där flera kända personer som bla Gwyneth Paltrow och Jennifer Aniston valt den mer naturliga och bieffekts-fria behandlingen framför tex botox eller fillers.

I Europa är kosmetisk akupunktur, eller estetisk akupunktur som den också kallas, på stark frammarsch då människor alltmer efterfrågar ett mer holistisk synsätt på skönhet och hälsa där bieffekterna är få och effekterna är mer långsiktiga.

Behandlingen med kosmetisk akupunktur är inte bara en ansiktsbehandling med syfte att föryngra, släta ut och lyfta upp utan är också en behandling där hela kroppen balanseras utifrån varje kunds speciella obalanser tex magproblem, huvudvärk, stress eller hormonproblem.

Behandlingen inleds med en min djupa signatur rengöringsmassage. Sedan placeras supertunna nålar på akupunkturpunkter först på kroppen tex fötter, händer och öron och sedan i ansiktet på punkter som gynnar flödet i ansiktet. Sedan sätter jag nålar på linjer, rynkor och ev ärr, akne och mörka ringar under ögon. Du ligger sedan och vilar på bänken med nålar i lugn och avslappnande miljö i ca 30 min. Efter nålarna är bortplockade fås en anpassad massage med t ex gua sha, koppor och/ rollers eller min signaturmassage faCHIA Facelift.

En kur är på 10 behandlingar ca 1 behandling per vecka (vid bokning av hela kuren på en gång får du den 10:e behandlingen helt kostnadsfritt!) sedan rekommenderas enstaka underhållsbehandlingar var tredje månad för bestående resultat.

CHIA SKRÄDDARSYDD ANSIKTSBEHANDLING

Rengöring, hudanalys, serum, ansiktskräm, ögonkräm samt produktrekommendationer för hemvård och rekommendation på eventuellt behandlingsupplägg.
Passar alla hudtyper och hudtillstånd/ hudproblem.
Du kommer se och känna skillnad på din hud redan efter första behandlingen men för bästa effekt rekommenderar jag regelbundna besök. Behandlingarna skräddarsys och kan därför se olika ut från gång till gång och jag maxar behandlingen med så mycket vi hinner med, så du får verkligen valuta för pengarna!

Ansiktsbehandlingen innehåller en mix av signatur faceliftmassager, effektiv apparatur (radiofrekvens, LED-ljus, vakuum, diamond microdermabrasion, ultraljud mm), massageverktyg (gua sha, koppor, rollers), peelingar, masker, serums m.m

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; Du blir bjuden på en hälsoshot, vi har tid att gå igenom produkter och hemgångsråd. Är det ditt första besök, du har mycket frågor, specifika hudproblem eller vill lägga upp en behandlingsplan? Boka en lite längre behandling så hinner vi med det också.

Tillval av Pure Cell Treatment (serum + mask) eller microneedling kan göras på plats för + 1000 kr/ st

Välkommen!
Passar alla hudtyper och hudtillstånd/ hudproblem.
Du kommer se och känna skillnad på din hud redan efter första behandlingen men för bästa effekt rekommenderar jag regelbundna besök. Behandlingarna skräddarsys och kan därför se olika ut från gång till gång och jag maxar behandlingen med så mycket vi hinner med, så du får verkligen valuta för pengarna!

Ansiktsbehandlingen innehåller en mix av signatur faceliftmassager, effektiv apparatur (radiofrekvens, LED-ljus, vakuum, diamond microdermabrasion, ultraljud mm), massageverktyg (gua sha, koppor, rollers), peelingar, masker, serums m.m

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; Du blir bjuden på en hälsoshot, vi har tid att gå igenom produkter och hemgångsråd. Är det ditt första besök, du har mycket frågor, specifika hudproblem eller vill lägga upp en behandlingsplan? Boka en lite längre behandling så hinner vi med det också.

Tillval av Pure Cell Treatment (serum + mask) eller microneedling kan göras på plats för + 1000 kr/ st

Välkommen!
Passar alla hudtyper och hudtillstånd/ hudproblem.
Du kommer se och känna skillnad på din hud redan efter första behandlingen men för bästa effekt rekommenderar jag regelbundna besök. Behandlingarna skräddarsys och kan därför se olika ut från gång till gång och jag maxar behandlingen med så mycket vi hinner med, så du får verkligen valuta för pengarna!

Ansiktsbehandlingen innehåller en mix av signatur faceliftmassager, effektiv apparatur (radiofrekvens, LED-ljus, vakuum, diamond microdermabrasion, ultraljud mm), massageverktyg (gua sha, koppor, rollers), peelingar, masker, serums m.m

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; Du blir bjuden på en hälsoshot, vi har tid att gå igenom produkter och hemgångsråd. Är det ditt första besök, du har mycket frågor, specifika hudproblem eller vill lägga upp en behandlingsplan? Boka en lite längre behandling så hinner vi med det också.

Tillval av Pure Cell Treatment (serum + mask) eller microneedling kan göras på plats för + 1000 kr/ st

Välkommen!
Passar alla hudtyper och hudtillstånd/ hudproblem.
Du kommer se och känna skillnad på din hud redan efter första behandlingen men för bästa effekt rekommenderar jag regelbundna besök. Behandlingarna skräddarsys och kan därför se olika ut från gång till gång och jag maxar behandlingen med så mycket vi hinner med, så du får verkligen valuta för pengarna!

Ansiktsbehandlingen innehåller en mix av signatur faceliftmassager, effektiv apparatur (radiofrekvens, LED-ljus, vakuum, diamond microdermabrasion, ultraljud mm), massageverktyg (gua sha, koppor, rollers), peelingar, masker, serums m.m

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; Du blir bjuden på en hälsoshot, vi har tid att gå igenom produkter och hemgångsråd. Är det ditt första besök, du har mycket frågor, specifika hudproblem eller vill lägga upp en behandlingsplan? Boka en lite längre behandling så hinner vi med det också.

Tillval av Pure Cell Treatment (serum + mask) eller microneedling kan göras på plats för + 1000 kr/ st

Välkommen!
Passar alla hudtyper och hudtillstånd/ hudproblem.
Du kommer se och känna skillnad på din hud redan efter första behandlingen men för bästa effekt rekommenderar jag regelbundna besök. Behandlingarna skräddarsys och kan därför se olika ut från gång till gång och jag maxar behandlingen med så mycket vi hinner med, så du får verkligen valuta för pengarna!

Ansiktsbehandlingen innehåller en mix av signatur faceliftmassager, effektiv apparatur (radiofrekvens, LED-ljus, vakuum, diamond microdermabrasion, ultraljud mm), massageverktyg (gua sha, koppor, rollers), peelingar, masker, serums m.m

Efter din behandling är det 15 min paus till nästa kund; Du blir bjuden på en hälsoshot, vi har tid att gå igenom produkter och hemgångsråd. Är det ditt första besök, du har mycket frågor, specifika hudproblem eller vill lägga upp en behandlingsplan? Boka en lite längre behandling så hinner vi med det också.

Tillval av Pure Cell Treatment (serum + mask) eller microneedling kan göras på plats för + 1000 kr/ st

Välkommen!
Microneedling är en snabb, säker och effektiv behandling. Den passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om. Effektiv mot ärr, rynkor, linjer och pigmentering.

Inleds med information och konsultation. Sedan följer rengöring, hudanalys, peeling, applicering av serum samt efterföljande microneedlingbehandling av valt område med en microneedlingpenna med sterila engångsnålar. Därefter läggs en svalkande och fuktgivande sheet-ansiktsmask på för att lugna huden och sedan appliceras avslutande produkter och solskyddsprodukt. Efter behandlingen får du produktrådgivning och hemgångsråd.

Nålarna ger ett förbättrat produktupptag i huden med 1000% enligt kliniska studier. Via mikrokanalerna tillförs aktiva substanser till din hud för maximal effekt.

Resultaten av microneedling är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

En liten elektrisk microneedlingpenna skapar tusentals små kanaler i huden och detta triggar igång huden att skapa mer kollagen och elastin.

Efter 2-6 veckor börjar man se resultat på huden. Det är den tid det tar för nytt kollagen och elastin att bildas. För att få ett bra resultat rekommenderas en kur på 4 gånger / 1 gång i månaden men personlig konsultation fås alltid i samband med behandling.

Microneedlingpennan är medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd.

DETOX - CELLULITER - FETTREDUCERING

CHIA´s framarbetade cellulitbehandling med en mix av effektiva massagetekniker, massageverktyg och apparatur. Behandlingen har en detoxande och formande effekt.

Behandlingens resultat:
- Snabbare resultat
- kortare behandlingstid
- Ökad blodcirkulation
- Förbättrad struktur i fascia (bindväv)
- Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
- Bra mot spända muskler och dig som går & står mycket
- Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen
- Behandlar celluliter och får igång cirkulationen
- Med hjälp av ställbart sug/värme kan behandlingen anpassas och vara alltifrån skön och avslappnande till mer djupgående och tuff.

BEHANDLINGEN
Anpassas efter dina behov och önskemål. Varje område behandlas med kraftfull massage av lår och stuss (eller valt område) och med en specifik kraftfull massage, vakuum, radiofrekvens, LED-ljus och ev. andra massageverktyg. Avslutas med insmorning/ massage av valt område med cellulitolja och kräm som ytterligare hjälper till att forma kroppen. Du blir bjuden på en detoxande hälsostot, får hemgångsråd och produktråd.

REKOMENDATION
Rekommenderas som kur på 6-10 gånger (1 g/v - 1 g/mån beroende på mål, utgångspunkt och vad du själv gör hemma) för bästa och mest varaktiga resultat.

Vanligen är det högt tryck en tid framåt, boka därför gärna fler tider på en gång för att vara säker på att få tider med rätt tidsintervall. Denna behandling erbjuds även som ett behandlingspaket. Kontakta kontakt@salongchia.se för mer information, fler tider och priser.

Välkommen!

GRAVIDBEHANDLING

Massagen kan vara djupgående, avslappnande, fokusera på specifika problem eller lite av allt; dina önskemål och behov avgör.

Du är i trygga händer; Christine som masserar dig är specialutbildad i gravidmassage och har jobbat med gravida sedan 2012.

Salong Chia

Mitt mål är att alltid ge dig det lilla extra och att ge en behandling med blandning av djupgående och terapeutiska tekniker blandat med avslappning till en massage med härligt flöde och resultat mot olika problem.

Jag försöker hitta orsaken till ditt problem och inte bara lindra symtomet, därför skräddarsys alla behandlingar alltid efter dig. För bäst resultat rekommenderas i regel 3-4 stycken behandlingar (men det kan variera beroende på problem/ mål) samt att göra de hemgångsråd du får efter din behandling.

Jag jobbar efter en holistisk helhetssyn där jag integrerar min kunskap från olika yrkesutbildningar och kurser (dipl. massageterapeut, holistisk hudvårdsterapeut, gravidmassör, ekologisk kost-& näringsrådgivare) samt flertalet kurser både i och utanför Sverige inom fasciabehandling, osteopatiska behandlingsmetoder m.m. Jag integrerar även effektiv apparatur vid behov/ önskemål och försöker att alltid vara uppdaterad med den senaste forskningen.

Jag har erfarenhet sedan 2007, drivit egen salong sedan 2011 och håller från 2018 även kurser och utbildningar för andra terapeuter inom koppning, gua sha och mina egenutvecklade behandlingar inom faCHIA Method; Deep Tissue Massage, käkledsbehandling och faceliftmassage.

Hittar du inte behandlingen du söker? Maila mig på kontakt@salongchia.se med dina önskemål. Jag ordnar även kurser, SPA-behandling, duo-behandling m.m efter förfrågan.

Välkommen!

Show contact information
Websted
Åbningstider Enligt bokning.
Adresse
Generalsvägen 45A
184 51 Österskär
Österskär Åkersberga
Åbn i Google Maps 🗗