Hvad vil du booke?

Proffessionella hudvårdsbehandlingar för både kvinnor och män utförda av specialist utbildade hudterapeuter personligt medlemmar i SHR och Cidesco innehar behandlingsskadeförsäkring.
Läkarbehandling med injektion och fillers.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling med ryggmassage och frans och brynfärgning,ansiktsmassage, handmassage och skalpmassage
Dermalogicas fyrstegspeeling som görs i fyra olika steg.

Det är en cocktail av olika syror bland annat salicylsyra.
Biosurface Peel är en kemisk peeling som ska ge långsiktiga och hållbara resultat hudstruktur, förbättra fukthalt och jämna ut pigmenteringar. Focus ligger på att få maximala resultat med minimala risker för biverkningar.
Behandlingen utförs endast av specialutbildade hudterapeuter.
lämplig kur 3 - 6 gånger 20% vid paket pris
Snabbuppfräschning av huden för dig som har ont om tid.
Dubbelrengöring, peeling, mask och avslutande produkter anpassad efter hud typ.
Kraftfull kick till huden, en exfolierande behandling med hydroxisyror och vitaminer som behandlar och motverkar tecken på förtida hudåldrande. Ger spänst och lyster till din hud!
För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 gånger.
Dubbelrengöring, hudanalys, aha- exfoliering,ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask samt avslutande produkter.
En avkopplande ansiktsbehandling där vi jobbar närande och stärkande för huden. Passar en hud som är känslig.
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, vårdande ansiktsmassage, decolltagemassage, mask som lugnar huden samt avslutande produkter.
Här lägger vi fokus på djuprengöring av huden med dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning och avslutande produkter anpassade för din hudtyp.
En behandling som passar både yngre och äldre där huden visar tendens till ökad talgproduktion. Motverkar fet problemhud.
Målsättningen är att reglera talgproduktionen, djuprengöra tilltäpphetersamt återställa normal hudhälsa.
Dubbelrengöring, hudanalys, aha-exfoliering, ånga porrengöring, mask samt avslutande produkter.
Den här behandlingen har skapat ett stort intresse över hela världen och är så pass bra att den kallas Rödamattan behandlingen i Hollywood. En intensiv, lyxig och klinisk behandling som ger snabba och säkra resultat.
Behandlingen reducerar fina linjer och rynkor är mjukgörande och främjar förnyelse av celler.
Bhandlingen består av två masker och den första heter "Intensive Resufacing Masque" bestående av glykolsyra, retinol, antioxidanter och extrakt från grönt te. Den andra masken " Rejuvenating Masque" innehåller Aloevera och rosmarin. Bra att göra i kur 4-6 gånger 20% paket pris

Fotvård

Avkopplande behandling för trötta fötter och ben. I behandlingen ingår fotbad, peeling, mjukgörande inpackning och avslutande fotmassage.

Fransar & Bryn

Yumilashes är den senaste behandlingen inom fransvärlden, En mild böjning med keratin och vitaminer som stärker dina fransar innefrån och den egna fransen ökar ca 40% i volym.

IPL

Med IPL kan vi behandla en mängd av olika åkommor. Dess breda ljusspektrum absorberas av målvävnaden och tas sedan bort av kroppens naturliga processer. Detta ger dramatiska förändringar och förbättrar.
- åldersfläckar, solfläckar och solskador
- rosacea, kärl och rodnad
- hudföryngring, stimulerar tillväxten av elastin och kollagen
- permanent hårborttagning av mörkt hår

Bhandlingarna upprepas i kur med några veckors mellanrum. Du kommer se en gradvis förbättring som ger utmärkta resultat på lång sikt med mycket låg risk och återhämtningstid. Vi arbetar med Powerlite IPL som är svensktillverkad och håller väldigt hög kvalite.
Hudföryngring, minimerar fina linjer och stimulerar kollagen och elastin samt förbättrar strukturen på huden. Ger ett omedelbart lyft samtidigt som det successivt ger ett mer hållbart resultat.

Make Up

Vi använder enbart 100% naturliga make up produkter som baseras på mineraler från naturen. Youngblood cosmetics är vårdande och fungerar som en förlängning på din hudvård.

Massagebehandlingar

Klassisk massage rygg och nacke

Powerlite Needlepen

Powerlite Needlepen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud ärr, rynkor& hudbristningar. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin. Vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Studier visar att behandlingen medför att absorptionen av aktiva ingredienser ökar med 1000% utförs av Aukt hudterapeut medlem i Shr med behandlingskadeförsäkring.
Mesoterapi är en behandlingsmetod för dig som vill ha ett lyft i huden. Metoden är relativt ny i Sverige. Utan vare sig nålar eller smärta ser du resultat redan efter en 40 minuters behandling och du slipper dessutom biverkningar. I Mesoterapi används olika vitamincocktails sammansatta för att behandla åldrande hy, stressad hy, trött och fuktfattig hy och problemhud.

Behandlingen ger en fin lyster och man känner en direkt fräschet i huden. Metoden fungerar så att man applicerar en ampull (innehållande bla hyaluronsyra och vitaminer) på huden. Sedan arbetar man med ett handstycke i cirkelrörelse på huden och genom elektromagnetiska pulser öppnas porerna så att de aktiva ämnena i ampullerna kan gå ner i huden.

Mesoterapi kan även användas till kroppen för att behandla celluliter, hudbristningar, slapp hy och fettansamlingar.

Vi rekommenderar en kur på 5-10 ggr för att aktivera huden.
Kontakta oss för paketpris.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Skincare by jeanette

IPL, Meso, Spa, hudvård, fotvård och massage.
Vi har ett brett urval av skönhetsbehandlingar för både kvinnor och män. Unna dig lite lyx i vardagen.

Välkommen!

Show contact information
Åbningstider
Bokningsbara tider Efter överenskommelse per telefon eller mail
Adresse
Stockholmsvägen 9
746 33 Bålsta
Bålsta
Åbn i Google Maps 🗗