Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Vill Du ha mer energi?
Vill Du ha mer glädje?
Vill Du ha mindre oro och stress?
Vill Du utveckla det viktigaste i ditt liv? Dig själv!

Bars är en skön och avslappnande energibehandling som hjälper dig att rensa bland tankar, känslor och mönster som snurrar runt och begränsar ditt liv. Det hjälper dig att slappna av mentalt och psykiskt, släppa på oro och stress. När tankarna lugnar ner sig ger det dig ett ökat utrymme för mer livsglädje, val och möjligheter.
Är en djupt avslappnande massage, som löser dom flesta spända muskler.
För ryggen nacken, axlar och huvud.
Jag använder en massageolja med eteriska oljor i, antingen en färdig blandad eller så blandar jag oljan efter ditt behov!
Healing är en avslappnande behandling. Energin hjälper kroppen att självläka. Jag lägger mina händer på huvudet och låter energin flöda. Under behandlingen flyttar jag mina händer där energin behöver läka. (axlar, knä, mage, armar, fötter m,m)

Är en form av medicinsk aromaterapi som är framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Genom att på rätt sätt applicera eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera dessa förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har stärkande effekt på immunsystemet och påverkar känslocentrumet i hjärnan via doftsinnet. Rengdroppsterapi hjälper även mot oro, stress och känslomässig läkning.
Regndroppsterapin har sina rötter från Lakota indianernas helande ritualer, Gary Young naturläkare i USA har utvecklat den vidare.
Behandlingen gör inte ont på något sätt, och smärtan i rygg/nacke tonas bort.
Jag stryker ut oljor på fötter och ryggrad, avslutar med en lätt massage och värme.

Stommens Massage

Här får du en massagebehandling som släpper på spänningar i nacke, axlar och rygg. Lindrar värk och huvudvärk. Jag ger massage med eteriska ekologiska oljor.
Är ansluten till friskvårdbidraget ePassi.

Show contact information
Websted
Adresse
STOMMEN 105
311 63 Älvsered, Falkenberg
Åbn i Google Maps 🗗