Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

KIMBERLY

ifall du har mer än 1 nagel som behövs lagas.
max 3.
För dig som vill ha extra långa naglar eller en speciell design, tex handmålning.
För dig som är ny kund och har material sen tidigare och vill göra ett nytt set. ( Jag jobbar inte på någon annans arbete. )

Förlängning med gelé, glitter eller helfärgade.
Förstärkning med gelé på naturlig nagel, med glitter eller helfärgat.
Filar bort eventuellt släpp i kanterna, preppar och fyller på med mer gelé. Glitter eller helfärgat.
Gelélack på naturlig nagel.

***Dubbelkolla att du bokar hos rätt nagelteknolog***
Filar varsamt bort ditt material (gäller endast gele och inte gelelack) och målar med gelelack

Vill man få sina naglar målade med gelelack igen så bokar man gelelack.


***Dubbelkolla att du bokar hos rätt nagelteknolog***
Filar försiktigt bort ditt material på naglarna.

***Dubbelkolla att du bokar hos rätt nagelteknolog***

FANNY

Oktober månad har jag ett erbjudande där du bokar lashlift inkl fransfärg & keratin för ord pris 595kr och få färg & trådning av ögonbryn för 295kr ord pris 349kr. Betala alltså 890kr istället för 944kr. Perfekta kombon av behandlingar - vem vill inte ha både snygga fransar OCH bryn? Varmt välkomna!

Erbjudandet gäller enbart via denna bokning.
I denna behandling trådar vi hela ansiktet inklusive brynen. Det innefattar panna, hårlinje, kinder, käke, haka, över- och underläpp.

Vill du även färga brynen till denna behandling kostar det 100kr extra, ordinarie pris 150kr. Skriv det i noteringar vid bokning. Välkommen!
I denna behandling färgar vi dina bryn och trådar sedan. Anledningen till att vi först färgar är för att de små fjunen omkring ska synas och inte trådas bort, vid exempelvis önskemål om större bryn! Och även för att inte färg ska hamna i öppna hårsäckar. Detta är den perfekta behandlingen för brynen!
I denna behandling får du med allt, färg på både bryn & fransar samt trådning av ögonbrynen! Perfekt för dig med ljusa strån, som vill se extra fräsch ut , slippa smink eller inför en semester.
Perfekt behandling för dig som kanske redan har lite mörkare ögonbryn men vill forma till dem eller rensa upp, och sedan få färg på fransarna!
I denna behandling färgar vi dina bryn enligt dina önskemål!
I denna behandling färgar vi dina bryn och fransar enligt dina önskemål!
I denna behandling färgar vi fransarna efter dina önskemål. Du behöver inte oroa dig över att färgen ska svida i ögonen.
En permanent fransböjning gör så att dina egna fransar lyfts rakt upp eller böjt, enligt dina önskemål. Perfekt för dig som gillar att vara osminkad och även perfekt för dig som använder mascara, då det blir en riktig wow-effekt! I behandlingen ingår fransfärg om så önskas. Du blundar under hela behandlingen. Håller ca 6-8 veckor.

Att tänka på innan
Kom med rena & torra fransar utan smink, sminkrester, puder eller olja på sig.

Att tänka på efter
Fransarna är ömtåliga första dygnet, så var försiktig, och undvik vatten på fransarna. Efter det så ökar hållbarheten om du undviker vattenfast mascara eller andra produkter med olja.
Trådning av ögonbrynen är en skonsam metod för både hårsäckarna och den tunna huden runt brynen. Här formar jag efter dina önskemål och tråden lämnar en hårfri len hy. Klipper även om det önskas.
I denna behandling så trådar vi försiktigt bort håret på överläppen, perfekt metod just för överläppen då de flesta har mycket fjun som tråden enkelt tar bort. Det tar bara någon minut och sen är du hårfri!
Har du oönskat hår i ansiktet du vill bli av med? Övrigt räknas som haka/underläpp, polisonger, kinder, hårfäste panna eller liknande. Trådning är en skonsam hårborttagningsmetod som försiktigt drar ur stråna ur hårsäckarna och är försiktig mot huden. Med tiden minskar hårväxten till skillnad från andra metoder.

Studio Sthlm

Show contact information
Adresse
Gävlegatan 1
113 30 Stockholm
Norrmalm
Åbn i Google Maps 🗗