Hvad vil du booke?

Jag har jobbat  med friskvård i 24 år och har jobbat både utomlands och i Sverige. Jag arbetar både emot företag och med privatpersoner.
Jag hjälper till med kostupplägg personlig träning och jag har gruppträningsklasser både på gym, på företag och i egen regi.

Jag innehar licenser i * Aerobic * Step Up * Cykel/Spinning * Zumba Fitness (innehar licenser i Zumba Toning, Zumba Step, Zumba Gold, Zumba Kids, Zumba Sentao, Aqua Zumba samt Strong By Zumba) *Bodycombat * Box * Pilates * Mamma/gravid träning * Bodypump.

Är även utbildad kostrådgivare och innehar S.A.F.E´s licens. Är även utbildad och certifierad oljemassör men jobbar inte med det aktivt just nu.

Förövrigt har jag 5 barn och bor i Rejmyre med min man. Jag älskar god mat och mitt måtto är att  "allt går, vissa saker tar bara lite längre tid".

Mandag 22 juli

18:30
55 min
Zumba®Fitness- Ett medel/ Högintenstiv dansklass. Vi dansar olika stilar så som, Salsa, Merengue, Reggaeton, Cumbia, Samba, Flamenco, mm. Lätta till medelsvåra, korta kombinationer som gör denna klass välkomnade för alla. Alla Kan Zumba!!!

Tirsdag 23 juli

18:00
45 min
Vi kör Cirkelträning i gymmet eller salen i Tabata format. 8 set, jobba 20 sek, vila 10. Ett roligt och snabbt sätt att träna igenom hela kroppen, klassen är inkl uppvärmning och strech 45 min
19:00
55 min
Strong by Zumba
Spots left

Onsdag 24 juli

18:00
75 min
Vi kör Zumba® Step i ca 45 min, sen kör vi styrka/ bodytoning i 30 min, vi avslutar alltid med en strech.

Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs.

Torsdag 25 juli

18:00
60 min
En helt gratis utomhus klass där alla kan vara med, ung som gammal, kvinna som man. Inga förkunskaper krävs. VId regn kör vi inne på ZtudiJo Rejmyre.

Då klassen är gratis ser jag gärna att ni bidrar med valftitt belopp till min insamling till Barncancerfonden som jag gör varje sommar. Swisha valfritt bekopp till 0707-701 766 skriv Zumba + staden ni bor i "Zumba Rejmyre"

Tusen bollar AB

Tusen bollar arbetar med friskvård och hälsa, både mot företag och privatpersoner.
Jag har egen studio i Rejmyre men har även klasser i Norrköping.

Show contact information
Websted
Adresse
Tornvägen 12
610 14 Rejmyre
Finspång NO
Åbn i Google Maps 🗗