Gift cards

  • Direkt leverans
    Presentkortet levereras direkt till din epost.
  • Enkelt att boka
    Använd presentkortet och boka direkt online på Bokadirekt.se.
  • Betala med Klarna
    Välj mellan att betala direkt eller senare på faktura.

Buy

Something went wrong

Sorry for any inconvenience, please try reloading the checkout page or try again later.

If the problem persists it maybe be because you are using an old version of the web browser which is not safe nor compatible with modern web sites. For a smoother checkout experience, please install a newer browser.

Presentkortet säljs av Renée Myrman (801126-6221), Jupitervägen 57, 61160, Nyköping

Myrmans Massage

Njut varje minut på Myrmans Massage!

Jag heter Renée Myrman och utbildade mig 2003 till Diplomerad Massageterapeut på Europeiska Massage Akademin i Örebro. Massagetekniken som jag är utbildad i är finsk klassisk massage som är mycket djupgående och behandlande massage. Till skillnad från den svenska klassiska massagetekniken, arbetar man i denna teknik längs med muskelfibrerna, istället för tvärs över. Jag är utbildad i triggerpunkter, nervbanemassage, idrottsmassage och stretchning.
Jag är även certifierad gravidmassör.

Jag kommer gärna och behandlar på plats på Ert företag om Ni är flera som vill ha massage. Tveka inte att höra av Er för offert på mail eller telefon.
renee.myrman@mail.com eller 073-0772695

Jag började min bana i Karlstad 2003. Där hade jag eget företag och var ute mycket på företag varvat med en egen praktik och en anställning på ett spa.

Ingen människa är lika därför är det viktigt för mig att behandla din kropp individuellt och efter dina "problem och behov" .

Kom gärna 10 min före bokad tid, då har du tid att fylla i en hälsodeklaration som vi går igenom innan behandlingen börjar.

Innehar F-skattsedel

Varmt välkomna
Renée Myrman
Show contact information
Opening hours Varierande dag och kvällstider. Endast tidsbokning. Sök bokningsbara tider ovan. Hittar Ni ingen tid som passar så hör av Er.
Address
Östra Storgatan 36c
611 34 Nyköping
Fågelbo-Väster-Öster
Open in Google Maps 🗗